Vetenskapen har visat att barn hellre skulle umgås med husdjur än syskon | BurnbrightLove.com

Vetenskapen har visat att barn hellre skulle umgås med husdjur än syskon

Vetenskapen har visat att barn hellre skulle umgås med husdjur än syskon

I en inte så överraskande twist, visar det sig att petsreally är barnens bästa vänner. En färsk vetenskaplig studyby University of Cambridge har bekräftat vad de flesta av oss alltid misstänkt - våra husdjur verkligen var bättre företag än våra syskon.

Minnen av min barndom känns som en montage rulle från en saftig remake av Lassie. Där är jag, spelar i smutsen medan min golden retriever klockor med en soulig ännu nyfiken uttryck. Och det är vi igen, som löper genom ett område tillsammans, smutsiga jeans och gyllene päls båda utgör en potentiell hot för att rengöra möbler. På natten, hålls vaken av barnsliga rädslor, min tilltufsad katt sov i skurk av min arm, erbjuder komfort (och en och annan growl när jag försökt att flytta).

load...

Oavsett vad som hände, visste jag att mitt husdjur hade min rygg. Det var inte att min syster och jag var inte nära, men det är bara något speciellt med ett barns band med sina husdjur. Nu har vetenskapen lyckats mäta den obligation.

Valpen vill höra din "Baby Talk" (Nej, allvarligt)

Frågar ett barn vad hon tycker om sin syskon är alltid svårt, så forskarna ställde en rad frågor som mätte graden av tillfredsställelse barnen i studien kände med sina relationer med sina husdjur och deras syskon.

De fann att barn konsekvent rankade nöjdare med sina relationer med sina husdjur än vad de gjorde med sina syskon, och även rapporterade lägre nivåer av konflikt. Ser de flesta husdjur kan inte prata tillbaka (vissa fågelarter åt sidan), verkar detta som en ganska rimlig bedömning, men det var intressant var att barnen rapporterade att dela så mycket information med sina husdjur som de gjorde med sina syskon, trots avsaknaden av verbal återkoppling - eller kanske på grund av det.

load...

De fann också att flickor hade mer nyanserade relationer med sina husdjur än pojkar. Både pojkar och flickor rankade lika nivåer av tillfredsställelse, men flickor rapporterade fler konflikter, avslöjande och sällskap med sina husdjur.

Varför vissa bostäder hundar har tatueringar?

Lika intressant som allt detta är, jag erkänner att jag var lite nyfiken på varför forskarna brydde sig om hur barnen kände om sina djur. Svaret var glädjande. Enligt Matt Cassells en Gates Cambridge Scholar vid institutionen för psykiatri, forskare ”... Ville veta hur starka dessa relationer är med husdjur i förhållande till andra nära familjeband. I slutändan kan detta göra det möjligt för oss att förstå hur djur bidrar till sund barns utveckling."

Som ett resultat av studien, forskarna vet nu att husdjur spela en större positiv roll i barns utveckling än vad vi tror. Det stöd de ger barn och ungdomar kan även hjälpa sina psykiska välbefinnande som vuxna, som bara går för att visa att djurälskare har haft rätt hela tiden - våra husdjur är verkligen familjen.

Westminster Dog Show kommer att innehålla tre nya hundraser. Och katter

Relaterade nyheter


Post Husdjur

11 tips som gör din hunds badtid så mycket lättare

Post Husdjur

Varför får hundar slumpmässiga utbrott av energi?

Post Husdjur

Varför kan några hundraser inte simma?

Post Husdjur

Ska hundar verkligen äta rå mat? vi bad experter för svar

Post Husdjur

Varför släckar hundarna sina tassar?

Post Husdjur

Om du vill ha en lojal hund som älskar att simma, kolla in den portugisiska vattenhunden

Post Husdjur

Hata inte oss när du blir helt beroende av dessa bedårande husdjursbloggar

Post Husdjur

12 överraskande (och ibland skumma) tecken, din katt hatar faktiskt inte dig

Post Husdjur

Skulle kvicksilver i behandlar vara skadliga för min katt?

Post Husdjur

5 tips för att minimera din hunds avverkning

Post Husdjur

Om du ska färga ditt husdjurs päls en skraj nyans gör du det åtminstone säkert

Post Husdjur

Katt nyser är bedårande, men de kan också betyda att du behöver ringa till veterinären