10 mardrömförslag som inte levde upp till förväntningarna | BurnbrightLove.com

10 mardrömförslag som inte levde upp till förväntningarna

10 mardrömförslag som inte levde upp till förväntningarna

Historien om ditt engagemang är en man ska berätta om och om igen för resten av ditt liv, men vad händer om det är en berättelse du hellre glömma?

Kanske hoppades på en sött sentimental kärleksförklaring medan han föreställa viral status eller kanske han half-assed det när du hoppades på en stor gest. Eller kanske, som en makars Goldilocks, var ert förslag precis lagom. Dessa 10 kvinnor var inte lika lyckligt lottade - läs vidare för sina krypa-värdig berättelser om oanständiga förslag.

Vad hon ville: att bli överraskad

Vad hon fick: Ej överraskning hon ville

Corey D. Och hennes pojkvän Mitch levde tillsammans i en gammal trailer i Grand Forks, North Dakota, när Mitch planerade ett förslag överraskning. Trailern, som var minst 20 år gammal och hade givits till Mitch av en familjemedlem hade en korridoren så smal att Corey och Mitch var tvungen att gå i sidled genom den.

load...

Mitchs plan var att gömma sig i badrummet, sedan hoppar ut i hallen med ringen. Det fungerade lite för bra. Corey blev så förvånad att när Mitch hoppat ur, knuffade hon honom bakåt med sådan kraft att han fastnade i korridoren. Corey var tvungen att kasta sin vikt mot Mitch kropps flera gånger för att befria honom. Blåmärken men oböjd, sedan dök han frågan.

Vad hon ville: en helg av staden på ett fint hotell med en romantisk förslag över middag

Vad hon fick: en förstörd överraskning

Julie F. Från Nashville, Tennessee, kände hennes pojkvän Will skulle föreslå; Det var bara en tidsfråga. Hon hade redan sagt till honom att inte köpa en ring. Istället Julie ville att han skulle be sina föräldrar om ringen hennes stora mormor hade.

load...

Julies föräldrar kom på besök strax efter samtalet om ringen - det är då saker och ting gick söderut.

”Under besöket, jag är i bilen med mina föräldrar och min pappa vänder sig till mig och sa: 'Will frågade mig idag om han kunde gifta mig med dig. Jag sa till honom att du är en vuxen kvinna och beslutet är ditt, inte mitt.”

Fast hon är lyckligt gift, är hon fortfarande tråkigt att det borde ha varit en av de mest romantiska händelserna i hela deras förhållande var förstört av sin pappa.

Kvinnor bryr sig mer om mat än Sex på Alla hjärtans dag

Vad hon ville: En ring

Vad hon fick: En ring - för någon annan

Valerie Shaw, som bor i Sydney, Australien, hade en stenig, off-and-on relation med sin pojkvän Rick, men det hade varit riktigt bra i ungefär sex månader. Valerie var säker på att deras problem låg bakom dem. En dag, medan paret var på väg till stranden, Rick dras in i en bensinstation för att använda toaletten. Valerie öppnade handskfacket på jakt efter en vävnad och såg en liten sammet box. Hon kunde inte stoppa sig från att öppna den, och inuti var en diamantring, små men ganska, i en elegant vitt guld inställning.

Valerie var så stolta över att hon hoppade ut ur bilen, skrek ”Ja!” Och hoppade in Rick armar när han gick tillbaka från toaletten.

Rick såg beskedet och erkände att ringen inte var för henne. Det var för hans ex-flickvän, som han nyligen börjat haka upp med - och som var gravid. Med tvillingar.

Vad hon ville: Ett förslag

Vad hon fick: en DIY jobb

”Vi båda visste att vi ville gifta”, säger Lindsey B. Av Alamo, Kalifornien ”, men han fick aldrig att föreslå. Så ställde jag en lapp på toaletten där det stod: "När du är klar pooping kommer du gifta dig med mig?"

Han sa ja, och de nyligen firade sin 16: e årsdagen.

