En erotikförfattares 7 bästa sex tips - plus, hennes heta valpar att läsa och titta på | BurnbrightLove.com

En erotikförfattares 7 bästa sex tips - plus, hennes heta valpar att läsa och titta på

En erotikförfattares 7 bästa sex tips - plus, hennes heta valpar att läsa och titta på

Det är alltid intressant att höra vad olika kvinnor använder för att vrida upp värmen i sovrummet - särskilt när det kvinnans yrke innebär att skriva om sex. Erotica fiction författaren Shindy Chen, vars egna sexuella erfarenheter inspirerade henne nya erotik roman, första gången delade hennes bästa tips för kvinnor som vill omfamna och utforska olika sätt att uppleva glädje och kontakt med partners. Här är Chens go-to drag.

Sleep nakedThis är en av de bästa och mest uppenbara segues kön, säger Chen. ”När du är i sängen naken, kan dina händer glida över och utforska varandras kroppar. Och var inte blyg om det, använda det som en ursäkt för att få bekväm och uppmuntra din partner att göra detsamma."

Ha sex på morgonen eller efter ett träningspass ”Efter ett träningspass, båda dina endorfin nivåer är skyhöga, och det är lättast att dra nytta av de svettiga, rasande feromoner med en sexig utsläpp”, säger Chen. "Om din partner är man överväga en förmiddag snabbis, när deras testosteronnivåer topp."

load...

Tillbringa mer tid att göra outBefore den stora händelsen eller ens förspel, försöker bara att gå tillbaka till grunderna genom att kyssa varandra. ”Kissing är sexig, och du kan få super-upphetsad om du fokuserar på det helt. Ändra upp det med läpp tilltugg, läppslick och även några djupa tunga kyssar. Det kan till och med föra tillbaka minnen av hur spännande det var när ni delat dina första kyssar ”, säger Chen.

5 Regler för att ställa innan en trekant

Upp på scenen ”Det är sant att människor tända ljus för att mjuka upp stämningen, men det är också en bra ursäkt för att dämpa belysningen och signal att du är redo för intimitet. Börja med en enda vackra doftljus och sänk belysningen. Det mjuka ljuset och romantiska dofter är en stor roman kick-starter ”, säger Chen.

load...

Få ett par centrerad kön toyVibrators eller ens fjädrar fungerar, och det behöver inte vara super-dyrt. Chen föreslår något som stimulerar både du och din SO ”We-Vibeis en fin leksak som båda parter kan njuta och är diskret eftersom det fälls upp i sin egen sak och lätt ut”, säger hon.

Ge grundläggande ståndpunkter som missionär en makeoverMissionary behöver inte vara tråkigt, säger Chen. ”Ett sätt att öka stimulering av din klitoris område är att sätta en kudde under svanskotan och rumpa, så att bäckenet höjs och den nedre halvan av kroppen är en lutning. Detta förändrar ditt sätt att få din partner och vinklarna som du kan stöta och mala, vilket leder till större klitoris och mer koncentrerad vaginal stimulans, som kan hjälpa dig att uppnå orgasm ”, säger hon.

Gör bakifrån arbete för youAt första anblicken verkar det läget ganska djuriska och inte fokuserat på att få den undre partner off. Men Chen säger kan denna position vara lika angenämt för en kvinnlig mottagare. ”Även på alla fyra, med din partner bakom dig, styra din partner hand runt, och med ett finger eller två börjar försiktigt stryker din klitoris samtidigt som trängt bakifrån. Görs på rätt sätt, sakta och försiktigt, kan du bygga upp till en explosiv orgasm."

8 Sex Positions för lata morgnar

Relaterade nyheter


Post Kärlek

Varför jag gick framåt förbättrade mitt sexliv

Post Kärlek

Ja, valentins dag kommersialiseras - men det är fortfarande viktigt

Post Kärlek

Fler amerikaner än någonsin är i interracial äktenskap

Post Kärlek

Vad du ska göra när du vill ha fler barn och din partner gör det inte

Post Kärlek

Vilka vaniljor kan lära sig om samtycke från kinksters

Post Kärlek

5 enkla sätt att prata smutsigt utan att bli generad

Post Kärlek

Hur jag övervinna sexuell dysfunktion efter att ha fått en bebis

Post Kärlek

25 dåliga pickup linjer som kommer att göra dig cringe (& skratta)

Post Kärlek

Dessa lågmälda datumidéer tar helt trycket av valentins dag

Post Kärlek

Varför pornhub erbjuder gratis premium medlemskap till människor på deras perioder

Post Kärlek

Sanningen bakom varför män kallar sex hotlines

Post Kärlek

Bartending på en bandklubb gav mig mer självförtroende för sängen