8 sätt att förhindra att dina barn klarar av ditt förhållande | BurnbrightLove.com

8 sätt att förhindra att dina barn klarar av ditt förhållande

8 sätt att förhindra att dina barn klarar av ditt förhållande

Du har säkert hört att barn kan vara svårt på relationer, och kanske har du ens upplevt det själv. När allt kommer omkring kan det vara svårt att prioritera romantik när du ändrar poopy blöjor och betonar över sänggåendet.

En studie publicerad i Journal of Personality and Social Psychologyfound att takten i nedgången i relation tillfredsställelse är nästan dubbelt så brant för par som har barn än de som är barnlösa. En annan studie från Baylor Universityfound att det finns en glädje gap mellan par i USA som är föräldrar och icke-föräldrar - med föräldrarna förlorar.

Naturligtvis kan barnen lägga omätbar lycka par liv, och du skulle vara hårt pressade att hitta ett par som kommer att säga (eller ens tänka) som de ångrar att ha barn. Men att höja barn är inget skämt, och det kan utmana din förmåga att sätta din partner först.

load...

”Balancing att vara förälder med att vara romantisk partner är inte lätt”, säger licensierad äktenskap och familj terapeut David k low, ägare av Skylight Counseling center Chicago. ”Många par kämpar med att hitta ett sätt att få det hela.” Clinical psykolog John Mayer, Ph.D., författare till Family Fit: Hitta balans i livet, håller med. ”Att ha ett barn är en sådan mäktig upplevelse, och ett par kan glömma vad förde dem samman i första hand - deras kärlek och tillgivenhet för varandra innan deras barn fanns”, säger han.

Enligt licensierad äktenskap och familjeterapeut Lesli Doares, författare till Blueprint för ett bestående äktenskap, relationer tillfredsställelse ”tar en riktig hit” när föräldrar uppfostra sina barn, ofta eftersom föräldrar blir så upptagen att de inte har (eller göra) tid arbeta på deras relation. Men hon säger att göra det är den bästa present du kan ge till dina barn. ”Goda föräldrar är bra romantisk partner och vice versa”, säger hon.

load...

Naturligtvis finns det en stor skillnad mellan att veta om det är viktigt att hålla dina barn från Messina med din relation och faktiskt doingit. Här är några experttips för att hålla dig på rätt väg.

Gör en romantisk sak en dag

Det låter enkelt, men oddsen är att du inte gör detta nu. K low rekommenderar att hålla det enkelt, som att skriva en kärleksfull anteckning eller text, som ger din SO en lång kram eller ens glider dem en liten gåva. Du kan också visa romantik genom att vidta åtgärder, som att tömma diskmaskinen när man vet hur mycket de hatar att göra det.

Spela (sexy) långa spelet

Förspel är inte bara vad som händer i början av kön, säger k low - det kan vara en ansamling av timmar eller dagar i förväg om faktiska stövlar knackar. Om du vet att du har tillsammans tid senare i veckan, se till att kasta några meningsfulla utseende och fysisk kontakt i mixen i förväg. Det kan gå längre än du tror.

Vad kan man göra när man har en hög sexlust men din partner gör inte

Ha en State of the Union

Det är viktigt att ta pulsen på din relation om du har barn eller inte, men när små komma in i mixen, checkar in med din partner ofta blir åsidosatta till förmån för mer angelägna frågor. Det är därför Doares rekommenderar att ta lite tid att prata med din SO om vad du älskar din relation nu och där det finns utrymme för förbättringar - och faktiskt lyssna på varandra och göra något åt ​​det.

Gör "uppskattar" en regelbunden del av ditt ordförråd

”Många par Jag arbetar med fördel från vanliga uttryck för validering och uppskattning hela veckan”, k low säger. Det kan vara så enkelt som att säga: ”Tack så mycket för dig att göra [infoga stor sak som de gjorde här]. Det betyder mycket för mig ”, eller bara’Jag uppskattar dig.’Detta låter dem veta att du ser dem som mer än en co-förälder, säger k low.

load...

Skapa telefon fria zoner

Det är lätt att bli distraherad av din telefon som helst, men med det runt under de få och dyrbara barn lediga stunder är en stor kärlek buzzkill. Det är därför Mayer rekommenderar att sätta bort det så mycket som möjligt när du är tillsammans och inte absolut måste vara nåbar (som efter barnen sover).

11 små saker som helt kan förändra din relation

Visa tillgivenhet framför dina barn

Det är lätt att hälsa din partner med ett ”hej” eller ”vad är det?” Personligen och via telefon, men det visar inte mycket kärlek. Istället rekommenderar Mayer med en mjuk, välkomnande röst och hälsning, som, visar tillgivenhet framför dina barn ”Hej, babe!” - inklusive hälsningar, kramar, kyssar och beröring öppet - är viktigt för ett barn att se mellan sina föräldrar, Doares säger. Inte bara bränsle din romantiska band, men dina barn kommer också så småningom modellera vad de ser i sina framtida relationer.

Gör din romantiska kärleken lika viktig som din föräldrakärlek

Det handlar inte om att välja en över den andra. Snarare säger k low du vill bygga en kultur i din familj där din anslutning med din partner ses som lika viktig som din anslutning med dina barn. Så inte må dåligt om du och din SO prata med varandra vid middagsbordet i stället för att barnen i fokus. ”Att hålla äktenskapet front och center kan gå en lång väg mot total balans” k low säger.

Ta en barn gratis resa

En full på semester kan vara hård, men en lång helg sans barnen kan göra underverk för din anslutning, säger Doares. Tänk på det: Inga barn runt inte bara frigör mer tid för fysiska anslutningar, men det innebär också att du kan luta sig tillbaka tillsammans utan avbrott - Inget gnälla, inga krav, bara ni två blissing på den kärlek som gjorde du vill bilda familj i första hand.

Relaterade nyheter


Post Kärlek

6 datingsregler Jag håller oavsiktligt bristande

Post Kärlek

Din guide för att resa med sexleksaker

Post Kärlek

Jag vägrar att låta mina kroniska sjukdomar komma i vägen för mitt sexliv

Post Kärlek

24 romantiska datumidéer som går långt Utöver den typiska middagen och en film

Post Kärlek

Vad människor kämpar verkligen med sina partner

Post Kärlek

Det ögonblick som jag insåg att jag var polyamorös

Post Kärlek

Därför har vi alla vissa romantiska typer

Post Kärlek

En laglig sexarbetare på vad det verkligen är att jobba i en bordell

Post Kärlek

6 roliga, enkla sätt att knacka på dina sexfantasier

Post Kärlek

Du har bekräftat att din partner är fusk - nu vad?

Post Kärlek

Hur fetish-wear ger mig

Post Kärlek

6 oväntade hälsofördelar med spermier - ja, du läste det rätt