En man gjorde en hemsida för att hitta ett datum, och åsidosätter nästan alla kvinnor istället | BurnbrightLove.com

En man gjorde en hemsida för att hitta ett datum, och åsidosätter nästan alla kvinnor istället

En man gjorde en hemsida för att hitta ett datum, och åsidosätter nästan alla kvinnor istället

I den digitala världen av dating vi lever idag, det aldrig riktigt kommer som en chock när ett annat uttag för online romans skapande fjädrar från djupet av internet. Enter, ShouldYouDateNate.com - en webbplats som skapats av och som helt ägnas åt en man vid namn Nate Rifkin, som erbjuder en drömsemester till en "lucky kvinna."

Tinder är så 2015 - Försök dessa dating Apps Istället

Via video, Rifkin förklarar att han är 31, bor i Denver och är redo att möta någon speciell. "Kanske är pinsamt, men det är vem jag är!" han medger, "Jag hoppas du gillar denna metod så mycket, du nå ut."

Och hey, dating kan vara en total smärta, eller hur? Tanken på att möta en potentiell match och scoring en semester i processen låter visserligen ganska lockande. Vi var förbryllad, så vi bestämde oss för att utforska Rifkin tonhöjd för mer information.

load...

"Varför denna 6'4" passionerad affärsman erbjuder en gratis drömsemester"

Tja, det är iväg till en lovande start. Han är lång. Han är passionerad. Han har ett jobb. Dessa är alla fasta referenser. Plus, inte löneförmån av en fri semester inte ont.

Vad är kanske mest imponerande är dock Rifkin vilja att verkligen sätta sig där ute. Som vi alla vet, är Interwebz som vilda västern - en digital gräns som är till synes laglös och fylld med taggiga karaktärer redo och villiga att engagera sig i ord dueller.

Så, ja, kudos till Rifkin för att vara beredd att trotsa de hullingar i jakten på, förmodligen, kärlek. Han får bonuspoäng för att han öppet erkänner sin shtick är lite fånig.

load...

"Chansen finns, är denna möjlighet notright för dig"

I själva verket, saker cruising längs ganska bra för flera stycken. Är du en enda kvinna i 20-årsåldern eller 30s trött att möta samma tråkiga bros? Helt över att bli träffad på av neandertalmänniskan? Redo att möta någon som verkligen värderar du? Rifkin antyder att han är svaret på alla dina dejting elände.

6 Helt Feministiska sätt att hålla Guy Intresserad

Pumpa bromsarna, dock. 'Orsak medan Rifkin lovar dessa saker anda gratis semester, även varnar han: 'Inte få dina förhoppningar upp.' Enligt Rifkin, är chansen "nästan noll" han är killen för dig - "[e] ven om you'rea frisk, vacker kvinna som är redo att känna spännande chemistryof en verkligt djup, berikande relation."

Moroten har officiellt dinglade, dude. Vi förstår.

"Jag ska ge er tre skäl till varför jag är allvarligt notthe kille för dig"

Hmm, kanske detta är en omvänd psykologi taktik av något slag. Vi väntar fortfarande på bete och växel, men under tiden, Rifkin tappar en annan bomb om dessa tre skäl - "En av dem kan faktiskt förolämpa dig"

Bara en ledtråd, Nate: inte precis orden en kvinna vill höra när dimensionering upp en potentiell partner. Men återigen, du har gotta ger killen rekvisita för hans ärlighet.

"Den första är, jag är en återhämta besatt arbetsnarkoman".

Rifkin utvecklar länge om sin första skälet dejting honom är inte för alla. I längden. Han arbetar mycket.

Ändå löser han sig i en känsla samtidigt förklara sin andra skäl, nämligen att han är en stor introvert. Han har egentligen aldrig haft ett socialt liv på grund av detta, och det kan vara en svår sak att polis till. För att inte tala om han återigen antyder en möjlig framtid fylld med saker som cozying upp framför brasan i en bergssluttning lägenhet eller njuta av frysta cocktails på en strand i Sydamerika.

load...

Han fesses också upp att gå igenom några allvarliga kamp i både hans personliga och professionella liv, och vi kan alla säkert relatera till det på någon nivå. Tyvärr leder detta oss till det sista avsnittet av Rifkin oss ta-a-date webbplats.

"Saker Nate inte vill ha i en kvinna"

Till att börja med, inte Rifkin inte ha en kvinna som tycker om att delta i saker till en grad som han anser överdriven. Tyvärr, damer - om du älskar att bli full och / eller stenas, detta är inte killen för dig. Åh, och om "din idé om bra kost är till toppen av dina extra stor pizza och kanelbullar med en dietcoke. Då jag inte killen att hjälpa dig polera din tallrik."

Också ansåg ingen nej till Rifkin? Varje kvinna som gillar att festa, titta på verkligheten TV, bläddra Facebook i slutet av dagen, inte på gymmet på regelbundna och mer in i "liberalism" än "libertarianism". (Inte ett fan av den federala regeringen, den här killen.)

"Hur vet du att kvinnan jag skriver till"

Om det sista avsnittet inte skrämma dig, det här kanske. Eller åtminstone, kan det du känner dig ganska förvirrad.

Eftersom å ena sidan, säger Rifkin först att hans idé om en perfekt kvinna är "någon som är intelligent, frisk, glad, ambitiös, andlig, och har en bra känsla för humor." Därefter, i nästan samma andetag, smalnar han parametrar till kvinnor som är "någonstans mellan 22 och 35" med en "rimligt smal midja" och en "mycket sött ansikte."

25 Uppsamlingen fodrar så dålig att du inte kommer att tro de är verkliga

Rifkin uppenbarligen inte inser att termer som "skäligen smal" och "mycket vacker" är helt subjektivt, till att börja med. Och han är tyvärr alienera många, många kvinnor som kryssa alla rutorna för sin "perfekta kvinnan", men som förolämpade av hans insisterande på att vidmakthålla godtycklig (och att använda en av Rifkin s slagord, fadd) normer för skönhet.

"Skriv ett meddelande till mig"

Men ändå, om du är beredd att bortse från allt detta - hey, thereisa drömsemester på linjen - Rifkin inbjuder att berätta om sig själv. Glöm bara inte de "nya, fullängds" bilder av dig själv. Jag menar, hur annars kommer han att kunna berätta för dig är intelligent, glad, ambitiös, andlig och rolig utan dem?

Relaterade nyheter


Post Kärlek

Vad ska du göra när du har en hög sexkörning men din partner gör det inte

Post Kärlek

19 tecken du är i ett starkt förhållande

Post Kärlek

Hur man hanterar en hemsk gåva från din partner

Post Kärlek

24 romantiska datumidéer som går långt Utöver den typiska middagen och en film

Post Kärlek

Min man skämde mig till att tro att jag var en sexmissbrukare

Post Kärlek

7 skäl alfa kvinnor har bättre relationer

Post Kärlek

Denna hilariska nya dating app är gjord för debbie downers

Post Kärlek

Varför jag inte litar på datingsituationer som är nära sina familjer

Post Kärlek

Sanningen bakom utloppsmetoden

Post Kärlek

5 kärlekshistorier för att fira äktenskapets jämställdhetsreglerande årsdag

Post Kärlek

6 myter att sluta köpa om sex och befruktning, stat

Post Kärlek

Hur man berättar för en vän, de blir lurade på