6 oväntade sätt att vara mer självsäker i sängen | BurnbrightLove.com

6 oväntade sätt att vara mer självsäker i sängen

6 oväntade sätt att vara mer självsäker i sängen

Förtroende är en knepig sak. Du har ingen tvekan om det tillräckligt ofta, men ingen kan vara on100 procent av tiden (även Beyoncé). Även om det är normalt att ha enstaka självtvivel om hur man ser på en outfit eller om du imponerade din chef med att stora arbete presentation, är sovrummet en plats där du vill känna sig super-bekväm i din hud den stora majoriteten av tiden - om inte alltid.

När osäkerhet resa dig upp under sex, de bråka med huvudet och hålla dig från att helt nå din njutning potential. I huvudsak när du inte är all-in under sex (ni vet, när du oroa dig för dina lår, mage eller oralsex kompetens snarare än hur roligt du har) det gör det mycket svårare att lämna känslan helt nöjd , säger Dr Rachel Needle, ett kön terapeut och legitimerad psykolog vid Centrum för Civil och sexuell hälsa i södra Florida. ”Det är svårt att vara öppen och gratis under sex när du inte mår bra om din kropp ", säger hon.

load...

Men det är inte bara din egen njutning som tar en träff - din osäkerhet kan också röra upp din obligation med SO, säger sexterapeut Dr. Debra Laino. ”Om en partner känns osäker, kommer deras beteende och språk visa det”, säger hon. Din osäkerhet kan också överföra till din partner, gör themfeel osäker. ”Ibland sex kan sluta helt på grund av detta” Laino säger.

Om du är orolig din självtvivel kommer att döda din och din partners sovrum surr, finns det några knep för att ge ditt självförtroende ett uppsving så att du kan sluta att få stressade och börjar få bort.

Hur 15 Moms Håll deras sexliv Hot

Kolla in andra kvinnor

”Jag har en mage pooch att jag inte tycks kunna bli av, och det är störande för mig under sex”, säger Liz, 32, av Brooklyn, New York. Efter platta ut vägrar att göra flicka-on-top, säger en position hon mest sannolikt att orgasm in, kom Liz slutligen fram till en lösning: Hon började följa kropps positiva kvinnor som Ashley Grahamand Dana Falsettion Instagram och rullar genom sina bilder regelbundet. ”Alla har brister - och jag vet att detta - men ibland måste jag faktiskt se det för att bli påmind om det och omfamna min egen kropp”, säger hon.

load...

Laino säger att hon är på rätt spår. ”Äga det faktum att det inte finns något sådant som perfektion - detta måste göras på många områden i livet, men definitivt i sovrummet”, säger hon.

Få dig i rännstenen

En stor del av upphetsning är mental för kvinnor, och när din hjärna börjar vandra till att oroa låren eller det finne som håller poppar upp på hakan, du arbetar mot dig själv. Istället ”vara uppmärksam och närvarande under sex” Needle säger. Acceptera att din partner förmodligen inte märker brister du stressa över (och sannolikt inte bryr sig om dem, antingen), och vet att du inte kommer att lösa något genom oroande om det när du har sex. Så tvinga dig själv att fokusera på vad som faktiskt händer framför dig och njuta av det.

Dike negativa själv tankar

När Ginney, 26, Los Angeles började dejta henne nu-fästman visste hon att han hade sovit med en massa kvinnor före henne - och hon var orolig att hon inte skulle stapla upp. ”Jag kom slutligen till insikt om att han inte skulle sova med mig om han inte njuta av det, och även att betona om hur jag jämfört med hans exes inte gjorde mig någon tjänst i alla fall”, säger hon. Där satt den.

Berätta för din partner om det

Egentligen talkingabout din osäkerhet med din SO kan göra en enorm skillnad (så länge du inte blåsa saker ur proportion eller göra det en ständig konversation). ”Prata med din partner om din osäkerhet och se om de kan hjälpa dig och vara känslig för dem”, Laino säger. Inte nog med att göra din partner mer benägna att vilja att du känner dig bekväm mellan skivorna, kan det ge dig närmare, säger hon.

load...

Glida in i en fantasi

Sarah, 28, i Wilmington, Delaware, säger att hon alltid känt konstigt om att ta emot oral eftersom hon var rädd att hon skulle smaka eller lukta roligt. Som ett resultat, kunde hon aldrig njuta av det. Slutligen försökte hon ett experiment. Hon låtsades vara någon annan som var mer säker i sängen. ”Det låter konstigt, men jag tänkte på Beyoncés gamla alter ego Sasha Fierce och tänkte att jag kunde göra något sådant”, säger hon. Hon gjorde det så ofta som så småningom blev det bara andra natur. Nu, hon säger att hon inte ens behöver nå för hennes alter ego att oralt.

Arbeta

Visst, alla har delar av sin kropp de är inte galen om, men om du har något du kan ändra med tweaks i din kost och motion rutin, ge det en chans. ”Ärligt talat, om du inte gillar din kropp, arbetar på det”, säger Laino. Även om din kropp inte förändras drastiskt kommer endorfiner som du får från att blanda upp din rutin gör du naturligtvis må bättre om dig själv - brister och allt.

11 Män om varför de älskar Äktenskap

Relaterade nyheter


Post Kärlek

Varför hjärnan är vårt viktigaste könsorgan

Post Kärlek

25 dåliga pickup linjer som kommer att göra dig cringe (& skratta)

Post Kärlek

Hur man handlar när man inte kommer i kontakt med dina svärföräldrar

Post Kärlek

6 positioner som gör analsex enklare och mindre skrämmande

Post Kärlek

Jag insåg äntligen att jag inte behöver ha sex för att vara lycklig

Post Kärlek

Varför jag inte litar på datingsituationer som är nära sina familjer

Post Kärlek

Allt du behöver för att göra din valentins dag fantastisk - ingen partner krävs

Post Kärlek

Gasbelysning och 7 andra toxiska, gränssnittsrelaterade förhållningsvanor

Post Kärlek

Förmåner och utmaningar-att träffa en mycket äldre man

Post Kärlek

Vad är erotisk verbal förnedring?

Post Kärlek

Kvinnor avslöjar sina hemliga sexuella fantasier

Post Kärlek

De 5 olika sätten som människor ger och tar emot kärlek