Justin Bieber gav sin hund bort - och nu behöver den lilla fluffbollen operation | BurnbrightLove.com

Justin Bieber gav sin hund bort - och nu behöver den lilla fluffbollen operation

Justin Bieber gav sin hund bort - och nu behöver den lilla fluffbollen operation

Justin Bieber har en ojämn historia med husdjur - och vi menar inte den typ av platser du kan se på en hund eller en ko. Tyvärr fortsätter denna saga med en bedårande vithårig hund, som Bieber presenterade som sin ”nya lilla fluff boll Todd” på Instagram i augusti förra året, som Page Sixreports. Men snart efter att han skrivit en söt video av Todd, verkar det som om han gav bort hunden till en backup dansare, CJ Salvador.

Vi vet slutligen innebörden Justin ansikte tatuering

Här är där det blir knepigt: Salvador har just skapat en GoFundMepage för liten Todd eftersom han har svår höftledsdysplasi och kommer att behöva en operation. Salvador beskriver hans husdjur som en ”7 månader gammal chow chow föddes med en missbildning”, och tillade att hunden måste ha en operation - annars. Lång historia kort, när han vänder ett, han brukar [sic] kunna gå, springa, än mindre spela ”, skrev Salvador. ”Detta tillstånd ger oss två alternativ”, tillade han. Den första är att sätta Todd ner ”som jag vägrar att göra”, sade han; den andra är att ”låta honom gå igenom en mycket specialiserad kirurgi”, som tydligen kostar ca $ 8000.

load...

De goda nyheterna: Fonden bara skapat igår, och $ 8406 har redan höjts tack vare 90 vänligt pet-älskare. Todd kommer att kunna få sin operation, och förhoppningsvis kommer han bli bra.

En tidslinje Justin Biebers vredesutbrott, eftersom är svårt att vara känd

Men det finns något förbryllande om hela denna sak. Ja, det är inte längre Bieber hund, men det verkar som om Biebs själv kanske vill betala för operationen, eller åtminstone skulle bidra till att valpens sjukvård fond. Som Page Six påpekar, det är inte första gången Bieber har stött på ett problem med ett husdjur. Enligt publikationen tidigare hade han en hund som heter Sammy, som nu är död; en orm som heter Johnson, som auktioneras ut till välgörenhet; en hamster, Pac, som Bieber gav till en fläkt på en konsert - strax innan sin tidiga död; en katt som heter Tuts, vars vistelseort är ”okänd” Page Six rapporterar; och en Yorkshire terrier, Ester, som fortfarande är i sin ägo.

load...

Vi vet inte hela historien bakom Todd, men det verkar konstigt att Bieber inte skulle hjälpa till med hela denna strävan. Biebs, var är du nu?

I försvaret av Justin Bieber: Den stackars ungen behöver bara en paus

Relaterade nyheter


Post Husdjur

10 saker du inte visste om den nationella hundshowen

Post Husdjur

En steg-för-steg guide för att rengöra hundens öron på ett säkert sätt

Post Husdjur

Kan din hund lida av klinisk depression?

Post Husdjur

9 av dina mest pressande hund hälsa frågor besvaras

Post Husdjur

Husdjur är inte ägodelar, de är familj

Post Husdjur

De 10 mest skadliga helgdagsfaren

Post Husdjur

Varför är katter så darrade noga över maten?

Post Husdjur

Varför släckar hundarna sina tassar?

Post Husdjur

Hoppar blir hotade (och eventuellt utrotade) är sämre än du trodde

Post Husdjur

8 tecken på att din hund är stressad

Post Husdjur

National ta din hund till arbetsdag är idag & varje dag för dessa företag

Post Husdjur

Kan husdjur vara rasistiska?