Vattenälskande hundar som är den perfekta följeslagaren för strandbommar | BurnbrightLove.com

Vattenälskande hundar som är den perfekta följeslagaren för strandbommar

Vattenälskande hundar som är den perfekta följeslagaren för strandbommar

När det gäller att slå stranden, inte alla hundar skapade lika. Yorkshire terrier, till exempel, är uppenbarligen bedårande - men de flesta av dem kommer inte att ha skitkul plaskar i vågorna när du paddla ut för en surf sesh. Å andra sidan, det finns ingen brist på vattenälskande raser som kommer att vara mer än glada att köra i sanden eller simma ut för att hämta en bit strand trä.

Pro tips: Innan ditt husdjur till stranden, se till att din destination är hundvänligt. Oroa dig inte. Om det finns en människa enda stranden du dör för att kolla in, gå för det. Boka helt enkelt en fantastisk hundvakt, packa upp solskyddsmedel och ut på vägarna lycklig.

Obs: Bara för att dessa raser älskar vatten betyder inte havet är inte en farlig plats. Övervaka alltid ditt husdjur medan de är i vattnet och vara noga med att inte låta dem simma för långt ut.

load...

1. ChesapeakefjärdRetriever

Det är ingen överraskning att dessa vackra hundar älskar stranden. När allt kommer omkring, retrieverswere Chesapeake Bay uppvuxna att simma i den kalla, djupa och ibland grov vatten Chesapeake Bay. Deras simfötter ger dem ett försprång med simma också.

2. Labrador retriever

Den Labrador retrieveris det mest populära rasen i USA för en jättestor 25 år i rad. Härstammar från St. John vatten hund som arbetat med Newfoundland fiskare, kan labs inte få nog av havet. Plus, deras vänliga, lojal temperament och lättsam karaktär gör dem idealiska för utflykter till överbefolkade stränder.

8 Anledningar stora hundar är de bästa Husdjur Ever

load...

3. Portugisisk vattenhund

Du kanske har hört talas om denna ras när Obamas valde Bo, deras portugisisk vattenhund, som Vita huset husdjur. Bred att dyka efter fisk och hämta trasiga nät, denna ras bevakade även båtar i hamnen och levererade meddelanden till fiskare. På grund av denna historia, kommer dessa hundar springa i vattnet när de kan.

4. Amerikanska vatten spaniel

Detta lockig hund uppfödd i Wisconsin där det användes för att jaga vilt och fisk. Precis som namnet antyder, spanielsare amerikanska vatten galen om ett dopp. Dessutom har denna ras en vattentålig päls som gör det lätt att torka av när det är dags att gå hem.

11 Skäl Min hund är bättre än en pojkvän

5. Otter

Denna hårt hund är ganska sällsynt nuförtiden - men mycket framstående. Med stora simfötter och en tjock dubbel päls, till otterhoundloves simma och kan hantera även de kallaste vatten. Bred att jaga utter, dessa hundar är stora, vänlig och har en ökänt djup röst.

6. Great Dane

Dessa vänliga giganter kan inte köras i vattnet med samma energi som andra raser, men de älskar att njuta av solen med dig. I själva verket kommer de att krypa upp din handduk i timmar. Stort Danesare känd inte bara för snuggling utan också för deras värmesökande naturen. De kan hantera även de hetaste dagarna med lätthet.

7. Tyska korthårig pointer

Dessa aktiva hundar kan göra nästan vad som helst, från agility jakt till jogging vid din sida. Visste du tyska shorthaired pointerswere föds upp för vattenapporte, men? Med en kort, vattenavvisande päls som hjälper dem att reglera sin temperatur, kan denna ras simma i timmar. Plus, de älskar att hoppa från bryggor, stenar och sidorna av båtar.

8. Guld- retriever

Dessa vänliga, fluffiga hundar är mega-populära med familjer för goda skäl. De är aktiva, lojala och otroligt söt - och de älskar vatten. Packa upp din gyllene retrieverfor stranden, och du har en lycklig hund på händerna. Liksom andra retrievers, de älskar att simma och har en kraftfull fysik som hjälper dem att glida genom vattnet med lätthet.

load...

9. Boykin spaniel

Kom från South Carolina, mindre kända detta (men mycket vacker!) Spaniel har en liten till medelstora som gör den till en idealisk följeslagare på båtar. Plus, spanielwas den Boykin uppfödda för att jaga spel på land och i vatten, så denna ras finns gott bekvämt med ett dopp.

Brandie Gonzales övervakar allt pet livsstil samt PR konsumenten Rover.com, det enkla, smarta sättet att hitta och boka en stadsdel hund sitter.

Relaterade nyheter


Post Husdjur

Djurägande påverkar dina barn på flera sätt positivt än ett

Post Husdjur

Hur intelligent är din hund? här är hur du kan ta reda på det

Post Husdjur

Gör katter fisa?

Post Husdjur

Katt nyser är bedårande, men de kan också betyda att du behöver ringa till veterinären

Post Husdjur

Om din hund slumpmässigt blir aggressiv kan vi veta varför

Post Husdjur

Så får du hunden att älska när du måste vara borta mycket

Post Husdjur

Kan din hund lida av klinisk depression?

Post Husdjur

Vilken coprophagia är och hur man stoppar din hund från att göra det

Post Husdjur

Jag betalade 400 euro för min hund, och jag skulle göra det igen i ett hjärtslag

Post Husdjur

12 giftiga växter som kattägare inte borde hålla i sitt hem

Post Husdjur

De verkliga anledningarna till att din valp väcker dig på natten

Post Husdjur

9 viktiga tips för att ta hand om din nya fisk