Bartending på en bandklubb gav mig mer självförtroende för sängen | BurnbrightLove.com

Bartending på en bandklubb gav mig mer självförtroende för sängen

Bartending på en bandklubb gav mig mer självförtroende för sängen

Jag hade aldrig ens varit på en strippklubb innan jag fann mig själv oväntat bartender i ett. En månad innan jag hade gått ut på en högtrycks assistent position. Jag hade varit olycklig och min hälsa var ruttna, men jag kände att jag hade misslyckats. Jag hade inte någon form av karriärplan att tala om eller strategi för den finansiella stabiliteten, och hela jag kände mig som en patetisk lame ass.

Sexarbete var första gången mitt fett kropp kändes kraftfull

Jag var desperat för arbete, arbete, och när jag började i topless bar jag var övertygad om att jag hade nått botten. Istället fann jag att den lilla divey strippklubb jag snubblade in var bara den plats som jag behövde för att hjälpa mig skärpa upp min ryggrad och lära sig att älska mig själv igen.

Min självkänsla var i toaletten, och det förtroende som dansarna utsöndrade fångade mig. Jag hade aldrig sett en kvinna titt på en man så djärvt tidigare. Jag hade aldrig sett en kvinna gå omkring i underkläder så djärvt. Jag hade aldrig sett trance att en kvinnas förförisk dans kan väva.

load...

Jag bevittnade kvinnliga makt som jag hade hört talas om men hade aldrig upplevt. Jag lärde mig att det inte är något ”vissa kvinnor bara.” Jag såg dansare i alla former, storlekar och åldrar kasta samma spell.

Kvinnor aresexy bara.

Som jag läkte långsamt från stressen i mitt tidigare jobb, observera strippor började förändras mig. Som män kompletteras mig började jag känna att kvinnan de smickrande. De flesta kunder var respekt, men de som inte skulle uppfylla vrede min sass. Märkligt nog, ju mer jag stod upp för mig mer mina tips ökat.

Denna nya förtroende direkt påverkade mitt sexliv. Jag hade byggt upp en imponerande repertoar av sexiga låtar från klubben, och när "Flight Facilities" kom på en natt en spontan lap dance inträffade för en älskare. Jag kunde inte tro hur befogenhet och sexig jag kände. Jag ville inte oroa sig för hur jag såg eller vad jag skulle göra härnäst. Det spelade ingen roll att jag inte kunde slunga ett ben över axeln eller falla ner i sprickor - Jag har precis flyttat på ett sätt som kändes bra och sensuell. Jag lät attraktion och hans önskan bränsle mig.

load...

Han kunde inte få nog.

En av mina kunder ristade intrikata spanking paddlar för flera av strippor. Jag hade haft lite ljus aga i det förflutna, men jag började verkligen utforska min glädje-smärttröskel. Jag blev påmind hur mycket jag haft en bra smack på baksidan, och de röda märken kvar efteråt och omfamna min fetisch var tillräckligt för att göra varje session ännu varmare.

Vad det är verkligen som att vara i en Dom / sub relation

Det fanns en S & M club granne med bar, och jag lärde mig ägaren skulle hålla klasser. Prygel, knut band, el-det fanns något för alla. Ibland video skulle skjutas där och dansarna skulle ofta vara utförare. Min erfarenhet med pornografi hade bara skrapat på ytan, och som jag lärde mig mer om olika böjelser lät jag mig prova ett bredare utbud av vuxenunderhållning, och därigenom berika sex med en partner samt min solo tid.

Efter att ha insett bara howvisual män är jag låter mig ta min tid som jag klädde för min partner. Jag njöt titta på hans ögon på min kropp som jag red honom, och jag lät sin beundrande blick att ta mina orgasmer djupare.

Rörligheten på strippor inspirerade mig att ta en pole dance klass. Min klass bestod av nybörjare som mig, regelbundna deltagare, och en före detta strippa försöker att studsa tillbaka post födseln. Innan vi täckte grundläggande pole flyttar vi gjorde en sensuell golv värma upp. Jag tänkte inte på att förföra någon - jag njuter av min vackra kropp. Det var en otroligt befriande upplevelse att vara sexig bara för sakens skull. Jag tänkte inte på min man, men den natten känslan tillbaka och vår säck session var en av de bästa som vi hade.

load...

Jag insåg att hur sexig jag tillät mig själv att känna var i direkt relation till hur nöjd jag var i sängen och läste nyckeln till mind-blowing sex.

Jag är skyldig allt till strippklubb.

"Tro Streng är en författare, skådespelare, och kön entusiasten som bor i LA. Hennes första bok, det är som karaoke och andra Titty Bar Tales, finns nu tillgänglig på Amazon. Släpp henne en linje på Instagram @faithlouise_s

Min man trodde att han inte hade fuskat eftersom de inte hade haft sex

Relaterade nyheter


Post Kärlek

En liten extra sömn kan allvarligt öka din sexdrift

Post Kärlek

Heta, heta, heta sexiga ställen i kvinnan

Post Kärlek

Vad ska man skriva på ett valentins dagskort för varje förhållande

Post Kärlek

5 tecken det är för tidigt att säga jag älskar dig

Post Kärlek

Hur en förlorad tampong (nästan) hjälpte mig att hitta kärlek

Post Kärlek

Mina orgasmer förändras under hela menstruationscykeln

Post Kärlek

8 frågor människor i polyamorösa relationer är trött på att få

Post Kärlek

Vad exakt är det med ett erotiskt middagsfest?

Post Kärlek

15 unika årsdagskläder som han faktiskt vill behålla

Post Kärlek

19 tecken du är i ett starkt förhållande

Post Kärlek

Att sova separat slutade inte mitt äktenskap, det stärkte det

Post Kärlek

8 skäl till att vinterbröllop slår helt sommarceremonier