8 anal förspel tips du behöver veta | BurnbrightLove.com

8 anal förspel tips du behöver veta

8 anal förspel tips du behöver veta

Ofta Par förbise anal förspel när det gäller deras sexliv. Men många människor inte inser hur angenämt anal förspel kan vara.

”Man skulle kunna tro att deras partner är inte i tanken på anal spela på grund av den kulturella stigma när det gäller analsex, att det är hygieniskt smutsig eller att spela betyder full penetration är vad partnern faktiskt vill och det skulle skada” säger Dr. Kat Van Kirk, en licensierad äktenskap och kön terapeut och författare till gift Sex Lösning: en realistisk guide till spara ditt sexliv.

Men par bör ge anal förspel ett försök eftersom det känns bra. Det är inget fel eller tabu om att må bra så länge du är säker och samförstånd. Så oavsett om du är du är ny till anal lek eller erfaren, här är åtta heta tips för att göra anal spela mycket steamier.

6 positioner som gör Analsex Enklare & mindre skrämmande

1. Ha en vaginal orgasm först

Kvinnor kan vara till hjälp att ha en orgasm första eller åtminstone har massor av förspel innan experimentera med anala lekar, föreslår Stacy Rybchin, grundare och VD för min hemliga Soireeand min hemliga lyx. ”Detta bidrar till att slappna av kroppen, inklusive musklerna i anus, som automatiskt clench när vi stressade, självmedveten, rusade eller obekvämt.”

load...

2. Massage butt

En erotisk massage är ett bra sätt att mjuka upp mottagaren. Med lätt klämma och gnugga, arbeta dig från kinderna till höger runt anus. Detta kommer att hjälpa er båda att slappna av.

3. Anal spel behöver inte betyda anal penetration

Många människor tror att anal spel betyder penetration, men det gör det inte. Anal spel kan helt enkelt vara stryker, kittlande, slickar eller vibration vid ingången till anus eller på rumpan. Du kan använda allt från fingrar och fjädrar till vibratorer. Men om du är ny på penetration, gå långsamt.

Hur jag själv har segrat sexuell dysfunktion efter en förlossning

4. Lube upp

Till skillnad från slidan, inte anus inte göra någon egen smörjning. ”Vi föredrar anal smörjmedel, som är tjockare än vanlig vattenbaserat glidmedel men ändå känns våt. Vi rekommenderar alltid tjockare anal smörjmedel eftersom det skyddar dig från skadliga bakterier och hjälper till med en mer bekväm upplevelse ”, säger Rybchin. Hon föreslår Sliquid Sassy smörjmedel, vilket ger extra skydd.

load...

5. Fingrar först

”Vänja sig vid känslan av finger runt kanten och perineum. Och glöm inte klitoris. Uppmärksamhet på klitoris antingen med en sexleksak eller fingrar kommer att hjälpa henne slappna av i det ”, säger Van Kirk.

6. Analsex leksaker kan vara vägen att gå

Men arbeta dig upp både vad gäller längd och omkrets. ”Anal pluggar är bra eftersom dessa leksaker är handsfree, så att de tillåter dig att använda händerna på andra sätt. Butt pluggar kan kombineras med alla typer av sexuell lek, inklusive vaginala samlag, onani och oralsex ”, säger Rybchin. Se bara till att leksaken lätt kan hämtas.

7. Dusch tillsammans

Före, under eller efter kan göra anala lekar mer tilltalande och tillfredsställande för en eller båda av er. Även om hygien bör inte vara ett problem, mentalt, rengöring varandra och röra detta område i duschen kan göra det lättare att få påslagen och redo för möjligheten till penetration.

8. Kommunicera med din partner

Precis som med det mesta i relationer, se till att du och din partner kommunicerar hela upplevelsen. Om något känns bra eller gör ont, låt dem veta. Säg åt dem att sluta, bromsa eller påskynda beroende på hur det känns.

Relaterade nyheter


Post Kärlek

Ny forskning konstaterar att Att vara ensam kan bokstavligen döda dig

Post Kärlek

Är du en giftig partner? du kan sakna dessa tecken

Post Kärlek

6 misstag kvinnor gör i sängen enligt pornstjärnor

Post Kärlek

Kvinnor avslöjar sina hemliga sexuella fantasier

Post Kärlek

Varför ska vi inte avfärda missionärpositionen

Post Kärlek

Ja, det är verkligen en felaktig väg att begära skilsmässa

Post Kärlek

De 5 vanligaste förhållningssätten vi faller in i

Post Kärlek

Vad ska du göra när du har en hög sexkörning men din partner gör det inte

Post Kärlek

Varför är helgdagar så svåra på relationerna

Post Kärlek

Hur man frågar efter vad du vill ha i sängen

Post Kärlek

De verkliga orsakerna till par slutar att ha sex

Post Kärlek

Problemet med bästa sexpositionen för kvinnliga orgasm -artiklar