10 datingsäkerhetsregler som kan rädda ditt liv | BurnbrightLove.com

10 datingsäkerhetsregler som kan rädda ditt liv

10 datingsäkerhetsregler som kan rädda ditt liv

Ja, dating kan vara en total mardröm när du fastna med någon som är oförskämd, motbjudande, eller bara inte din typ - men det kan vara en realnightmare om du inte vidta lämpliga säkerhetsåtgärder och hamna i en position där du en vara överfallen eller med mördade.

Du kan gå ut på en dag med någon du har chattar upp på nätet i månader, eller till och med någon som du har varit installation med genom en gemensam bekant - men sanningen är du gör du själv extremt sårbara för en främling. Och modern datering gör oss ännu mer sårbara än någonsin: En undersökning i Storbritannien 2016 rapporterade att rapporter om våldtäkter kopplad till online dating ökade 450 procent mellan 2009 och 2014, enligt vice News.

load...

Alla tar några risker när det gäller att hitta kärleken, men du bör nevertake risker som kommer att sätta dig i fysisk fara. Följ dessa tumregler när du lära känna någon ny.

Vad människor verkligen vill i en själsfrände enligt forskning

1. Håll dina nära och kära i slingan

Låt alltid rumskamrater, vänner och familjemedlemmar vet när du planerar att gå ut på en dag. Ge alla rätt information om vart du ska, som du kommer med (inklusive din dag namn och telefonnummer) och när du räknar med att vara hemma. Om något ändras om din vistelseort under loppet av kvällen, låt dem veta direkt.

Det låter kanske lite överbord, men om ingen vet du är ute, kommer de inte att de skulle vara orolig om något skulle gå fel. Minns 127 timmar? Det är lite samma idé. Om James Franco karaktär hade bara låta någon veta att han var på väg ut vandring, skulle de ha vetat att leta efter honom en hel del tidigare.

load...

2. Ge din egen transport

Match.com föreslår att ge din egen transportwhen du möte med någon du inte känner mycket väl, och det är en livräddande idé.

Uber det eller köra din egen bil och inte bara kommer du att ha en snabb tillflyktsort om det blir konstigt, men du också hålla din hemadress dolt din dag.

3. Mötas i en säker miljö

Netflix och kyla är roligt och alla, men inte någonsin bjuda in någon du knappt känner över till ditt hus, eller gå över till deras.

"Meet i en offentlig placeat en tid med många människor runt" Kimberly Cheryl föreslår i sin bok Är dina vanor döda dig? "En välbekant restaurang eller kafé, i en tid då en hel del andra människor kommer att vara närvarande är ett bra val."

Detta kommer inte bara att minska dina chanser att hamna i en osäker situation, men andra människor kan också komma ihåg att du är på den platsen, om något händer dig.

4. Lämna inte mat eller dryck obevakat

GHB (gamma hydroxibutyrat) och roofies (Rohypnol) - som du har förmodligen hört talas om vid det här laget - är luktfri, färglös date rape läkemedel som kan göra dig förvirrad eller medvetslös. Vi vill inte tro att någon vi är på en date med glider oss några droger, men det händer.

Acceptera inte en drink från din dag om du inte öppnar det själv eller titta på det förbereds av en bartender.

5. Gräns ​​alkoholkonsumtion, perioden

Medan vi på temat sprit, är det inte heller en bra idé att dricka mer än en eller två drycker när du är ute med någon du inte känner mycket väl. Alkohol sänker dina hämningar och gör det lättare för en potentiell predator att prata dig till att lämna en offentlig plats.

load...

Visst, dating kan vara besvärligt och det är lätt att falla tillbaka på en liten social smörjning för att hålla konversationen flyter lättare - men är det verkligen värt det?

4 Kvinnor Get Real om hur Swinging påverkat deras relationer

6. Lämna inte ut ditt personliga info

"Vakta din personliga kontakt informationon någon dating eller socialt nätverk", säger Dr Marla W. Deibler, psykolog vid Centrum för emotionella hälsa Greater Philadelphia, LLC. "Om du använder en online dating hemsida, kan du välja att ha den enskilde svara på platsen, snarare än din e-postadress, eller så kan du ställa in en e-postadress speciellt för detta ändamål.'

7. Gå på en grupp dagen

Om du kan, gå ut med åtminstone en annan vän - det sättet kan du hålla ögonen på varandra i fall någon halkade en date rape läkemedel eller verkar vara att dricka för mycket. Det är också ett bra sätt att få ett andra utlåtande om du får dåliga vibbar från ett datum.

8. Bär visst skydd

Nej, vi talar inte kondomer här (trots att de har kondomer med dig är alltid en bra idé). Vi pratar bra ol'fashioned pepparspray.

Många kanske tycker att det är over-the-top, men hugg lite pepparspray eller Mace i väskan när du går på en första dejt är ett bra drag om du blir attackerad. Säkra före det osäkra.

9. Ljug inte

Förvränga själv via e-post eller på en dejtingsajt kan piss av din dag.

"Det är oklokt att dela bilder eller annan information som är osant, som att upptäcka en sådan förvrängning kan leda till arga känslor och kanske aggressivt beteende," Dr Deibler säger.

10. Google dem!

Det bästa försvaret är ett bra anfall. Om du google din dag och hitta några tvivelaktiga info eller bara få en dålig känsla, följa din gut och avbryta ASAP.

Kvinnor vill inte ha mer sex - De vill ha bättre sex

Innan du går, ta en titt slideshowbelow.

Relaterade nyheter


Post Kärlek

Hur man överlever alla sju scenerna av en brutal uppbrytning

Post Kärlek

Är du en psykopatmagnet? 7 egenskaper som gör dig mottaglig

Post Kärlek

5 tecken det är för tidigt att säga jag älskar dig

Post Kärlek

Ja, din partner kan gå ner på dig under din tid - och det kan hjälpa till med kramper

Post Kärlek

5 sätt skilsmässa är bättre än äktenskapet

Post Kärlek

Därför bestämde jag mig för att bli sexarbetare

Post Kärlek

Den enkla förändringen som kan förbättra ditt förhållande - och sexliv

Post Kärlek

13 kvinnor på hur man har fantastisk sex medan du är gravid

Post Kärlek

Min renhetsring gav mig styrkan att ta kontroll över mitt sexliv

Post Kärlek

Hur jag pieced mitt äktenskap tillbaka tillsammans efter en affär

Post Kärlek

Dessa lågmälda datumidéer tar helt trycket av valentins dag

Post Kärlek

Varför ska du inte ge din man mer sex