Amerikaner har sätt mindre kön än vad vi brukade | BurnbrightLove.com

Amerikaner har sätt mindre kön än vad vi brukade

Amerikaner har sätt mindre kön än vad vi brukade

Jag ska vara den första att erkänna att jag har ett litet problem när det gäller berusnings tittar på mina favoritprogram på Netflix. När allt kommer omkring, är det svårt att motstå frestelsen att luta sig tillbaka och titta på en hel säsong av Gilmore Girlsover helgen. Rory och Lorelai räknar med mig, eller hur? Det ser ut som om jag är inte den enda med denna vana - enligt en ny studie, hade kopplat-up amerikaner kön 16 färre gånger per år mellan 2010 och 2014, jämfört med mellan 2000 och 2004, och forskarna säger digitala distraktioner kan vara på fritiden.

Enligt undersökningen, som publicerades i Archives of Sexual Behavior, amerikanerna hade också sex cirka nio färre gånger per år under 2010 genom 2014 jämfört med 1995 till 1999. "Dessa data visar en stor omsvängning från tidigare årtionden i fråga om äktenskap och kön, "sade Jean M. Twenge, studiens huvudförfattare och professor i psykologi vid San Diego State University. "Under 1990-talet, gifta människor hade sex gånger per år än aldrig gifta människor, men i mitten av 2000-talet som omvända, med den aldrig gift att ha mer sex.”

load...

Sex gör dig mer produktiv på jobbet

Så WTF händer? Ålder tycks vara en faktor. Personer i 20-årsåldern har sex mer än 80 gånger per år, minskade till 60 gånger per år efter ålder 45 och 20 gånger per år efter ålder 65. Varje år efter toppen av sexuell frekvens vid 25 års ålder, avtar sexuell frekvens 3,2 procent. Sad, men naturligt, antar jag.

Den massiva sexuella nedgång bland gifta par är realslap i ansiktet på dem som tror att gå med i heliga äktenskapet ger klartecken att ha sex när du vill. Twenge höjer några olika teorier om varför, inklusive gifta partners är mindre nöjda, vilket gör oss att ifrågasätta den gamla teorin: Vad kom först - mindre sex, vilket leder till mindre lyckliga, orless glad, vilket leder till mindre sex?

load...

Tja, säger Twenge det är nog en del av båda. ”Vi vet att sexuell frekvens är kopplad till äktenskaplig tillfredsställelse, så totalt sett om du har färre människor som har sex, kan du ha folk som är mindre nöjda och mindre nöjda med det förhållandet.” Hon alsopoints till den gränslösa elektroniska distraktion som en annan möjlig orsaken till nedgången i kön. ”Folk är inte ute runt säga 'Hej, det är klockan 10, vad ska vi göra?'” Med andra ord, de är bara att klicka på "nästa episod" på Netflix kö.

Men kan vi skylla verkligen det faktum att vi tillbringar en gazillion timmar framför en skärm i stället för att rulla runt mellan bladen? Väl. Kanske. Låt oss inse det: Smartphones och överklagandet av 24-timmars streaming, för det mesta, inte hjälpa våra lovelives. Hur många av oss gå till sängs med vår telefon, snarare än vår partner? Ser ut som det är dags att börja uppmärksamma en annan typ av underhållning.

Varför jag inte litar på Dating Prospects som är nära med sina familjer

Relaterade nyheter


Post Kärlek

6 roliga, enkla sätt att knacka på dina sexfantasier

Post Kärlek

Hur och var du ska få gratis kondomer

Post Kärlek

11 små saker som helt kan omvandla ditt förhållande

Post Kärlek

5 tecken det är för tidigt att säga jag älskar dig

Post Kärlek

4 Kinky handcuff sex positioner - förlora kontrollen är sexig

Post Kärlek

Vad exakt är det med ett erotiskt middagsfest?

Post Kärlek

Stealthing är den skrämmande sexuella övergreppstrenden vi behöver prata om

Post Kärlek

Att sova separat slutade inte mitt äktenskap, det stärkte det

Post Kärlek

100 romantiska (& enkla) gester för att visa din kärlek på valentins dag

Post Kärlek

Varför är helgdagar så svåra på relationerna

Post Kärlek

Vad hände när jag bestämde mig för att komma överst

Post Kärlek

Vad är sexuell efterglöd, och finns det faktiskt?