3 sätt att hantera bruttofaktorn i relationer | BurnbrightLove.com

3 sätt att hantera bruttofaktorn i relationer

3 sätt att hantera bruttofaktorn i relationer

Det är en oundviklig ögonblick i långsiktiga relationer: Du har sett varandra på ett tag, har du klarat ingen aptit nervösa fjärilar scenen, och du har börjat att släppa din vakt när du tillåter denna person att komma till veta den verkliga, hela dig. Det är bra, för vem kan upprätthålla hela ”Jag tror inte poop och jag vaknade bara upp fräsch och fel-free” fasad tidigt dating? Problemet är inte att det är oäkta, det är bara en jävla stor insats.

Sova separat inte avsluta mitt äktenskap stärkte det det

Att komma till den punkt där du och din partner kan vara mindre än sexig framför varandra är nödvändigt och hälsosamt om du kommer att vara tillsammans under lång tid. Å andra sidan, att hålla gnistan vid liv tar arbete, och varje gång någon plockar näsan eller passerar gas framför den andra personen, det finns en liten risk att urholka det mysterium som kan hålla romantiken vid liv. Naturligtvis kommer du inte och bör inte låtsas att du inte gör dessa saker, men hur vet du var du ska dra gränsen mellan ”lämpligt bekväm” och ”du inte göra det framför mig någonsin igen”? (Om du vill ha en skräckhistoria, listento kvinnan som kallas relation expert Dan Savage och frågade vad man ska göra om sin pojkvän plocka ögat boogers.)

load...

För att få lite perspektiv, frågade jag psykiater och relation terapeut Dion Metzger, MD, för hennes råd. Här är vad hon berättade.

Vad gör du när killen har problem under bältet

1. Om du har haft sex, är det dags att släppa lite.

Metzger säger att när du har legat med varandra, tror att hon sviker din vakt är OK och friska. ”Min regel är om du känner dig bekväm nog att vara att ha sex, då kan du ganska mycket bekväm nog för något annat”, säger hon. ”Denna person har sett dig naken-hur mycket mer kan avslöjas egentligen? Detta kan innebära från din partner ser dig tandtråd, inte känner generad om din partner ser tamponger exploderar i ditt badrum låda, eller bara titta du tvättar gropar medan du duschar.”

load...

2. Ta det som ett gott tecken.

Titta, om du inte är glada att din partner är bra med rapningar framför dig eller inte duscha i flera dagar åt gången, jag klandrar dig inte. Jag har varit där-as offer och förövare av sådana Dgaf relation beteende. Det är bara inte varmt! Men, säger Metzger, det finns en ljuspunkt: ”Jag har märkt att det bidrar till att stärka relationerna”, säger hon. ”Par som känner sig mer avslappnad att vara sig själva göra bättre. De får lära sig mer om den verkliga personen i stället för till synes perfekt, polerad bild som de flesta försöker skildra i de första datum.”Så åtminstone låta den värma ditt hjärta att veta att på ett konstigt sätt, detta är faktiskt ett tecken framsteg och kärlek.

3. Gå med strömmen, tills du inte kan.

Om det finns en viss grov vana att din partner har som ger dig över genomsnittet heebie jeebies (se ovan nämnda ögon boogers), kan du helt säga något. ”Det är ganska subjektivt vad som anses vara over-the-top beteende som är korsar en gräns, men det är OK att ta upp-bara inte i en genomsnittlig sätt”, säger Metzger. ”Till exempel kan du lugnt säga," Babe, kunde du stänger dörren när du använder badrummet?”Det borde inte vara så svårt. När det gäller de mindre, vardagliga saker som kan göra du rullar dina ögon, men inte gag, är det förmodligen bäst att låta dem gå, säger Metzger. ”Stressa inte för mycket”, säger hon. ”De flesta människor overthink denna och hamna känsla mer orolig under deras tid tillsammans i stället för att njuta av det. När du kan inte göra detta i fokus för din relation och försöka gå med strömmen.”

load...

7 effektiva sätt att förbättra din relation är emotionella IQ

Relaterade nyheter


Post Kärlek

15 unika årsdagskläder som han faktiskt vill behålla

Post Kärlek

Sanningen bakom varför män kallar sex hotlines

Post Kärlek

8 frågor människor i polyamorösa relationer är trött på att få

Post Kärlek

Bartending på en bandklubb gav mig mer självförtroende för sängen

Post Kärlek

Amerikaner har sätt mindre kön än vad vi brukade

Post Kärlek

Så dina vänner och familj gillar inte din S.O. - nu då?

Post Kärlek

Hur en förlorad tampong (nästan) hjälpte mig att hitta kärlek

Post Kärlek

Varför en tid bort från din partner kan vara precis vad ditt sexliv behöver

Post Kärlek

Den enda trick att känna sig närmare och undvika besvikelse på valentins dag

Post Kärlek

Vad exakt är det med ett erotiskt middagsfest?

Post Kärlek

24 romantiska datumidéer som går långt Utöver den typiska middagen och en film

Post Kärlek

8 skäl till att vinterbröllop slår helt sommarceremonier