Därför bestämde jag mig för att bli sexarbetare | BurnbrightLove.com

Därför bestämde jag mig för att bli sexarbetare

Därför bestämde jag mig för att bli sexarbetare

När du tänker på termen "sexarbetare" vilken typ av egenskaper kommer att tänka på? De flesta människor föreställa sig en stereotyp: Någon som är desperat, som har inget annat val. Något måste ha gått fel i sitt liv för dem att sluta göra ett sådant jobb.

Som ett samhälle, fäster vi negativitet till sex positivitet. Detta är särskilt sant när det gäller sexarbetare. När någon möter mig för första gången de möts av en petite, optimistisk rödhårig med positiva utsikter och en positiv attityd. De möter en välutbildad kvinna med flera college grader och en passion för högre utbildning.

När de ombads att gissa vad min karriär val är, är sexarbetare en av de sista saker som folk tenderar att gissa. När människor träffa mig och inser att jag är högskoleutbildade och egentligen inte någon stereotyp de har i mitt yrke, de ofta frågar mig varför i hela friden jag valde att bli en sexarbetare.

load...

En rätts sexarbetare på vad det är verkligen att arbeta i en bordell

Utan att hoppa in i en full exeges av varje enskilt beslut som ledde mig här, jag ska bara sammanfatta det med att berätta några saker om mig själv. Min första relation var med en annan kvinna, och strax efter denna tidsperiod jag lärde mig det var mycket lätt för mig att utveckla känslor för flera personer samtidigt.

Efter en tid hade gått, lärde jag mig lite mer om relations paradigm och snubblat på en akademisk uppsats på polyamorous relationer. Detta kulminerade i att läsa en bok av Christopher Ryan titeln Sex på Dawnthat diskuterar förhistoriska ursprung människans sexualitet och relationer. Det gjorde ett mycket vettigt för mig att tala från en neurobiologisk synvinkel, dikterar evolutionsbiologi att människor är inte naturligt monogama något mer än vi naturligtvis bära kläder. Kulturella normer, könsroller och andra hegemoniska och kontra hegemoniska krafter forma den aktuella vyn av relationer, liksom biprodukt av dessa krafter, religion.

load...

Efter detta ögonblick erkännande, gick det upp för mig att jag är naturligtvis en polyamorous person och att jag ska inte känna skam om lockas till och att kunna älska mer än en person åt gången. Mer specifikt var jag naturligtvis oförmögen att motstå utvecklings känslor för och är sexuellt attraherad av människor utanför min befintliga relation konstruktion.

När det kom till karriärmöjligheter fanns otaliga möjligheter för mig komplimanger för min omfattande utbildning. Trots att hålla flera grader, fann jag de relevanta jobb att vara i stort sett ointressant, så gnistor min utforskning av alternativa anställningsmöjligheter.

Är en mycket sexuellt uttrycksfull person, en gång försökte jag göra en webbkamera show. Det var en mestadels tom upplevelse. Jag var inte riktigt utmanande mig på något sätt, och så som jag alltid gör, började jag letar efter något annat.

Att sapiosexual - någon som attraheras av intelligens - Jag trodde det skulle vara en intressant upplevelse att arbeta på en bordell eftersom jag är sexuellt ohämmad och kunna sexuellt njuta av flera relationer samtidigt samt att ha känslor för flera personer samtidigt. Dessutom är jag kunna lockas till minnet av de människor jag är runt utan att behöva hitta sina kroppar attraktiva, och jag är inte rädd för att prova nya saker. Så utan osäker mängd pompa och dumdristighet, gick jag för det.

Jag hittade jag njuta av denna yrke på ett mycket annorlunda nivå än en hel del av damerna här på Moonlite Bunny Ranch. En del av orsaken är att jag får erbjuda en äkta flickvän erfarenhet eftersom jag ansluter så lätt med ett brett spektrum av människor från alla samhällsskikt. Min attraktion är inte begränsat till kroppslighet - om något, ju mer jag lär känna någon, desto mer engagerade och glad jag blir. Jag ser verkligen fram emot att spendera tid med mina gäster och upptäcka alla unika sätt jag kan förbättra deras liv både i och ut ur sovrummet.

load...

Varför se en sexarbetare kan vara bra för din relation

Den utmanande dans försäljning med äkta romantik och mitt jobb är verkligen helande människor och göra dem lyckliga. Jag blidka sina bekymmer och hjälpa dem återhämta sig från förödande saker som förlusten av en fru eller flickvän, kross sociala skammen av oskuld och även hjälpa dem som är funktionshindrade och inte kan ha normala relationer känner äkta komfort av en romantisk partner på ett sätt de kan aldrig någonsin få njuta utanför en interaktion med mig.

Jag tror att detta är ett mycket ädelt jobb. Jag hjälper andra människor i mitt samhälle, förbättra kvaliteten på relationerna mellan par, får jobba med couplesto förbättra deras romantik, har sexualundervisning och även ge dating råd. Tänk dig att du livrädd för kvinnor; skulle det inte vara trevligt att ha en middag dag med en tjej som du kan inte bara romantiskt med, men om du frågar kan ge dig tips om vad du kan göra fel så att du kan vara mer säker när du börjar dejta? Jag får göra allt detta och så mycket mer.

Så jag antar att den verkliga frågan är: "Hur kunde jag notbecome en sexarbetare?"

Relaterade nyheter


Post Kärlek

Heta, heta, heta sexiga ställen i kvinnan

Post Kärlek

8 frågor människor i polyamorösa relationer är trött på att få

Post Kärlek

Denna fantastiska sak har visat sig göra dig mer produktiv på jobbet

Post Kärlek

Varför hjärnan är vårt viktigaste könsorgan

Post Kärlek

Är du en giftig partner? du kan sakna dessa tecken

Post Kärlek

Det här är helgen att bli upptagen på en datingapp

Post Kärlek

Ja, beständig könsorganisk upphetsning är en sak - nej det är inte trevligt

Post Kärlek

Hur man överlever alla sju scenerna av en brutal uppbrytning

Post Kärlek

Jag bodde i ett sexlöst äktenskap - här är vad det lärde mig

Post Kärlek

Varför LGBT erotica romaner är en viktig del av att utforska sexualitet

Post Kärlek

Ta det lugnt: 8 sexställen för lata morgnar

Post Kärlek

4 typer av kön att inte ha denna semester