Bättre utseende är mer sannolikt att ha dessa förhållandeproblem | BurnbrightLove.com

Bättre utseende är mer sannolikt att ha dessa förhållandeproblem

Bättre utseende är mer sannolikt att ha dessa förhållandeproblem

Kan vara löjligt god lookingmean du möter specifika utmaningar i dina romantiska relationer? Ja, enligt en rapport som publicerades i personliga relationer, som säger att en looker är inte allt som det är knäckt upp vara - åtminstone när det gäller kärlek.

Forskare vid Harvard University fann att skönhet är en slags ”relation ansvar.” Och medan vi kan komma med dussintals skäl till varför vara attraktiv har sina fördelar, det ser ut som det också kommer med en stor nackdel, åtminstone om du vill vara monogam: Attraktiva människor är likelier att ha en vandrande öga.

Christine Ma-Kellams och hennes kollegor vid Harvard University frågade kvinnor att bedöma intresset för män avbildas i sin high school årsbok medan diskret bedöma deltagarnas ownphysical attraktionskraft. De åt sedan Ancestry.comto hitta mäns äktenskap och skilsmässa data för de 30 år efter det att bilderna togs - och de män som bedömdes som mer attraktiva var likelier att ha kortare relationer och i slutändan får frånskild.

load...

Varför jag inte litar på Män som är nära med sina familjer

Resultaten visade att "mer attraktiva" deltagare tenderade att betygsätta personen på bilden som mer fysiskt tilltalande än de mindre attraktiva deltagare, men bara om theywere i en engagerad relation. Med andra ord, attraktiva deltagare som var samarbetar upp faktiskt tycktes visa mer intresse för dessa bilder än de som var enda - särskilt om de känner sig bortkopplad från sin partner.

Medan resultaten verkar lite oroande först, när man tänker på det, är det rimligt att snygga människor är benägna att locka intresse från blivande partners. När det gäller kopplade upp människor som har en vandrande öga, kanske det är precis vad som händer när du har varit i en relation under en tid - trots allt, har de inte Acton dessa känslor; De kan helt enkelt bedöms män som snygg i foton. Och det är ingen överraskning att de som inte känner så stor om sina egna relationer skulle ha ökat fantasier om snygga människor i bilderna.

load...

Den stora varning till allt detta - förutom det faktum att det var en hetero studie, vilket är viktigt att notera - är att attraktionskraft är en av de mest subjektiva saker runt. Det faktum att forskarna själva betygsatt de kvinnliga deltagarna väcker frågor i sig. Det finns helt enkelt ingen objektiv skala för bedömning hur snygga människor - och det är det som gör attraktion, lust och relationer så intressant.

Amerikanerna har mindre sex än vi brukade

Relaterade nyheter


Post Kärlek

Hur att bli mamma förändrade en kvinnas perspektiv på att bli våldtagna

Post Kärlek

Denna hilariska nya dating app är gjord för debbie downers

Post Kärlek

Att skriva min vilja fick mig att inse att jag faktiskt kan vara ensam resten av mitt liv

Post Kärlek

Din romantiska datumguide för hösten

Post Kärlek

Hur man skriver en hushållstjänst som inte suger

Post Kärlek

Vad är gasljus - & är din partner det för dig?

Post Kärlek

Vad är sexuell efterglöd, och finns det faktiskt?

Post Kärlek

Varför ska du inte ge din man mer sex

Post Kärlek

Hur bestämmer par verkligen om det är rätt tid att få barn?

Post Kärlek

Din introduktion till vaxspel (& hur man är säker)

Post Kärlek

Varför jag inte litar på datingsituationer som är nära sina familjer

Post Kärlek

En kille skulle inte datera mig eftersom jag har rött hår