5 sex positioner som främsta kvinnor för orgasm | BurnbrightLove.com

5 sex positioner som främsta kvinnor för orgasm

5 sex positioner som främsta kvinnor för orgasm

För kvinnor kan ha en orgasm vara svårt verksamhet - och säkerligen lite mer komplicerat än det är för de flesta män. Vi kan tacka biologi för att man utöver patriarkala, heteronormativa kulturella krafter som historiskt har prioriterat män nöje över kvinnor.

När det gäller kvinnor slippa, kön experter säger nyckeln (åtminstone fysiskt) är att stimulera klitoris, vilket är den anatomiska equivalentof penis när det gäller struktur och känslighet. Men eftersom en stor del av klitoris är begravd i vävnaden, muskler och fett, kan det vara mer komplicerat och tidskrävande att stimulera och ta med till orgasm. Det anatomiska skillnaden är en anledning till att termen ”orgasm gap” myntades - eftersom mäns kroppar kan göra det lite lättare för dem att komma. Men på grund av föråldrade samhälleliga normer som skildrar sex som ett medel för män att få bort, de har också traditionellt haft lyxen att räknar med att klimax, även om det var på bekostnad av en kvinnas njutning.

load...

8 Sex Positions Att göra någon annanstans än i Bed

Researchby sociologen Elizabeth Armstrong et. Al. Visar att kvinnor som sover med andra kvinnor eller befinner sig i långvariga relationer har högre orgasm priser, sannolikt eftersom de är med partners som antingen förstår deras kroppar bättre eller mer investeras i att få dem. Det går bara att visa att även om kvinnors kroppar är lite mer nyanserad, vi är mer än kapabla att hämta hem en orgasm under rätt omständigheter.

För detta ändamål nedanför hittar du fem samlagsställningar, artighet av sexterapeut Marissa Nelson, som är inriktade mot allvarliga klitorisstimulering. Eftersom medan vi inte kommer att hävda att sex till förmån för anslutningen är inte kul och alla behöver ibland en kvinna bara för att korsa mållinjen. Så låt oss alla göra vår del för att överbrygga klyftan!

load...

8 Sex Positions för lata morgnar

69

Bild: Jenny Yuen

"En oldie men alltid goodie, 69 är en position som par finner vara supernjutbart, men på något sätt inte gör tillräckligt", säger Nelson. "Kvinna-on-top 69 ger frihet att flytta din klitoris och positionera dig för optimal orgasm. Det är alltid bra för båda parter att uppleva glädje på samma gång."

* Gay, lesbisk och hetero-vänliga

Ben-seglare

Bild: Jenny Yuen

"Detta är ett fantastiskt läge för partnern att träffa både g-punkten och stimulera klitoris samtidigt", säger Nelson.

* Gay, lesbisk och hetero-vänliga

Sida till sida

Bild: Jenny Yuen

"Detta är en bra position för intimitet", säger Nelson. "Du kan hålla varandra nära och grind unisont och kvinnor kan stimulera sina clits använda axeln eller spetsen på partnerns penis eller strap-on."

* Lesbisk och hetero-vänliga

Fusion

Bild: Jenny Yuen

"Kvinnliga partners kan stimulera sig genom att gnida klitoris på sin partner mage och / eller penisskaftet", säger Nelson. "Du kan också kontrollera inträngningsdjupet så att du kan göra vad som känns bäst för dig och ange takten. Partners kan finger eller stimulera dig under penetration eller så kan du själv njutning."

* Gay och hetero-vänliga

Evas extas

Bild: Jenny Yuen

"Även om partner ger oralsex kan älskaren ovanpå flytta och slipa sina bäcken för att styra stimulering och slutligen göra sig orgasm", säger Nelson.

* Gay, lesbisk och hetero-vänliga

Relaterade nyheter


Post Kärlek

Den enda trick att känna sig närmare och undvika besvikelse på valentins dag

Post Kärlek

13 kvinnor på hur man har fantastisk sex medan du är gravid

Post Kärlek

Ja, din partner kan gå ner på dig under din tid - och det kan hjälpa till med kramper

Post Kärlek

3 sätt att hantera bruttofaktorn i relationer

Post Kärlek

För mycket porr kan orsaka sexuell dysfunktion hos män

Post Kärlek

Hur jag pieced mitt äktenskap tillbaka tillsammans efter en affär

Post Kärlek

19 tecken du är i ett starkt förhållande

Post Kärlek

Fungerar afrodisiakologiska livsmedel faktiskt?

Post Kärlek

Bdsm för vaniljpar är lättare än du tror

Post Kärlek

Efter en uppbrytning gör det bokstavligen något som är bättre än att inte göra någonting

Post Kärlek

Vad är gasljus - & är din partner det för dig?

Post Kärlek

5 tecken det är för tidigt att säga jag älskar dig