Detta par hade sitt bröllop på Mount Everest, och bilderna är galen | BurnbrightLove.com

Detta par hade sitt bröllop på Mount Everest, och bilderna är galen

Detta par hade sitt bröllop på Mount Everest, och bilderna är galen

Söka efter en unik bröllop plats är som att försöka hitta en ny unik topping för avokado toast - det verkar som om allt har gjorts tidigare. Men ett par succeededin ett avgörande sätt.

Ashley Schmieder och James Sissom tog "är ingen berget tillräckligt hög" literallyin sin strävan efter den perfekta platsen, så småningom sätta ut på en tre veckors vandring för att fånga deras speciella ögonblick på Mount Everests basläger, en stigande 17.000 fot över havsnivå. Tillfällig!

Incredible Harry Potter-tema bröllop är ren magi

Denna Bride med Alopecia gick Wig-Free, såg underbara på hennes bröllopsdag

Ursprungligen från Kalifornien, Schmieder och Sissom är ivrig vandrare, tidigare klättring toppar så höga som 14.000 fot. Men för deras vigsel, ville de gå större än någonsin tidigare, så de bestämde sig för att göra trek upp Mount Everest (jag antar Mount Whitney bara inte skulle klippa det när det var dags att svära sin odödliga trohet till varandra).

load...

"Så mycket som vi skulle ha älskat att dela vår speciella dag med vår familj och vänner, vi var båda dras till idén om eloping under en otrolig semester" Schmieder berättade Daily Mail.The paret planerade resan för ett år och reste från Kalifornien med sin fotograf, bröllopsklänning och kostym i släptåg.

Bild: Charleton Churchill / Tillgodoser News

Bröllopsfotografering är pricy till att börja med, men tänk hur mycket du skulle behöva betala någon för att vandra genom Himalaya med dig i tre veckor bara så att de kunde ta din bild för en timme eller två på 17.000 fot. Det är inte kundens förändring, barn (om den här killen gjorde det gratis, veta att han skulle få några bra publicitet av det!).

load...

De resulterande bilderna, föga förvånande, dröm Instagram foder. Kontrasten av svart kostym och vit klänning mot den flammande ljus berg snö och blå himmel är slående, minst sagt, och det finns vyer för miles.

Om en bild säger mer än tusen ord, kan dessa två antagligen skriva en hel bok om sina erfarenheter (förmodligen börjar med något i stil med "Holy shit, vi var kall medan dessa bilder togs", men det är bara spekulationer).

Inte alla av oss har råd med en once-in-a-lifetime semester, äventyr och bröllop i en, men för dem som kan, det ser ganska epic. Här hoppas paret kan se fram emot en livstid av kärlek så stora som de skyhöga toppar Mount Everest (eller åtminstone lika bra som deras bröllop bilder!).

7 Tecken ditt äktenskap kan vara över

Relaterade nyheter


Post Kärlek

Den enkla förändringen som kan förbättra ditt förhållande - och sexliv

Post Kärlek

Stealthing är den skrämmande sexuella övergreppstrenden vi behöver prata om

Post Kärlek

Hur en förlorad tampong (nästan) hjälpte mig att hitta kärlek

Post Kärlek

19 tecken du är i ett starkt förhållande

Post Kärlek

Hur stimulerar du hela din partners sinnen under sex

Post Kärlek

6 kvinnor blir verkliga om hur det är att vara i ett öppet förhållande

Post Kärlek

Vad du ska göra när du vill ha fler barn och din partner gör det inte

Post Kärlek

15 unika årsdagskläder som han faktiskt vill behålla

Post Kärlek

Din romantiska datumguide för hösten

Post Kärlek

Det är dags att sluta göra ursäkter i våra relationer i år

Post Kärlek

Hemligheten för introvert-utåtriktad äktenskap

Post Kärlek

Varför hjärnan är vårt viktigaste könsorgan