Dessa kön fakta kommer att blåsa ditt sinne (& de är faktiskt ganska bra också) | BurnbrightLove.com

Dessa kön fakta kommer att blåsa ditt sinne (& de är faktiskt ganska bra också)

Dessa kön fakta kommer att blåsa ditt sinne (& de är faktiskt ganska bra också)

Det är säkert att säga att nu, de flesta av oss vet en sak eller två om sex - men även om vi har fått stor erfarenhet genom åren, verkar den primära handlingen fortfarande som ett mysterium. Ja, vi spenderar massor av tid att läsa, titta på och öva samlag, men oavsett hur länge vi har gjort det, alltid verkar det som det finns mer att lära.

Typexempel? Dessa galna fakta. Från anledningen till att vi inte kissa hela oss mitten av dragkraft till det magert på varför maten är en turn-on, du kommer wanna kontrollera dessa valpar ut.

1. Vibratorer uppfanns för något annat

Vibratorn uppfanns ursprungligen i den 19: e århundradet som ett sätt att minska "hysteri". Det verkar lite extrema. Men vi rekommenderar inte att testa denna teori genom att ta bort en kvinnas vibrator för att se om hon går in i en hysterisk passform. Det är bara farligt.

load...

2. Spermier förhållandet

Din genomsnittliga frisk man producerar cirka 300 miljoner spermier på bara en tesked av hans sperma. Men det tar bara en liten simmare att befrukta kvinnans ägg och kan leva i upp till en vecka inuti kroppen.

6 positioner som gör Analsex Enklare & mindre skrämmande

3. Det första folk gör efter sex är.

Glöm postkoitalt gosa! Enligt en opinionsundersökning från hemelektronik site Retrevo.com, 36 procent av personer under 35 års ålder kontrollera deras Facebook och Twitteraccounts efter en rulle i höet. Förhoppningsvis är de inte publicera några bilder!

4. Vilket kön faktiskt blir upptagen oftare

Tänk män sex mer än kvinnor? Fel! Enligt Män Fitness, kvinnor har sex 17 procent oftare än genomsnittet kille. Go flickor!

load...

5. Den längsta orgasm

Även om den manliga O verkar få all uppmärksamhet, visar det sig att kvinnor får den sista skratt när det gäller klimax. Den genomsnittliga kvinnlig orgasm varar 20 sekunder - 14 sekunder längre än hanens sex-sekunders O.

6. Orgasmer är bra för dig

Orgasmer är bra för din hälsa! De kan sänka en kvinnas risk för hjärtsjukdom, stroke, bröstcancer och även depression. Så ha sex och få nöjda!

7. Sexercise är inte en myt

Sex räknas som ett träningspass! Under 30 minuter aktiv sex, bränner cirka 200 kalorier. Och du kan även ha en orgasm medan du tränar.

8. Kvinnor är friskier än vi erkänna

Även om raka enbart kvinnor rapporterade att upphetsad av män, forskare vid Queens University i Kingston, Ontario, fann att de flesta kvinnor i en studie blev upphetsad av varje sexuell stimulans de såg - inklusive nakna manliga och kvinnliga kroppar, heterosexuella och homosexuella kön och även djur kön.

9. Sex gör dig smutsig, på ett bra sätt

När väckte, människor är inte så troligt att tänka är motbjudande, enligt en studie som publiceras i online-tidskriften PLoS ONE.

10. Hur din hjärna reagerar på sex

Forskare vid Rutgers University, som använde fMRI skannrar för att ta reda på exakt vad som händer i hjärnan när du väckte, fann att olika regioner i hjärnan blev aktiveras som svar på stimulering av slidan, cervix, klitoris och bröstvårtor.

Nästa upp: Sex frigör hormoner som hindrar dig från att kissa

En av 2Tagged i

Relaterade nyheter


Post Kärlek

Hur man hanterar när alla blir förlovade och du är fortfarande singel

Post Kärlek

Bartending på en bandklubb gav mig mer självförtroende för sängen

Post Kärlek

7 sätt sexproffsen håller saker fräscha i sovrummet

Post Kärlek

Min man skämde mig till att tro att jag var en sexmissbrukare

Post Kärlek

Kvinnor bryr sig mer om mat än kön på valentins dag

Post Kärlek

Hemligheten för introvert-utåtriktad äktenskap

Post Kärlek

Hur kryddar du ditt förhållande till porr

Post Kärlek

Vad är erotisk verbal förnedring?

Post Kärlek

Jag försökte vara vänner med min våldsamma ex-make

Post Kärlek

Porr kan ha mer negativa effekter på män än kvinnor (gå figur)

Post Kärlek

Hur man vet när det är dags att lämna ditt äktenskap

Post Kärlek

Vad ska man skriva på ett valentins dagskort för varje förhållande