Är din partner, ahem, saknad när det gäller oral? låt oss leda vägen | BurnbrightLove.com

Är din partner, ahem, saknad när det gäller oral? låt oss leda vägen

Är din partner, ahem, saknad när det gäller oral? låt oss leda vägen

OK, kan du förmodligen lämna denna lilla godbit av information under "ingen duh", men tydligen finns det egentligen sådant som en oralsex gap. Japp, kvinnor är dubbelt så stor risk att gå ner på sina partners och hälften så stor risk att få glädje när tjänsten returneras. Typ av bud upp, eller hur?

Medan TV och film skulle få oss att tro att alla kvinnor går runt desperat att ha någon gå ner på dem, enligt en något senare Esquirepoll, till 10 procent av kvinnorna talade de sa att de inte gillar att ta emot oral alls. Och en jättestor 44 procent av kvinnorna sa att det skulle kunna vara "fin" varje gång ett tag. Vad ger?

Vi ska berätta vad ger. Även massor av människor gillar att skryta att de är begåvade när det gäller att pleasuring en kvinna med oralsex, är de förmodligen inte. Och för att göra saken värre, många av oss är alltför pinsamt att ringa till skott och vägleda någon när de är där nere. Nix, vi grin och bära det och för det mesta även ge personen en klapp på ryggen för sina insatser. Besvärlig.

load...

8 sätt att bang ut en Orgasm med en partner utan att ha samlag

Men inte längre! Använd dessa tips för att styra din partner att ge bästa oral någonsin. För det mesta, är det verkligen handlar om att ta reda på vad som fungerar för dig och vad som inte. Skriv dessa tips ut, överlämna dem till din partner, och sedan låta dem komma till jobbet.

1. Variation är nyckeln

Vi vet redan att sorten är livets krydda, och detta kan inte ringa sannare än när det gäller oralsex. Med andra ord, alltid hålla henne gissa, och hon är sannolikt att göra dig samma tjänst i gengäld. "Olika slag kan fungera bättre på olika dagar. Om du hittar något hon tycker om, komma tillbaka till det flera gånger, med pauser emellan" Janet Lieberman, CTO på Dame produkter, säger: "Precis som med konststycket att göra en pool kännas varmare genom att få ut och komma tillbaka in, tar en snabb paus och komma tillbaka till det ger ett uppsving i intensitet. Det hjälper dig också att undvika overstimulating en specifik grupp av nerver."

load...

2. Säg en liten bön

För dem som känner sig nervös om hur du utför oralsex, kan det hjälpa att skicka upp en bön - och försök be läget först. Eric Marlowe Garrison, klinisk sexolog och bästsäljande authorof Mastering Multiple Position Sex, säger om sina favorit praktisk oral teknik "eftersom jag anser att perfekt övning ger färdighet, något jag lärt mig från min high school marching band director, är det viktigt att hon hjälpa honom med hans teknik. Ett av de sätt som jag skulle rekommendera detta hända är att hon lägger sina händer som om hon ber, och hon tappar ner dem till där hennes vulva är. Hon kan göra detta helt klädd eller hon kan göra detta delvis klädd, eller hon kan göra detta naken. Med sin tumme som klitoris och utrymmet mellan de två pekfingrar som introitus kan hon prata med honom om hur och var han behöver använda fingrarna, tunga eller leksaker. Hon kan också be sin partner att sätta händerna i samma position, och sedan visa honom hur det kan göras."

3. Ta saker långsamt

När du gör det till hennes klitoris och vagina, försiktigt slicka runt. Direkt stimulering kan vara alltför intensiv för vissa, så utforska omgivningarna. Be henne där hon gillar att bli rörd. Du behöver inte vara grov med din mun om hon inte vill att du ska. Det är alltid bäst att börja långsamt, om hon uttryckligen begär något annat. Vissa kvinnor gillar det när du ungefär använda tunga och mun, men bara göra det om hon ber.

Alexandra Fine, VD på Dame produkter, håller med om att långsam och stadig vinner loppet "Det finns massor av tips och tricks om hur man gör dådet, men där de flesta män misslyckas i cunnilingus är under upphetsning fasen. Kvinnor kan ta 20 minuter. Plus att få fysiskt väckte det innebär att, men långsamt du tror att du får från munnen för att hennes klitoris - gå långsammare Vänta tills hon valv ryggen och kastar hennes höfter upp - då du vet att du har drabbats plats."

load...

Nästa Up: Försök omvänd kram teknik

En av 2Tagged i

Relaterade nyheter


Post Kärlek

6 positioner som gör analsex enklare och mindre skrämmande

Post Kärlek

6 beprövade personlighetsdrag som gör det lättare att hitta kärlek

Post Kärlek

6 frågor för att avgöra om du har hittat din själsfrände

Post Kärlek

Är sexuella samtycke apps ett steg i rätt riktning?

Post Kärlek

Mitt äktenskap är sexfritt och det är inget fel med det

Post Kärlek

3 kvinnor på vilka triadrelationer som verkligen är

Post Kärlek

Vilka 11 kvinnor önskar de hade känt innan de blev skilda

Post Kärlek

En liten extra sömn kan allvarligt öka din sexdrift

Post Kärlek

7 bröllopstrender vi inte kan vänta med att se i 2018

Post Kärlek

Folk antar att jag har stök för att jag är polyamorös

Post Kärlek

12 säkra ord riktiga människor använder som kommer att överraska dig

Post Kärlek

Min prästmäst hade en andra familj som jag inte visste om