15 unika årsdagskläder som han faktiskt vill behålla | BurnbrightLove.com

15 unika årsdagskläder som han faktiskt vill behålla

15 unika årsdagskläder som han faktiskt vill behålla

Allvarligt, hur kommer det sig att våra partners alltid plocka ut förvånansvärt sentimentala gåvor - och vi lämnade repa våra huvuden? Det är alltid målet att räkna ut den perfekta omtänksamt närvarande för en årsdag, men ibland gåvor vi köper lossna ostliknande eller banalt. Men inte i år, mina vänner, inte i år.

Nedan finns 16 unika gåva idéer som - i vår ödmjuka åsikt - helt träffa mitt i prick.

En sexleksak för Trans Män Finns & Det är en total spel-växlare

1. Tids kapsel

Time Capsule för två: En ögonblicksbild Journal för två personer kommer att ge dig möjlighet att bevara alla dina fave speciella ögonblick som ett par. Det är en enkel, elegant sätt att skapa en ögonblicksbild av ditt liv idag. (Amazon, $ 6,99)

load...

2. Blanda tejp

"Min fästman är en gitarrist, så ett år jag sätta ihop en USB mix tapewith alla våra favorit akustiska spår... Med några jag har antyder honom att lära sedan vår första dag. Hej, en flicka kan drömma!" sade Laura T. (MilkTape, $ 14,99)

3. Personlig par art

Om poserar för par bilder förvandlar honom till Chandler Bing, så varför inte ha en bild sytt? Detta hysteriskt söta personlig par artby Mary och Shelly Klein är säker på att göra honom att skratta: Välj ansikten, frisyrer och kläder som bäst återspeglar du som PAR och BAM - du äntligen har en up-to-date porträtt. (Mindre vanliga Varor, $ 150)

4. Personligt M & M'S

load...

Varför ska vi vara de enda som får choklad? (Jag menar, det stenar, men ändå.) Lägg till namn, datum, personliga meddelanden, även bilder till din favorit M & M'S choklad. (MyMMs.com, priserna variera)

5. Kärlek anteckningar

Bild: Kind Notes

Skapa en KindNotes minnessak Jarfilled med personliga meddelanden, inne skämt, även romantiska kuponger. Oavsett hur mycket vi är beroende av teknik, kommer ingenting någonsin slå en gammaldags kärlek noterar - de är den ultimata Brownie Points. (Kind Notes, priserna variera)

6. Iphonefall

Om din partner Instagram är lika aktiv som en kändis, kommer han att älska denna vintage kamera iphonefall. Det passar en iPhone 5, och är tillverkad av en slitstark plast som är säker på att överleva alla sina spektakel. (Amazon, $ 9,99)

7. Radio kylare

Bild: Wayfair

Oavsett om du njuter av en strand dag tillsammans eller har din BFFs över, hålla dina drycker cool medan du lyssnar på din favorit musik med thisportable radio svalare. Kompatibel med nästan alla MP3-enhet och det rymmer upp till 60 burkar. (Wayfair, $ 66,99)

8. Skräddarsy karta

En karta customizedwith speciella ögonblick som första datum eller första gången som reser tillsammans är mer än romantiskt - och det är visuellt tilltalande. (Etsy, $ 26,99)

Upp nästa: En manlig äventyr

En av 2Tagged i

Relaterade nyheter


Post Kärlek

100 romantiska (& enkla) gester för att visa din kärlek på valentins dag

Post Kärlek

6 oväntade hälsofördelar med spermier - ja, du läste det rätt

Post Kärlek

Hur man berättar för en vän, de blir lurade på

Post Kärlek

7 tips för att hantera dina romantiska relationer när du har ADHD

Post Kärlek

Folk antar att jag har stök för att jag är polyamorös

Post Kärlek

6 beprövade personlighetsdrag som gör det lättare att hitta kärlek

Post Kärlek

Amerikaner har sätt mindre kön än vad vi brukade

Post Kärlek

Fungerar afrodisiakologiska livsmedel faktiskt?

Post Kärlek

Vilka 7 kvinnor önskar att deras partners visste att de skulle bli av med dem

Post Kärlek

Bartending på en bandklubb gav mig mer självförtroende för sängen

Post Kärlek

Vad är sexuell efterglöd, och finns det faktiskt?

Post Kärlek

Mitt äktenskap är sexfritt och det är inget fel med det