Hata inte oss när du blir helt beroende av dessa bedårande husdjursbloggar | BurnbrightLove.com

Hata inte oss när du blir helt beroende av dessa bedårande husdjursbloggar

Hata inte oss när du blir helt beroende av dessa bedårande husdjursbloggar

Av alla de miljontals saker att vara besatt med på World Wide Web, sällskapsdjur bloggar är överlägset vår favorit. De lär oss hur man håller våra egna husdjur friska och glada, öka medvetenheten för djur i nöd och även ha en rolig giveaway då och då. Viktigast av allt, låt oss inte glömma de är vanligtvis fylld med bilder av squishy små ansikten som omedelbart få oss att tala i vår högfrekventa barn röster.

Ja, det finns ett rätt sätt att borsta din egen hund och du förmodligen inte gör det

I ingen speciell ordning, det är de sällskapsdjur bloggar vi är helt beroende av rätt mjau.

1. Valp Läckor

Bild: Valp Läckage / Twitter

Jen av Puppy Leaksis inget skämt när det gäller att ge fiffiga tips för hundägare. Från vetenskap och forskning till träningstips och tillbaka till välskrivna debattartiklar, det finns något för alla på den här bloggen. Och Jen har även en super-helpful list ämnen menyn, så du behöver inte slösa tid skumma bloggen för vad du letar efter.

load...

Blogger Tamar är singel, över 30 och har flera katter - men hon Dgaf eftersom hon freaking fantastiska. Tamar började bloggen som ett sätt att krönika sitt liv i New York med sina kattungar, och det har blivit hennes uppdrag att avveckla den galna kattladyen stereotyp. Självklart har jag Cat är fylld med humor, men bloggen är också fullproppat av förnuftig insikt (som varför det inte är en så bra idé att ge katter som presenter) och funktionella tips (som var man kan hitta snygga katt möbler).

Hon har även en bok nu titeln Shop Cats i New York, som har vackra bilder av New Yorks ikoniska kattdjur och historierna bakom dem.

3. Getter of Anarchy

God morgon flickor. Hade du en annan besökare i går kväll? Vad jag trodde var en jordekorre i går morse var faktiskt en flygande ekorre krypa runt omkring oss. Jag fångade honom, släppte honom utanför, men han kom tillbaka! Han krypa runt omkring oss igen hoppar för fönstret som han gjorde natten begore. Jag inte fånga honom den här gången så på denna punkt, jag är inte säker på om jag skulle fälla honom eller ge honom ett namn. Flygande ekorrar av anarki?

load...

Leanne getter of Anarchy inte har en traditionell blogg i sig, men det beror på att hon är waytoo upptagen räddnings baby getter med särskilda behov. Hennes Instagram accountis definitivt en micro, dock, och vi vågar du inte att bli kär i henne menageri av getter.

Varje dag GOA utbildar oss på upp-och nedgångar av animaliskt räddning och öppnar våra ögon för hur grym världen kan vara att våra fyrbenta små vänner. Men tro oss när vi säger att det finns gott om kul att vara hade med GOA också. Getterna ofta bär onesies, tröjor och en anka kostym - och dessa barn är så väl tagit hand om att de glatt (och uppsluppen) studsar hela deras lilla get rike.

Du kan läsa mer om GOA uppdrag och var att donera här.

4. Rancho Relaxo

Michael älskar Ripley mest! #michaeltheguardian

Liksom Getter of Anarchy, är Rancho Relaxo inte en traditionell blogg, men deras Instagram fungerar som en micro om djur rädda (Caitlin i Rancho Relaxo är även vänner med Leanne Goa i verkliga livet!).

Rancho Relaxo räddar stort sett alla typer av husdjur, bland getter, lamm, höns, grisar och kattungar - de har även en mini-häst och mini-åsna i sin vård. Men vi ska utfärda en stor varning här: Du kommer att uppleva en berg-och dalbana av känslor när den följer Rancho Relaxo resa. Caitlin är välsignad med gåvan av strålande hennes ande direkt via skärmen, och du kommer att känna alla hennes toppar och dalar tillsammans med henne när hon febrilt arbetar för att göra världen till en bättre plats, ett djur i taget. Hon var också förmodligen en creative director i ett tidigare liv, eftersom hennes noggrant curerad varumärke suger dig och kommer inte låta dig gå.

load...

Clarabelle & Ripley! Åh, och Chewie s byte.

Du kan donera till Rancho Relaxo här.

5. Du gjorde vad med din Wiener?

OK, är detta en stor vinst för lustiga namn ensam - men extra bonus är att bloggen är fullt av användbar information om hundar och har specialiserat sig på tips om vågat med din bästa vän på vandring och resor. Blogger Jessica syftar till att lyfta på slöjan om farliga stereotyper om hundar, och hon ger också massor av bilder på sin bedårande taxar njuter av livet i naturen (därav smart bloggnamn).

Vi är de bästa äventyrs kompisar #youdidwhatwithyourwiener #Adventurewiener #littledogshiketoo #rumpl #gorumpl

Om du trodde att små hundar på stora äventyr var fantastisk, vänta tills du får en belastning på Adventure Cats.

Vi tänker normalt av katter mestadels som hus-invånare, och de flesta av oss som har försökt att sätta en sele på vår kitty har misslyckats kapitalt. Men kattdjur i Adventure Katter behärskar koppel utbildning och lever livet till fullo - från bergsklättring i gnistrande snö till paddling genom vattnet i glasartade sjöar. Bilderna verkligen måste ses att döma.

Äventyr Cats' blogg rätter upp tips om hur du framgångsrikt kan ta din katt utomhus, men de dole också information om allt från hur man mata din katt en frisk dietto hur man har en kul inomhus äventyr med din kisse.

Mina djur ge mig nonjudgmental stöd jag behöver för min social ångest

Vilka är några av dina favoritdjur bloggar just nu?

Innan du går, ta en titt slideshowbelow.

Bild: Evan Antin / Facebook

Relaterade nyheter


Post Husdjur

Varför verkar inte hundar ha navelknappar?

Post Husdjur

Min hunds torra hud visade sig vara ett allvarligt medicinskt tillstånd

Post Husdjur

Är din hund äta sin egen poop? här är hur man stoppar den otäcka vanan

Post Husdjur

Kan din hund lida av klinisk depression?

Post Husdjur

Varför hundkognitiv dysfunktion stiger och vad du kan göra åt det

Post Husdjur

Allt du behöver veta om wolf-hund hybrider

Post Husdjur

Den kompletta guiden till kattens kroppsspråk

Post Husdjur

6 hundraser som inte går bra i vattnet

Post Husdjur

De 14 bästa hundraserna - för alla älskar en knäpphund

Post Husdjur

Ja, din hund kan få stis - här är vad du behöver veta

Post Husdjur

Är din hunds mikrochip orsakad av mer skada än bra?

Post Husdjur

9 av dina mest pressande hund hälsa frågor besvaras