I den söta hundens värld är dessa bedårande blandade raser där den är på | BurnbrightLove.com

I den söta hundens värld är dessa bedårande blandade raser där den är på

I den söta hundens värld är dessa bedårande blandade raser där den är på

Vi har sagt det förut och vi säger det igen - vi har på allvar aldrig träffat en hund vi inte gillar. Med detta sagt, vi kinda måste erkänna att när det gäller att namnge favoriter, är blandad ras mutts långsamt vinna över våra hjärtan.

Inte bara är det många tror att blandras hundar är friskare än renrasiga hundar (som kan eller inte kan vara sant), men det är också svårt att hävda att blandraser är freaking bedårande. Här är några av de sötaste där ute.

1. Cheagle

En Cheagle är en korsning mellan en beagle och en Chihuahua. Cheagles har ofta beagle liknande huvuden med mindre Chihuahua nosen och inte växa till att bli mycket mer än 12 pounds. Beagles tenderar att ha glada, utgående personligheter och att komma överens med andra djur, liksom människor. Chihuahuas är alert, ljusa små hundar kräver lite övning. Den Cheagle är i allmänhet vänliga, även om det kan vara aggressiv i spel.

load...

Vattensamlings hundar som är det perfekta komplementet till Beach Bums

2. Corgidor

Corgidors är en blandning mellan labrador retriever och Cardigan Welsh Corgis. De tenderar att vara medelstora hundar och bör vara alert, glad, självständig, lojal, social och lyhörd. Eftersom båda moder raser är bra med barn, kommer dessa hybrider följer samma trend.

3. Goldendoodle

Goldendoodles är hybrider av golden retrievers och pudel purebreds. De tenderar att vara intelligent och lydig familj följeslagare. De gillar att vara runt människor och är mycket vänlig. De är kända för att vara bra med barn, andra hundar och andra husdjur i familjen. Dessa hundar är angelägna om att behaga och älskar att lära, vilket gör dem mycket trainable. De är bra familjens husdjur med bedårande ansikten och enkla dispositioner.

load...

4. Golden dox

The Golden DOX är en blandning mellan en golden retriever och en tax. Golden doxes är bra med alla familjemedlemmar och göra bra vakthundar, så tenderar de att vara kär i alla familjemedlemmar, men på sin vakt mot främlingar. De är vänlig, intelligent, mild, alert, lojala och glada. Dessa hundar klara sig bra med barn och andra hundar och husdjur i familjen. De är också lätt att umgås. Detta gör dem olämpliga som vakthundar, men de kommer att varna familjen av en annalkande främling och kan vara bra vakthundar. De tenderar att vara hög energi och kräver massor av mental och fysisk stimulans. De är i allmänhet angelägna om att spela med sina ägare och lätt att träna. De gör stora husdjur.

5. Labradoodle

Labradoodle är en korsning mellan en renrasiga labrador retriever och en renrasiga pudel. Dessa hybrider är vänliga, kärleksfull, glad och social. De är lämpliga för alla medlemmar i familjen, från barn till seniorer. Labradoodles är mycket intelligent och kan lära sig och utföra enkla och komplexa tricks. De är mycket aktiva och behöver massor av fysisk aktivitet för att hålla sig i form och för att lindra sin överskottsenergi. Labradoodles är alert och göra bra vakthundar. Dessa hundar är mycket familjeorienterad och tycker inte om att bli lämnad ensam för länge. De är utmärkta hundar att ha som husdjur.

6. Malti-poo

Den Malti-poo är en korsning mellan en renrasiga pudel och en renrasiga Maltese. Dessa hundar är mycket mild och har en söt disposition. De är intelligent, lojal och tillgiven. De är kända för att vara mycket bra med barn eftersom de är mild och tålamod med dem. De älskar att tillbringa tid med sin familj. Dessa hundar gillar att spela så mycket som de vill kela. De kommer att signalera ankomsten av en främling, men de är inte mycket bra vakthundar. Malti-poos är mycket energisk och livliga hundar, men inomhus spel kommer att ta hand om de flesta av sina träningsbehov. De gör dock, älskar att vara promenerade.

