6 misstag kvinnor gör i sängen enligt pornstjärnor | BurnbrightLove.com

6 misstag kvinnor gör i sängen enligt pornstjärnor

6 misstag kvinnor gör i sängen enligt pornstjärnor

Ända beslutat att ha en natt i en och befunnit dig på humör för lite solo handling, att byta från en Netflix binge till en X-rated video sesh? När du surfar för att hitta en film som passar din kink, kanske du har slutat och undrade hur vuxna film skådespelerskor blivit så bra på sitt jobb. Även om det kan vara svårt att upptäcka vad som är verkligt och vad som fejkade har porrstjärnor behärskar konsten att få det på och har fått nog sex att veta var en del kvinnor kan kämpa.

Även om det finns inget rätt eller fel när det kommer till din sexualitet, finns det några tweaks du kan göra som hjälper dig - och din partner - få ut av ditt sexliv mer. Med andra ord, dessa "misstag" är egentligen bara opportunitiesto släppa loss din inre ragata som är inte bara värd postkoitalt applåder, men förtjänar att uppleva ännu mer nöje.

Här porrstjärnor har gemensamma saker kvinnor gör som kan stoppa dem från att ha ännu bättre sex.

load...

Du behöver inte söka återkoppling

Under din årliga översyn på jobbet ger din arbetsgivare troligt att du värdefull feedback som du kan arbeta igenom och använda för att göra ändringar i din effektivitet och ändamålsenlighet. Vuxen filmstjärna Joanna Angelsuggests tillämpa samma idé till din prestation under sex. Under kommunikation är viktigt, vad är också viktigt, enligt Angel, är att uppmärksamma din partner och hur han eller hon svarar på vad du gör.

”Vissa människor är inte ens erfarna nog att veta exakt vad de vill, så känner runt, se dem i ögonen, se vad som gör dem att le och stöna högre”, säger Angel. Vad som gör honom hårt eller hennes våta? Vad vibratorer inte älskar henne eller kuk ringar kan han inte motstå? Hur kan du vara mer uppmärksam?

load...

Du tar aldrig kontroll

Alla par utveckla olika rytmer för sex beroende på din livsstil och preferenser. Men det finns en stor fråga som nästan alla har, säger vuxen filmstjärna Julia Ann: ömsesidig initiering. Låta din partner ta regerar kan vara en självklarhet för dig personligen, men flytta detta tänkesätt kan göra din partner känner sig mer önskvärd - och sexigare.

”Vissa kvinnor har höjts att tro - medvetet eller omedvetet - att deras partner bör ta initiativ till sex och de bör följa 'säger Julia Ann' Jag har fallit i detta mönster också.. Naturligtvis jag tror att min partner är sexig och jag vill att de ska veta att de är ville, så jag måste ta en aktiv strategi för att förändra det sätt jag har trådbunden. Jag kan se skillnaden i vår relation när jag tar den dominerande ställning, ta dem och berätta för dem att jag vill ha dem.”

Du behöver inte prioriterar förspel

För vissa människor (särskilt kvinnor) förspel och uppbyggnaden av sexuella förväntan är nyckeln för att slutligen nå orgasm. Men för andra (många män, till exempel) förspel är helt enkelt ett medel att nå målet. ”För mig hjälper förspel mig att känna sexuell så att min kropp kommer att engagera, men min partner idé om förspel blir min vagina våt så att vi kan ha samlag ", säger Julia Ann.

För att göra förspel mer passionerade och längre livslängd, säger Julia Ann att komma in i vanan att prata smutsiga och förklara hur, varför, när och var du tänder på din partners finger, tunga, vad som helst. Detta kommer att göra upplevelsen varmare och mer engagerande för din partner, vilket innebär att han eller hon kan inte rusa lika snabbt till mållinjen. Tanken är att du måste förklara och visa vad som kommer att få dig att känna den sexigaste och mest påslagen.

load...

Du behöver inte ta din tid

Även sex kan vara den idealiska finalen för dig och din partner, säger Julia Ann som inte tar tid att bli riktigt intim, känna varje beröring och kvar på varandras kropp är ett misstag att alltför många par gör.

