Det här är helgen att bli upptagen på en datingapp | BurnbrightLove.com

Det här är helgen att bli upptagen på en datingapp

Det här är helgen att bli upptagen på en datingapp

Om, liksom några av mina enda vänner, din 2017 upplösning för att komma tillbaka in i dating spelet (som vi alla behöver breaksfrom då och då), är den perfekta tiden att göra det i helgen. Söndag 8 januari kommer att bli den mest trafikerade och mest populära dagen på året för människor att leta efter kärleken på nätet, enligt uppgifter från program inklusive Tinder och Match.

Dubbat ”Dating söndag,” 8 januari är den första söndagen efter nyårsdagen, som enligt Tinder är normalt den mest populära dagen för att dra. Och det är inte bara för swipers: Match användare kommer också att flockas till platsen, vilket visar att det inte bara är Konsoler människor söker, men relationer också.

Det är dags att sluta göra ursäkter i våra relationer i år

load...

Match högsäsong sträcker sig från december 26 - februari 14, under vilken mer än 50 miljoner meddelanden sänds, är 5 miljoner nya bilder uppladdade, och en miljon datum hända. Och på ”Dating söndag” appen förutspår en 42 procent stegring i nya singlar ansluter att träffa någon. Om du vill få super-specifika, har de även pekade tid på dagen då flest människor översvämma Match: 8:49 EST.

Om det är en hookup du på marknaden för (eftersom Tinder är generellt mer kända för dem än relationer), kommer du sannolikt också ha mer tur att dra på ”Dating Sunday” än genomsnittlig dag. Tinder förutspår en 12 procent ökning i matcher som görs den 8 januari, attribut något appens sociologen Dr. Jess Carbino människor utvilade och redo att hitta kärleken i det nya året. Dessutom är tydligen 80 procent av Tinder användare söker relationer, så att inte skriva av den möjligheten, heller.

load...

Hursomhelst, om du är ute efter att träffa någon, är chansen att du kommer att ha betydligt fler alternativ (och framtidsutsikter som är lika redo och glada över att datum) denna söndags så uppdatera profilen och börja matcha och dra!

Hur din Zodiac Sign påverkar ditt kärleksliv

Relaterade nyheter


Post Kärlek

Varför hjärnan är vårt viktigaste könsorgan

Post Kärlek

Efter en uppbrytning gör det bokstavligen något som är bättre än att inte göra någonting

Post Kärlek

4 kvinnor blir verkliga om hur svängande påverkat deras relationer

Post Kärlek

6 datingsregler Jag håller oavsiktligt bristande

Post Kärlek

5 myter om gift sex som måste dö nu

Post Kärlek

Är du en psykopatmagnet? 7 egenskaper som gör dig mottaglig

Post Kärlek

6 tips för att träffa någon med barn

Post Kärlek

Vilka vaniljor kan lära sig om samtycke från kinksters

Post Kärlek

Att sova separat slutade inte mitt äktenskap, det stärkte det

Post Kärlek

Hur man vet när det är dags att lämna ditt äktenskap

Post Kärlek

Vilka 7 kvinnor önskar att deras partners visste att de skulle bli av med dem

Post Kärlek

7 bröllopstrender vi inte kan vänta med att se i 2018