Vad hon ville: En vintage ring

Vad hon fick: Fel vintage

”Min nu make föreslås det fulaste gul-guldring från 80-talet”, säger Jessica M. Från Ann Arbor, Michigan. Inställningen var en enorm asymmetrisk klump, och diamanten var molnigt och gult. Ringen ansågs vara en ”familjeklenod”, men det verkligen borde ha sålts av eller ges bort, sparas inte för någon bröllop, enligt Jessica.

load...

Jessicas make ont att hon inte vill bära ringen. Främst var han orolig för att hans familj skulle bli förolämpad om hon vägrade att bära den. Jessica gjorde bära ringen på sin bröllopsdag, men ringen hon tänker på som hennes riktiga förlovningsring är en mer modern att hon och hennes make valde tillsammans. Den 80-talet monster gör fortfarande utseende när Jessica besöker sin mans familj, men annars stannar den i hennes smyckeskrin.

6 beprövade personlighetsdrag som gör det lättare att hitta kärleken

Vad hon ville: En månljus natt och gammaldags romantik

Vad hon fick: Awkward skämt, berusad nakenhet

Jennifer J., en advokat i Portland, Oregon, hade varit tillsammans pojkvännen Tucker i två år och hade diskuterat äktenskap med honom flera gånger, när paret gick ut på middag med en grupp av hans vänner. Under middagen, Tucker började göra skämt om att få engagerade och hur kanske det inte var för honom.

”Han var bara att vara en komplett ass. Jag visste att han tyckte det var roligt men det ärligt ont. Efter middagen, sa jag till honom hur besviken jag var att han hade gjort mig att se dum framför sina vänner och hur jag inte förstår varför han inte hade föreslagit ännu.”

De gick en promenad på kvällen och Jennifer erinrar om att belysningen var perfekt; Det var en vacker natt. Det verkade som de fruktansvärda skämt var bara en installation och han skulle pop frågan, men de gick och gick och det aldrig hänt.

Istället Jennifer och Tucker avvecklas vid en bar tjat margaritas. De kom hem sent, och som Jennifer tog bort hennes smink, Tucker plötsligt dök upp i badrummet dörren, helt naken, med en ring i handen. Han fick ner på ett knä och sluddrigt en berusad förslag, som Jennifer accepteras. Vem säger att romantiken är död?

Vad hon ville: En privat stund och en vintage ring

Vad hon fick: en eftertanke

Alicia K. Från Portland, Oregon, hade massor av saker att oroa sig för, men förlova var inte en av dem. Hon och hennes pojkvän Mike hade varit tillsammans i sju år och hade tre barn tillsammans, men de hade inte råd att hålla ett tak över huvudet. Så de vistas med Alicia syster. Det var 03:00 och hela utökade familjen var fortfarande upp omslags presenter och umgås. Alicia var utmattad och behövde linda de sista gåvor innan du går till sängs, men Mike plötsligt gav henne en gåva och berättade för henne att öppna den.

”Jag satt på golvet och han lutade sig mot TV-bänken. När jag öppnar gåva att hitta ett bröllop set - båda ringarna - Jag tittade på honom och han bara sa: 'Kommer du?' Inom fem minuter var alla tillbaka till omslags presenter."

Även Alicia aldrig hade funderat mycket till äktenskap, önskar att hon maken hade planerat en mer eftertänksamma förslag och gett henne en ring i vintage stil hon älskar i stället för den generiska köpcentret butiken set han valde. ”Mestadels jag önskar att jag hade en mer romantisk historia”, säger Alicia.

Vilka är Kärlekens fem språk?

Vad hon ville: Ett förslag solnedgång på toppen av Eiffeltornet och en bländande ring

Vad hon fick: en IOU

Hillary A. Och Matt anslutna via deras gemensamma kärlek till resor, och Matt hade plågats upp en avundsvärd antal frequent flyer miles. Paret hade planerat att använda miles för en internationell äventyr, som Hillary var säker på skulle innebära ett förslag.