7. Puggle

Den puggle är resultatet av en korsning mellan mops och beagle. Denna lilla hund kommer att ha söt och mild temperament sina föräldrar och kommer att göra bra följeslagare för alla åldrar. Beagle är känd för sin stabila temperament och passivitet, samt för dess förmåga att spåra en doft. Och mops är omtyckt för sin utåtriktad personlighet och förtroende, även om det till stor del föds upp för inomhus sällskap och är inte lämpad för arbete eller sport. Den puggle kommer att ha en bedårande blandning av dess moder avel mer enastående egenskaper, såsom långa, slokande öron, rynkor i ansiktet, korta ben och en kompakt, muskulös kropp.

load...

Puggles söker mänsklig kontakt och har varit kända för att hänga med från en del av huset till en annan. Ägare godkännande och ömhet kan göra puggle dag, medan separation innebär att en puggle alltid kommer att finnas vid ytterdörren väntar ägarens avkastning, ibland oroligt. Ganska intelligent, avgudar den puggle spela och försöker att behaga. Det är i allmänhet inte aggressiv mot främlingar, men har en tendens att skälla på larm vid infarten av någon den inte vet eller fånga okända dofter. De är lätta att bli vän med och vinna över, dock så att de inte är stora vakthundar.

8. Shih-poo

Shih-poos är korsningar mellan pudlar och Shih Tzus. De gör stora familj hundar med sina stora personligheter. De är smarta, vänlig och tillgiven och är kända för att vara förtjusande, sött och lekfull. De gör en stor sällskapshund och är kul att vara med. De har en stor personlighet och kommer bra överens med barn och andra hundar.

9. Saint Berdoodle

A Saint Berdoodle är en korsning mellan en St Bernard och en pudel. De är älskvärda och energiska men mestadels tyst, smarta hundar. De är entusiastiska och mycket lekfull. De gör också bra vakthundar. Saint Berdoodles är också riktigt given hundar, icke aggressiva och über smarta. Denna lojala blandras blir bra överens med dess folk och medlemmar djur familj och absolut älskar att leka. Dessa stora hundar älskar dagliga promenader eller kör runt en stor gård som sin motion.

10. Yorkipoo

En Yorkipoo är en korsning mellan en pudel och en Yorkshire terrier. Yorkipoos kan vara vänlig med andra hundar, men kan inte vara utåtriktad med barn. Yorkipoos är fulla av energi och älskar att spela. De har en söt och mild disposition, vilket gör dem stora följeslagare. Dessa hundar kan tränas med en fast och konsekvent ägare. De älskar att skälla och att springa runt och är helt kärleksfull och öm.

Vad betyder det faktiskt när din hund får en Random explosion av energi?

Relaterade nyheter


Post Husdjur

Söta potatis jordnötssmör hund kakor din pup kommer att längta efter

Post Husdjur

Varför rullar hundar i poop?

Post Husdjur

Varför kan några hundraser inte simma?

Post Husdjur

Varför är katter så darrade noga över maten?

Post Husdjur

9 av dina mest pressande katthälsoproblem besvaras

Post Husdjur

Så här vet du när din hund behöver medicinsk hjälp för deras allergier

Post Husdjur

Om det verkar som att din hund alltid är sjuk kan matallergier vara den skyldige

Post Husdjur

Varje enda skyddskatt i New York City ligger i karantän

Post Husdjur

6 saker som din veterinär önskar att du visste

Post Husdjur

Det är dags att sluta skrämma din katt med gurkor

Post Husdjur

Jag betalade 400 euro för min hund, och jag skulle göra det igen i ett hjärtslag

Post Husdjur

Det är därför du borde inte tvinga din vegans livsstil på din hund