National ta din hund till arbetsdag är idag & varje dag för dessa företag | BurnbrightLove.com

National ta din hund till arbetsdag är idag & varje dag för dessa företag

National ta din hund till arbetsdag är idag & varje dag för dessa företag

En värld som inte är fylld med valpar är inte en plats som vi vill leva i. Heck, har vi inte ens vill arbeta på en plats som inte är fullpackad med söta hundar. Inför en hård dag av oändliga uppgifter utan en hårig varelse vid våra fötter bara känns så dyster.

Men om du arbetar för ett progressivt företag som låter dig ta med din hund med dig, behöver du inte att leva så. Vissa studier suggestthat arbetsplatser som tillåter hundar är mer benägna att ha anställda som är mindre stressade och mer kreativa, vilket leder till ett lyckligare arbetsmiljö - och chefer som har testat ut teorin helhjärtat överens.

"Att ha [hundar] vid vår sida gör oss lyckliga, sänker våra stress och skapar en miljö som är bekväm, öppen och flexibel" Chris Meiering, chef för innovation på en naturlig husdjur behandla företag, berättade den amerikanska Animal Hospital Association. "Vissa kontor har vatten svalare samtal, vi har hund speltid samtal Deras närvaro bygger verkligen kamratskap på kontoret.".

load...

Min hund hjälper mig klara av min politiska Ångest

Om du tar din hund att arbeta låter som en dröm, kan det vara dags för en förändring av scenen. Här är en lista över hund-vänliga företag som låter sina anställda att få sina hundar till jobbet varje dag.

1. Kimpton Hotell

Kimpton kan du ta med din hund att arbeta - men titta på din rygg, eftersom de kan stjäla din nästa befordran. Husdjur som kommer att arbeta med sina ägare ges titeln chef för PET relationsand ens hälsar gäster i lobbyn.

Kimpton har också erbjudit pet insuranceto sina anställda sedan 2005.

2. Replacements LTD

Den kinesiska återförsäljare i Greensboro, North Carolina, har regelbundet sina anställdas dogson deras hemsida.

load...

"Jag började föra Buster att workto lindra hans ensamhet, och han älskar det!" anställd Julie Robbins sade om sin hund. "Han har grundligt uppmärksamhet han får från andra anställda, och han älskar ligger i mitt knä för den sista timmen på dagen medan jag arbetar på mitt skrivbord."

3. Sales

Salesforce skapade "Puppyforce", som är i grunden en gemensam arbetsyta där de anställda kan ta med sina husdjur. Det enda hake är att reservationer krävs, och rummet är ofta full, enligt Fortune.

4. Titos Handmade Vodka

Den Austin, Texas-baserade företaget begränsar inte sin husdjur politik för hundar - du kan ta in ganska mycket varje djur som ger dig komfort. De ger också en utomhus lekplats för hundar.

"Vårt team känner har sina lurviga följeslagare vid deras sida under arbetsdagen bidrar till en mycket produktiv och glad miljö" Beth Bell av Titos berättade Trupanion. "Tito byggde sin destilleri med en mycket älskad hund vid sin sida 16 år sedan och att kulturen av att ha hundar omkring oss på Titos Handgjorda Vodka och hjälpa andra hundar har alltid varit en tröst."

5. Mars Petcare

Hem till många populära märken av hundmat som Stamtavla och Royal Canin, välkomnar Mars hundar i alla sina kontor över hela världen. Deras Instagram feedis fyllda bokstavligen med söta bilder av hundar som hänger ut på jobbet.

6. Google

Google har gjort hundar att följa sina anställda att arbeta under flera år, och det är tydligt på sin uppförandekod sida som "Googles tillgivenhet för våra hund vänner är en integrerad aspekt av vår företagskultur. Vi gillar katter, men vi är en hund företaget, så som regel vi känner katter som besöker vårt kontor skulle vara ganska stressad."

7. Embrace Pet Insurance

En av de ledande märken av sällskapsdjur försäkring tillåter Embrace absolut hundar i sina kontor. Anställda behöver bara få godkännande från en handledare och se till att deras hundar visa hyfs när du är på jobbet.

load...

8. Ben & Jerrys

Det borde inte komma som någon överraskning att denna söta och välsmakande företag vill behålla sina anställda så avslappnad och kreativ som möjligt för att kunna komma upp med alla dessa enorma Glass smaker. Ben & Jerrys har tillåtit hundar i sina kontor i många år, men oroa dig inte, det finns ingen tass doppa händer där - men du kan träffa 23 av Ben & Jerry kontor dogson deras hemsida!

12 Överraskande (och ibland Creepy) tecken på din katt faktiskt inte hatar dig

9. Etsy

Etsy har gjort anställda att ta med sina hundar för att arbeta, eftersom det först började 2005, och det har även en hund verksamhet team. Att ha hundar på kontoret är ett sätt att Etsy försöker hålla stämningen kreativa och inspirerande.

10. Build-A-Bear Workshop

För om de senaste 10 åren har Build-A-Bear företag tillåts de anställda att ta med sina hundar för att arbeta. Anställda får ha sina hundar genom sina sidor vid sina skrivbord och följa med dem till möten, men de kan inte föra dem till cafeterian.

Build-A-Bear älskar husdjur så mycket, har de också samarbetar med Petfinder Foundation för att hjälpa gäster i alla åldrar lära sig om ansvar djurägande.

11. Amazon

Detta internet sensation tillåter hundar i sina kontor, så länge de förblir i koppel eller säkert bakom en baby grind för att säkerställa att arbetsområdet är trygg och lycklig. Ryktet säger att en enkel dussin hundar eller mer kan ses på kontoren på en enda dag.

12. Moochie & Co.

Detta pet butik tillåter anställda att ta med sina hundar att arbeta i både butiker och vid sina företags kontor i Columbus, Ohio. Hundar måste vara ordentligt vaccinerade, skötsamma och lovar att vifta på svansen på varje kund.

13. SheKnows

Bet du inte visste att SheKnowsis också hund-vänliga! På en given dag hittar du valpar Taggning till vår huvudkontor i Scottsdale, Arizona, liksom våra kontor i New York, Chicago och Los Angeles.

Titta på detta kontor hund övertagande:

Relaterade nyheter


Post Husdjur

En steg-för-steg guide för att rengöra hundens öron på ett säkert sätt

Post Husdjur

Leaky gut syndrom inträffar inte bara hos människor - din hund påverkas också

Post Husdjur

7 små sätt att öka din hunds mentala hälsa

Post Husdjur

Fakta om tyska herdar du behöver veta innan du adopterar en

Post Husdjur

Här är varför hundar älskar att sniffa våra crotches när vi är på våra perioder

Post Husdjur

Varför kan några hundraser inte simma?

Post Husdjur

Katt nyser är bedårande, men de kan också betyda att du behöver ringa till veterinären

Post Husdjur

Det är dags att sluta skrämma din katt med gurkor

Post Husdjur

Varför gör min hund så galen efter ett bad?

Post Husdjur

11 saker förstår endast gränsöverskridande ägare

Post Husdjur

Slår ut kullsträning Din katt är ungefär som potty träning ditt barn

Post Husdjur

Hur ser världen ut på hundar? nu vet vi