Hon föreslår att gå tillbaka till de tidiga stadierna av dating när du ännu inte hade slagit sig in i din go-to positioner för snabbisar. ”Dessa stunder var spännande och alla dina sinnen levde 'säger hon.' Dessa känslor kan och bör vara en pågående del av ditt sexliv. Fråga dig själv vad som gjorde dessa stunder så mycket kul. Kanske var det prat och flirta, eller kanske det var den tid du parkerat och kysste och gned varandra med alla dina kläder på för vad verkade timmar?" Oavsett hur du fyller tiden, är det nyckeln till att mejsla ut gott om tid så du inte känner förhastad.

Du oroa dig att vara obekväma

Orealistiska standarder porr åt sidan, är sex rörigt, oförutsägbara och ibland helt enkelt konstigt. Men medan du kan oroa sig för hur din kropp ser ut, hur du flyttar och vad din partner tänker, Julia Ann säger att fokusera på osäkerhet tar bort från erfarenheten. Och sanningen är, om du inte gillar något, bör du inte vara rädd för att tala och göra ett drag - bokstavligt talat.

”Det största misstaget jag gör i sängen inte låta min älskare vet när jag inte gillar något på den tiden. Jag är så orolig frustrerande dem att jag grin och bära "saker som jag inte borde”, säger Julia Ann. ”Tyvärr, mina farhågor sätta oss båda i en dålig position och för att göra det ännu värre, min partner inte ens vet om det. Ta hand om dina behov, vilket inkluderar berättar honom eller henne vad som fungerar eller inte fungerar - även om det känns obehagligt.

Du behöver inte göra ögonkontakt

Tänk på den senaste gången du var på toppen av din partner under sex. Har du kysser dem djupt och koppla era kroppar tillsammans på ett meningsfullt sätt? Vuxen skådespelerska Tasha Reignsays att vara i ögonblicket och gör ett försök att visa din dedikation till din älskare kommer att göra din relation och ditt sexliv starkare.

”Vi är alla i våra huvuden för mycket 'säger Reign.' Det är viktigt att släppa taget och verkligen vara närvarande. Intimitet är inte uppnås genom enkel penetration utan genom verkligen ansluta med betydande andra på ett personligt plan. Få ögonkontakt. Höra och känna dem. Vara närvarande."

Du behöver inte be om oralsex

En av kvinnors största misstag enligt Reign är inte att skjuta för att få vad du verkligen behöver ur en orgasm, särskilt om det innebär oralsex. ”Alltför många kvinnor gör misstaget att inte kräva huvudet 'säger hon.' Det är rätt, bli uppäten ut känns fantastiskt! Låt oss be om det mer. Guide [din partner] i den riktning som de skulle gå och hjälpa dem att ta dig till orgasm - så värt det ", säger hon.

Även om cunnilingus inte vad som ger dig hem varje gång, det är ett häftigt sätt att lära känna vad som fungerar för din kropp och vad som inte. Dessutom kommer det att ge dig närmare din partner. Så inte skygga uppmärksammas där nere - liksom resten av dessa små förändringar kan det ta din njutning och anslutning till nästa nivå.

Relaterade nyheter


Post Kärlek

Allt du behöver veta om a-spot (& varför ska du tacka oss senare)

Post Kärlek

Att sova separat slutade inte mitt äktenskap, det stärkte det

Post Kärlek

Hur stimulerar du hela din partners sinnen under sex

Post Kärlek

Sanningen bakom varför män kallar sex hotlines

Post Kärlek

Efter min skilsmässa var jag tvungen att lära mig att älska min plan b

Post Kärlek

8 frågor människor i polyamorösa relationer är trött på att få

Post Kärlek

En kille skulle inte datera mig eftersom jag har rött hår

Post Kärlek

8 skäl till att vinterbröllop slår helt sommarceremonier

Post Kärlek

Spermier håller dig unga och 49 andra galna sexfakta du behöver veta

Post Kärlek

Dessa sexleksaker kan hjälpa dig att lätta dig tillbaka till sex efter att ha fött

Post Kärlek

Encycl-o! -pedia: en omfattande guide till varje typ av orgasm

Post Kärlek

Hur man hanterar när alla blir förlovade och du är fortfarande singel