Vill du behandla hundens maskar naturligt? Tja, gör det inte | BurnbrightLove.com

Vill du behandla hundens maskar naturligt? Tja, gör det inte

Vill du behandla hundens maskar naturligt? Tja, gör det inte

Titta, jag fattar. Att ha en hund kan bli dyrt, särskilt om ditt husdjur är benägen att otäcka kryp som loppor, fästingar och parasiter. At-huskurer är visserligen frestande när man betänker veterinären räkningen som det andra alternativet, men när det gäller att behandla parasiter, bita ihop och ta räkningen.

Holistic påståenden

Det finns vissa påståenden ute just nu som hund maskar kan behandlas med holistiska metoder snarare än genom traditionella läkemedel vägar. Till exempel, jag hittade en webbplats som hävdade att enbart pumpafrön kunde bota din petof oönskade passagerare i hans eller hennes mage.

Vitlök, morötter och kryddnejlika var andra förslag jag hittade runt på nätet som ett sätt att förebygga och behandla maskar hos hundar.

load...

Införa en ny hund till resten av päls familj med detta råd

Tyvärr kraven är helt enkelt för bra för att vara sant.

"Du ska nog inte", veterinär Dr Rhonda Caspersaid när SheKnowsasked henne om människor bör söka holistiska alternativ för att behandla hund maskar.

Holistisk medicin som ett komplement till traditionella metoder

Casper har erfarenhet av holistisk medicin och tror på att använda det när det är vettigt. Hon sa att hon ofta par traditionell medicin med holistiska metoder, men inte när det gäller att behandla hund maskar.

"Jag tror att holistisk medicin är bäst används i samband med västerländsk medicin" Casper förklaras. "Jag vet inte av någon mask behandlingar som inte är verkliga de-maskmedel som faktiskt klara parasitinfektioner."

load...

Skulle hundar verkligen äta rå mat? Vi frågade experterna svar

Andra holistiskt förslag kan faktiskt vara farligt och livshotande för ditt husdjur om inte korrekt administreras. Till exempel innehåller Oregon druva rot berberine, som Dog Notebookclaims kan skydda mot svampar, virus, bakterier och parasiter, men om det administreras felaktigt, kan det vara farligt, särskilt om ditt husdjur kan vara gravid eller om ditt husdjur har leversjukdom. Med en holistisk behandling denna starka, kan man lika gärna bara gå för en bra, vet rekommenderade dewormer.

Casper likställas helhets masken behandling med holistiskt synsätt på loppor.

"Under många år har det funnits dessa olika huskurer och holistiska behandlingar för loppor, men jag har aldrig sett dem faktiskt fungerar. De har fortfarande loppangrepp när jag ser dem."

Bästa praxis

Jag vet inte om dig, men om min hund blir maskar, jag vill att de gått så snabbt, effektivt och smärtfritt för min pooch som möjligt. Lyckligtvis finns det mediciner som gör ett riktigt bra jobb med just detta. Så varför riskera en otestad praxis som kan hamna göra mer skada än nytta?

Casper betonade att holistiska behandlingar är bäst används som komplement till traditionell medicin metoder.

Du använder naturläkemedel på dig själv - varför inte använda dem på ditt husdjur?

Om kostnaden är problemet (dewormers kan variera från ca $ 30 till $ 100, beroende på storleken på pet och avmaskning behov), kolla in alternativ med veterinärer på platser som PetSmart och Petco, som vanligtvis har mer prisvärda alternativ. Innan experimentera med holistiska lösningar med ditt husdjur, är det alltid rekommenderat att du får en veterinär yttrande.

load...

Parasiter är brutto, men tanken på att hålla dem runt längre än nödvändigt samtidigt experimentera med behandlingar som kan göra mer skada än nytta är en ännu mer motbjudande idé.

Innan du går, ta en titt slideshowbelow.

Relaterade nyheter


Post Husdjur

Vilken coprophagia är och hur man stoppar din hund från att göra det

Post Husdjur

Möt den caucasian ovcharka - den fantastiska hundrasen som hämtar från bergen

Post Husdjur

Ja, det är rätt sätt att bruka din egen hund och det gör du förmodligen inte

Post Husdjur

7 hundar som ser ut som en verklig scooby doo

Post Husdjur

Hur många gånger om dagen borde en hund faktiskt äta?

Post Husdjur

Behöver du oroa dig för BPA nivåer i din hund?

Post Husdjur

Varför sparkar hundarna sina fötter efter att de hackat?

Post Husdjur

Kan loppor verkligen behandlas eller förhindras naturligt?

Post Husdjur

12 överraskande (och ibland skumma) tecken, din katt hatar faktiskt inte dig

Post Husdjur

9 av dina mest pressande katthälsoproblem besvaras

Post Husdjur

6 tips för att spara dina möbler, din katt klor och allas sanity

Post Husdjur

10 tips som hjälper dig att hitta en ansedd tysk herde uppfödare