24 romantiska datumidéer som går långt Utöver den typiska middagen och en film | BurnbrightLove.com

24 romantiska datumidéer som går långt Utöver den typiska middagen och en film

24 romantiska datumidéer som går långt Utöver den typiska middagen och en film

Datum? Vad är ett datum? När du har varit i en relation för alltid och lägger till barn och stressiga jobb i mixen, sätta fram de ansträngningar att orkestrera en verklig "datum night" låter mer som, ja, arbete än en åtnjuter kväll tillsammans. Det är hur vi faller in i vanor som holing upp på soffan och inte lämna huset hela helgen, eller springa och ärenden och göra sysslor tillsammans i stället för att gå ut för en natt på stan. Men så länge som din njuter lite kvalitetstid tillsammans, bör det inte egentligen ingen roll vad du gör, eller hur? Tyvärr, men svaret på det är en stor fet "nej".

Enligt psykologer, inte bara det någon roll att du går ut på datum, men det betyder också vad du gör när du går ut. Redan år 2008, Arthur Aron, en social psykologi professor vid State University of New York vid Stony Brook, berättade New York Timesthat prova nya saker på datescan göra för en mer framgångsrik långsiktig relations eftersom hjärnan vetenskap. Hjärnans belöningssystem, som laddas i ett tidigt skede av romantik kan svara på det nya i en helt slumpmässig och rolig dag, utlöser dessa gushy romantiska känslor igen. År 2016, Chapman University forskare observerat liknande resultat som översätts in i sovrummet - blanda upp saker kan göra en mer passionerad långsiktig sexliv.

load...

Passion Fades Bara 12 månader in i en långsiktig relation - Ouch!

Behöver vi säga mer? Att få ut ur din rutin kan vara precis den spark i pantsyour relationsbehov. Här finns gott om roliga datumnatt idéer för att komma igång.

Billiga, snabbt och enkelt

Det är inget fel med kakmått recept middag och en film - det fungerar för en anledning. Men ibland, lite kreativitet går långt.

 1. Farmers market shopping och middag. ”Shopping är ett bra sätt att lära känna en annan person. Du kan läsa om hur de gör val, vad de gillar att äta och hur de hanterar pengar,”New York-baserade relation expertApril Masini säger. ”Du får ledtrådar om huruvida de är generösa eller snål, impulsiv eller tankeväckande, friska eller mindre - allt genom att ha en stor dag som börjar med en Farmers Market shopping resa och slutar med två av er matlagning en måltid ihop igen på ett av era hem.”
 2. load...
 3. ”Netflix och chill” med en theme.Watch en film maraton från en viss decennium eller en favorit skådespelare, och försök att hålla ögonen på skärmen.
 4. Text och söker. Om du är en lång tid par som reallyneeds att skaka upp saker och ting, kan det vara dags att göra som ett barn igen. Shawn Schweier, personlig utveckling expertand tränare som specialiserat sig på dating, föreslår på väg till det lokala köpcentret för en dum omgång kurragömma - med hjälp av textmeddelanden eller Snapchats att ge din partner med tips till din gömställe. Förloraren måste köpa den första omgången av Orange Julius.
 5. Gratis museum tour.Most lokala museer erbjuder fri entré dagar för att dra en folkmassa, och många fler museer och kulturinstitutioner öppnar sina dörrar för allmänheten för Smithsonianmagazine Museum Day Live! 2016.
 6. Gratis konstgalleri openings.If du illa om vad du ska göra på en kommande utekväll, göra en snabb Google-sökning för att söka efter den senaste vernissager i en höft område i din stad. ”Det finns ingen annan tidpunkt som skriker hipster som dessa små kväll vernissage parter. De är fria att komma in, och det är oftast vin i plastmuggar och kex med ost att fastställa ett datum i rörelse. Och sedan finns det konst - som vanligtvis är lokal och intressant”Masini säger.
 7. Nationalpark och en picnic.Depending på var du bor, bör en nationalpark bara en timme eller två bort. Och medan detta datum kan göras på billig, kan det ta lite prep arbete för att dra ihop allt. Masini säger: ”I alla väder, en vandring är stor, och en picknick med vin eller champagne och hälsosam mat som du äter på en filt på marken, ett picknickbord i en utsedd matplats eller en park restaurang ger dig en respit och möjlighet att sola sig i naturen och romantik. Äventyrlig? Vänd datum till camping natten om din park stöder denna typ av kul.”
 8. load...
 9. Mata ankor på en lokal park.And glöm inte att ta med dagsgamla bröd.
 10. Bygg en lägereld och stek marshmallows.Classic, förtjusande och ack så lätt. Kom bara ihåg att kontrollera de lokala brännförbud i ditt tillstånd.
 11. Stjärnskådning. Schweier säger: ”Kom i bilen och ta din significant other och huvudet till landet för att stirra. Detta kan också göras på toppen av en gratis parkeringsgarage, men det upplevs bäst i landet i förhållande till staden eftersom det blir mindre ljus. Få ovanpå bilen med din partner och ligger där med dem, prata under stjärnorna. Detta kan verkligen koppla ett par och kommer att lämna ett bestående minne för er båda att reflektera över.”
 12. Scrapbooking.Make ett löfte att stänga Instagram för dagen och använda en disponibel kamera för att fånga alla dina äventyr om staden. Det är bara kommer att kosta dig att utveckla filmen och du kan avsluta din dag genom att arrangera de ”gamla skolan” tryckta bilder i en klippbok album.
 13. Thrifting.Thrift butiker finns överallt, och fynden kan vara så mycket billigare än bona fide antiquing. Gör saker intressant genom att försöka se vem som kan fastna den konstigaste - eller mest värdefulla - prydnadssak.
 14. Låtsas vara snygga. ”I min stad, vi alla visste rikaste hotellet i staden. Det var snygga och riktigt hög klass. Vad folk inte visste var att det inte fanns någon anledning inte kunde gå och utforska den”Schweier säger. ”Har din partner klä upp och sedan ta dem till den häftigaste öppna hotellet (kanske du vill spana in det här först).” På en faux märkvärdigt datum på detta sätt, du kan ha drycker av en brand, gå igenom en trädgård på solnedgången eller ta i hisnande vyer, utan att behöva boka för natten.

Nästa upp: inte så billig men ändå lätt

En av 2Tagged i

Relaterade nyheter


Post Kärlek

Online dejting? faller inte in i den vanliga fällan

Post Kärlek

Bartending på en bandklubb gav mig mer självförtroende för sängen

Post Kärlek

Killar avslöjar vad de verkligen vill ha för valentins dag

Post Kärlek

Spermier håller dig unga och 49 andra galna sexfakta du behöver veta

Post Kärlek

Vad händer faktiskt när du går till sexterapi?

Post Kärlek

Varför en tid bort från din partner kan vara precis vad ditt sexliv behöver

Post Kärlek

Vad är gasljus - & är din partner det för dig?

Post Kärlek

Vilka 7 kvinnor önskar att deras partners visste att de skulle bli av med dem

Post Kärlek

4 Kinky handcuff sex positioner - förlora kontrollen är sexig

Post Kärlek

Hur och var du ska få gratis kondomer

Post Kärlek

7 tecken på att ditt äktenskap kan vara över

Post Kärlek

11 små saker som helt kan omvandla ditt förhållande