5 sexiga trick som kommer att göra din valentins dag oförglömlig | BurnbrightLove.com

5 sexiga trick som kommer att göra din valentins dag oförglömlig

5 sexiga trick som kommer att göra din valentins dag oförglömlig

Alla hjärtans dag handlar om att fira kärleken i ditt liv, och vad bättre sätt att göra det än att göra sex med din significant other känsla helt nytt? Växla upp saker med några varma eller oväntade rörelser ger dig både de fjärilar du kände sätt tillbaka i dag när du först fick tillsammans.

Här är några sexiga sätt att överraska din partner och eventuellt återuppfinna din relation utan alla påtryckningar att hitta den perfekta presenten att köpa.

1. Se ut som om du är 21

När är sista gången du hörn din partner i tvättstugan och kysste honom med hela din kropp? När vi är i en engagerad relation, ibland glömmer vi hur svårt det brukade vara att hålla våra händer utanför varandra. Detta Alla hjärtans dag, påminna honom. Eller om du är ute och kör, be honom att dra över. När han gör, hoppa i hans knä och ta honom direkt på sidan av I-69 eller på en parkeringsplats!

load...

The One Trick till känslan närmare och undvika besvikelse på Alla hjärtans dag

2. Ge honom fjärrkontrollen

Avstå fjärrkontrollen till ditt, hm, leksaker; till exempel OhMiBod Club Vibe 2.Oh vibrerande trosor. Det är en lacy svart rem med en fjärrkontroll som fungerar upp till 20 meters avstånd. Vibrationerna kan knappat på musik eller din partners röst. Du kan ha en full-on orgasm äta tapas medan din partner viskar söta nothings. Den har fem vibrationshastigheter och mönster och det är USB åter avgiftsbelagda. Plus din partner kommer definitivt att bli glatt överraskad av handlingen att sexighet.

3. Initiera sex

I vårt hus, även om jag alltid upp för sexig tid, jag är fruktansvärt om att inleda sex. Det är inte så att jag inte vill. Jag har bara 101 andra saker att göra. Det är inte rättvist. Så om du verkligen vill överraska din kille här alla hjärtans dag, bara göra det. Luta sig in; gnugga din hand upp låret medan du sitter på soffan tittar på Seinfeld repriser. Eller om du vill sparka upp ett snäpp högre i förvåning området väcka honom försiktigt och kärleksfullt från sin slummer för lite middle-of-the-night kön.

load...

Ja, Alla hjärtans dag kommersialiseras - men det är fortfarande viktigt

4. Börja dagen med en avsugning

Om det fanns en nyckel till fred på jorden, jag är ganska säker på att det är avsugningar till frukost. Om du verkligen vill slå din partners strumpor första sak på morgonen, hälsar honom med några mjuka kyssar ner nedan och sedan gå full on maraton fellatio. Han vet inte vad hit honom, men han kommer att vakna ur sin extas-inducerad koma tacksamma och med en gigantisk leende på läpparna.

5. Oväntade offentliga kön

Det är kliché, men det verkligen kommer att sätta lite sexig chock och bävan i din relation. Överraska din partner på kontoret, bära en trenchcoat och din sexigaste bit underkläder eller ingenting alls, dra persienner, låsa dörren (eller inte) och har sex direkt på sitt skrivbord, golv, konferensrummet eller i tillförsel garderoben. Jag skulle inte rekommendera detta för personer med skåp kompisar.

Kvinnor bryr sig mer om mat än Sex på Alla hjärtans dag

Vad är din sexigaste sättet att överraska din partner?

Innan du går, ta en titt slideshowbelow.

Relaterade nyheter


Post Kärlek

Jag insåg äntligen att jag inte behöver ha sex för att vara lycklig

Post Kärlek

Hemligheten för introvert-utåtriktad äktenskap

Post Kärlek

11 små saker som helt kan omvandla ditt förhållande

Post Kärlek

Vad jag lärde mig från ett år utan sex

Post Kärlek

Så hur var ditt äktenskap på valnatt?

Post Kärlek

15 meningsfulla, inte alls kliché citat att läsa vid bröllop

Post Kärlek

Vad ska man göra om sex ger dig ångest

Post Kärlek

Jag är rädd, men jag har slutat säga nej till min mans militära drömmar

Post Kärlek

Hur jag övervinna sexuell dysfunktion efter att ha fått en bebis

Post Kärlek

Hur en förlorad tampong (nästan) hjälpte mig att hitta kärlek

Post Kärlek

Hur man överlever alla sju scenerna av en brutal uppbrytning

Post Kärlek

Fungerar afrodisiakologiska livsmedel faktiskt?