Istället en eftermiddag på en vandring, Matt presenterade Hillary med ett par handritade falska flygbiljetter och en billig ring från något silver. Han förstod inte att hans äventyrliga, outdoorsy dam faktiskt brydde sig om ringen, och han ville inte kontanter i sin körsträcka punkter utan att först få ett ”ja” från Hillary.

”Jag önskar bara att han hade försökt lite svårare att göra det särskilda”, säger Hillary, som gick ut och köpte sin egen ring - en 1,5-karats princess-cut patiens i en platina inställning - strax före bröllopet. ”Fake flygbiljetter och en silverring inte göra en bra engagemang historia.”

Bild: CSA Images / Snapstock

Vad hon ville: Att känna sig som om han inte kunde leva utan henne

Vad hon fick: TFW du är hans enda alternativet

Sophie G. I Bellevue, Washington, var redo att gifta sig, men hennes pojkvän Stefano var en bekräftad ungkarl. Han reminisced ofta om att vara singel, och han och Sophie hade även haft flera besvärliga run-ins med kvinnor från sitt förflutna.

Stefano hade fuskat på Sophie mer än en gång, men hon förlät honom och hoppades att hon skulle kunna föra honom runt. I slutändan var det inte Sophie som övertygade Stefano att äktenskapet var en bra idé; det var en STI.

”The herpes diagnos var förödande för oss båda. Han såg det som i slutet av sin attraktionskraft till kvinnor, och han var övertygad om att ingen annan vill ha honom. Jag var otroligt arg att han aldrig ville gifta sig med mig tills han fick reda på att han hade denna sjukdom. Jag var också otroligt lättad över att han inte hade gett det till mig.”

På samma samtal där Stefano berättade Sophie att han hade herpes, bad han henne att gifta sig med honom.

Hon sa ja.

Vad hon ville: En fråga, en ring, en kyss

Vad hon fick: Baktankar

Som Michelle lämnade sitt hus en morgon, hennes pojkvän lade armarna om hennes midja och sade: ”Jag har en fråga till dig. Vill du gifta dig med mig?"

Hon sa ja. ”Efter att ha gett mig en snabb kram, gick han ut för att röka. Han ville inte ge mig en ring eller ens en kyss.”

”Jag var försenade för klass, så han gav mig en åktur till skolan. Jag frågade om vi kunde möta upp efteråt för en högtidlig middag.”

Det visade sig, att han inte kunde träffa henne eftersom han var vräks från sin lägenhet och behövde packa upp sina tillhörigheter. Han antog att han kunde flytta in med Michelle eftersom de nu var engagerade. Engagemanget var dock tänkt att vara en hemlighet, som hennes pojkvän hålls påminna henne att inte berätta för någon om det.

Efter dagen för engagemang, gjorde Michelle inte höra från sin pojkvän i flera dagar. Och det var hela tiden hon behövde för att ändra sig om att engagemang.

Relaterade nyheter


Post Kärlek

Ja, det finns fördelar för min man att bli utplacerad

Post Kärlek

Jag kommer inte gömma min feminism eller aktivism för att göra mina datum mer bekväma

Post Kärlek

Varför är alla besatt av Emmanuel Makrons makas ålder?

Post Kärlek

Människor över 55 år är sannolikt att ha utomordentligt sex

Post Kärlek

15 meningsfulla, inte alls kliché citat att läsa vid bröllop

Post Kärlek

Hur man hanterar en hemsk gåva från din partner

Post Kärlek

Varför att se en sexarbetare kan vara bra för ditt förhållande

Post Kärlek

Mitt äktenskap är sexfritt och det är inget fel med det

Post Kärlek

11 män förklara varför de älskar engagerade relationer

Post Kärlek

8 anledningar till att sex kan absolut bli bättre med åldern

Post Kärlek

6 datingsregler Jag håller oavsiktligt bristande

Post Kärlek

De verkliga orsakerna till par slutar att ha sex