6 roliga, enkla sätt att knacka på dina sexfantasier | BurnbrightLove.com

6 roliga, enkla sätt att knacka på dina sexfantasier

6 roliga, enkla sätt att knacka på dina sexfantasier

Om du är en av dem som till synes alltid varit väl medveten om vad som får dig - oavsett om det är stygg rollspel, dirty talk, vissa leksaker eller kinkier handling - anser dig lycklig. Känn dig fri att återvända till ditt sovrum! Men för resten av oss, sexfantasier inte alltid kommer lätt eller naturligt. Det betyder inte att du inte är en sexuell person eller ens att du inte har speciella saker som gör dig. Du bara inte kan ha funnit dem ännu.

Förstå dina sexuella fantasier kan hjälpa dig att förstå din "core erotiska känsla" eller känslan du förknippar starkast med sexuell lust, upphetsning och tillfredsställelse, säger Dr Jessica O'Reilly, sexolog och grundare av den sexuella Pro Series Webinars. ”Det är en känsla som hjälper få dig i rätt stämning för sex och underlättar sexuell upphetsning och tillfredsställelse - det är viktigt att din erotiska 'manus',” säger hon. När du trycker in den känslan, kan du kommunicera det bättre att din partner och faktiskt få sex du har sugen, oavsett om du insåg det eller inte.

load...

Så, hur gör du faktiskt räkna ut dina fantasier? Tja, kan du leta efter dem genom riktad forskning (som inte kan låta varmt, men det är effektivt): Var uppmärksam på sexscener i filmer eller böcker och se vad som får dig mest. Sedan hitta ett sätt att börja föra in det i ditt eget sexliv - som experter säger är faktiskt lättare än du tror.

Nonchalant refererar dina Tänder

Prata med din SO om det varm dusch scen du såg inFifty Shades Darkeror lämna en bok som är öppen för en särskilt stark ögonblick du sugen. ”Med hjälp av anvisningarna hjälper”, säger licensierad äktenskap och kön terapeut Dr. Kat Van Kirk. ”Ibland är allt som behövs är ett omnämnande även när kön är inte på gång.”

load...

Arbeta in pillow talk

Börja tala upp under förspelet och kön. Medan du upprättar eller ha sex, viskar någon retas och vaga one-liners i din partners öra, säger O'Reilly. Till exempel, om du fantiserar om att ha en trekant, viskning, ”Jag vill dela dig.” Om du fantiserar om att vara ravenously önskas påminna så att ”alla vill ha en bit av det.” Och om du känner generad, du re så inte ensam, men det finns en fix "spela hög musik i bakgrunden så att din röst är inte det enda ljud man hör” O'Reilly säger.

Hur 15 Moms Håll deras sexliv varm efter barn

Lämna ut rekvisita

Vänta inte med att köra det genom din SO - bara köpa några kinky rekvisita och sätta dem i vanlig vy. ”Det finns inget som en ögonbindel och fjädrar kvar på sängen att skaka upp saker mellan dig,” Van Kirk säger.

Gör det till en dag-natt sak

Om du hellre vill få din partner ingång rekommenderar Van Kirk har en dag-natt tillsammans och gå shopping för något som kommer att få er båda att gå. (Du kan sluta med en vinbar första att hjälpa till att lossa er båda upp först.)

Använd ditt huvud

Du behöver inte verkligen behöver för att spela ut dina fantasier fysiskt att göra det mesta av dem mentalt, O'Reilly påpekar. Istället helt enkelt låta fantasin vandra under sex att hänge sig åt utan att göra en stor sak om det om du inte är bekväm att öppna upp om dem ännu. ”Ibland fantasier är mer kraftfull i ditt huvud än i verkliga livet”, säger hon.

Börja långsamt

Det är viktigt att hålla allt fantasy relaterade unintimidating, säger Van Kirk - annars riskerar du freaking själv eller partner ut, vilket naturligtvis är kontraproduktivt. Prova att spela ut dina fantasier i små doser, som att försöka på en ny accent, roll, plats, prop eller scenario åt gången. ”Du behöver inte agera ut dina fantasier i sin helhet - välj ett element och prova på för storlek” O'Reilly säger. Till exempel, om offentliga kön är en fantasi av er, men du inte vill riskera att fastna, har en allvarlig make-out med din partner offentligt, men huvudet inne för den faktiska händelsen.

load...

Framför allt ha detta i åtanke: Att ha fantasier som inte speglar ditt dagliga sexliv betyder inte att det är något fel med din relation ”(och om du fortfarande arbetar med att precisera vad dina fantasier är, det är bra också.) det är helt normalt att önska både nyhet och variation”O'Reilly säger. ”Det är ett tecken på att du är mänsklig och öppen.”

6 sätt att vara mer säker på Bed

Relaterade nyheter


Post Kärlek

Vad ska man skriva på ett valentins dagskort för varje förhållande

Post Kärlek

Vad hände när jag bestämde mig för att komma överst

Post Kärlek

Jag insåg äntligen att jag inte behöver ha sex för att vara lycklig

Post Kärlek

Gasbelysning och 7 andra toxiska, gränssnittsrelaterade förhållningsvanor

Post Kärlek

Folk antar att jag har stök för att jag är polyamorös

Post Kärlek

Mina orgasmer förändras under hela menstruationscykeln

Post Kärlek

Varför en tid bort från din partner kan vara precis vad ditt sexliv behöver

Post Kärlek

Den enda trick att känna sig närmare och undvika besvikelse på valentins dag

Post Kärlek

Hur en förlorad tampong (nästan) hjälpte mig att hitta kärlek

Post Kärlek

15 meningsfulla, inte alls kliché citat att läsa vid bröllop

Post Kärlek

Så dina vänner och familj gillar inte din S.O. - nu då?

Post Kärlek

Amerikaner har sätt mindre kön än vad vi brukade