7 inte så lätt att hämta upp på tecken på att du är i ett giftigt förhållande | BurnbrightLove.com

7 inte så lätt att hämta upp på tecken på att du är i ett giftigt förhållande

7 inte så lätt att hämta upp på tecken på att du är i ett giftigt förhållande

Titta, ingen relation och ingen person är perfekta. Navigera genom livet som ett par är tuff stuff - men som helt inte ger någon ett frikort att manipulera dig och behandlar dig som skit. Det enda problemet är ibland är det svårt att se skillnad mellan normala relationen frågor och verkligen giftiga vanor.

Men kanske du vill säga adjö fastto en partner som visar något av dessa tecken.

1. De håller att säga hur mycket de gillar dig, men har bara tid att få ihop ett par gånger i månaden

Om någon är verkligen att bygga en relation, kommer han eller hon erbjuder mycket mer än tomma ord om att vara redo att få allvarliga. Han eller hon kommer att göra tiden i ett pressat schema för en ny kärlek. Denna typ av under-radar giftiga personen inte sällan ser dig, men nästan aldrig samtal. Engagemang i mer än enstaka text tar för mycket tid och energi från den otroligt krävande liv Mr eller Ms Devoted-To-You-Oh Yeah-WHAT'S-Your-namn? Och oddsen är denna underbara nya älskare skyller bristen på tid två du tillbringar tillsammans på youalways vara upptagen!

load...

2. De sayyou're stor men det finns alltid något om dig de kritiserar

Denna charmör tror att du är den bästa sedan uppfinningen av choklad brownies. Och ändå - du bär för mycket smink eller du bör bära mer smink eller du inte är en bra lyssnare eller om du är för tyst eller.... Du fattar poängen.

Dating en person som inte kan stödja vem du är som du är, och alltid finner "små saker" som bör förbättras innebär att en förbättring du verkligen bör göra är dumpning av Mr eller Ms Fel-Finder från ditt liv ASAP.

Hur man har en framgångsrik Friends-med-Fördelar Relationship

3. De är bra på att prata om sina problem, men inte lyssna när du har saker på ditt sinne

load...

Den allt-om-mig-all-the-tiden personen förväntar dig att vara med hans eller hennes sida, öron atingle att höra varje dyrbara ord yttras. När han eller hon har en sniffle, det är ditt jobb att köra över med kycklingsoppa. Men om du har något du vill ha råd eller bara ett öra, din älskades ögon ta på en glasartad blick och samtalet snabbt vände tillbaka till hans eller hennes favoritämne - gissa vem?

Inte lurade att tro vad som är på ditt sinne är inte lika viktigt som din älskare behov. Sunda relationer är två riktade gator, inte bara enkelriktad.

4. De är svartsjuk när det går bra för dig

Denna super osäker person kan inte ta det när du har något bra hända dig. Om din nya partner minimerar din framgång ( ”säker, säker, trevligt det hände, nu vill jag tala om affären jag har att gå!”), Verkar förbittrad, passiv-aggressiv, känslomässigt avlägsen, svartsjuk och / eller super sulky istället för att berömma du till skyarna över din prestation, Houston, vi har ett problem.

Din bästa draget i det här fallet: Avbryt uppdraget!

5. De är aldrig fel; absolut incapableof apologizing

Den person du dejta behöver inte vara en full-on narcissist för att visa att han eller hon är någon som inte förtjänar din fråga som en potentiell livspartner.

När någon har alltid vara rätt, även om det är klart att han eller hon är fel, är det ett tecken på skenande styvhet och självförnekelse. Många kvinnor i terapisessioner har anför hur deras partner begått fel som sträcker sig från att stå upp för dem att hänge sig åt en visning av dåligt humör, men vägrar att erkänna dåligt uppförande. En kvinna sa, ”Bill öppnade en bildörr för första gången på två månader för datering, som jag misstänker var det närmaste han någonsin skulle komma att säga" Jag är ledsen.”

load...

6. De är djupt förälskad i dig, även om förhållandet är spanking nya

Det kan verka smickrande först när en ny kärlek sveper dig av dina fötter, passionerat anger du är den mest fantastiska människa på jorden och att han eller hon aldrig kan leva utan dig. Men snarare än att vara smickrande, det är ett tecken på att något är avstängd om din beundrare.

Detta är inte att säga att du inte förtjänar att passionerat älskade, men sann kärlek bygger långsamt, under månader eller år att lära känna och acceptera den andra personen - brister och allt. Om du får buketter av dyra blommor, kallar 10 telefon en dag, desperata texter när du inte omedelbart svara på en kontakt och andra tecken på tvångs uppmärksamhet, avsluta förhållandet innan passionen blir farlig habegär.

Hur man kan bli av relation Ångest

7. De är ständigt trash-talar ett ex

När en person kastar sig själv som en total oskyldig och en före detta älskare som någon som är en illvillig, självisk, grotesk människa med inte en försonande kvalitet bör ditt svar vara ”OK, jag är outta här. Lycka till."

Eftersom det meddelande som förmedlas av den obevekligt otäck utgjutelse är att en dag det är så youwill vara talade om.

Relaterade nyheter


Post Kärlek

Det ögonblick som jag insåg att jag var polyamorös

Post Kärlek

Heta, heta, heta sexiga ställen i kvinnan

Post Kärlek

Kvinnor avslöjar sina hemliga sexuella fantasier

Post Kärlek

Titta på söta djur kan förbättra ditt förhållande

Post Kärlek

Kvinnor bryr sig mer om mat än kön på valentins dag

Post Kärlek

50 roliga, enkla sätt att ha mer sex

Post Kärlek

Goda nyheter - allt du visste om kvinnans sexuella topp är förmodligen fel

Post Kärlek

Förmåner och utmaningar-att träffa en mycket äldre man

Post Kärlek

Varför LGBT erotica romaner är en viktig del av att utforska sexualitet

Post Kärlek

5 sätt att ha sex under din period

Post Kärlek

Att sova separat slutade inte mitt äktenskap, det stärkte det

Post Kärlek

Problemet med bästa sexpositionen för kvinnliga orgasm -artiklar