Din hund kommer att älska dig för alltid om du hakar dem med en frusen behandla | BurnbrightLove.com

Din hund kommer att älska dig för alltid om du hakar dem med en frusen behandla

Din hund kommer att älska dig för alltid om du hakar dem med en frusen behandla

Vi människor vill fly stigande temperaturer genom att sparka tillbaka med en frostig behandla - så varför skulle det vara annorlunda för våra husdjur? Hundar helt uppskattar kyleffekten av frysta Tasties när det är super-hot och det är inte svårt att koppla upp dem.

Fall kan tekniskt sett vara rätt runt hörnet, men låt oss vara verkligt. De flesta av landet har fortfarande en solid två månader varmt väder vänster. Vi har några recept för frysta behandlar din hund kommer att gå galet för. Men om du inte så mycket i DIY, vi fick några köpta rekommendationer också.

Frostiga Paws

Bild: Frosty Paws

Frostiga Paws av Purinamakes en linje av fryst glass behandlar som ser kusligt lik dessa små koppar glass vi använde för att njuta av som barn. Frostiga Paws kommer i original och jordnötssmör, och de har inga konstgjorda färgämnen, smakämnen och socker. De finns i den frusna sectionof flesta livsmedelsbutiker eller sällskapsdjur leverans butiker.

load...

4 sätt att hålla din hund Active & underhållning i varmt väder

Dogsters

Dessa VET-godkänd små koppar goodnessare beskrivs som "ice-cream stil", men hundar verkar inte vet att de inte är the real thing. De finns i en jordnötssmör och ost smak eller så kan du välja en mintsmak för att fräscha upp din hunds andedräkt.

Bör du lägga till olivolja till din hunds diet?

Gör din egen

Lätt behandlar: För en snabb version av frysta sällskapsdjur behandlar, är allt du behöver en burk våtfoder. Välj din favorit variation och häll innehållet i en plastpåse med ett hörn klippt av. Klä en cookie plåt med bakplåtspapper och rör ut former som hund ben, tassavtryck eller hjärtan. Stick arket i frysen i minst 20 minuter. När frysta, lossna behandlar och lagra dem i en lufttät behållare.

load...

Fruity behandlar: Små bitar av fryst frukt som äpplen, bananer eller ens små bär är den perfekta välsmakande behandla för din hund. Den positiva sidan är att du kan njuta av dessa behandlar också! Vissa hundar kan vara känsliga eller allergiska mot vissa typer av frukt, så dela dessa ut sparsamt och uppmärksamma några tecken på obehag. Kom ihåg att druvor är giftiga för hundar och ska aldrig ges till dem, även i små mängder.

Jordnötssmör behandlar: Medan de flesta hundar skulle vara nöjd med bara en vanlig isbit att mumsa på, kommer de älskar some med ännu mer smak. Blandning jordnötssmör, kokta sötpotatis och osötat äppelmos i en bländare tills den är slät och kombineras. Häll ingredienserna i en isbit fack och plats i frysen tills de är frysta. Pop ut en behandla varje gång din hund behöver lite sval förfriskning.

7 små sätt att öka din hunds Mental Health

Pupsicle recept

Utbyten 6

För en särskild behandling din hund kommer verkligen älskar, göra en hundvänligt Popsicle. De smak alternativen är oändliga, så kreativ och justera smaken för att passa din hunds inställningar eller för att passa de ingredienser som du har till hands. Denna version som innehåller mint hjälper byst dålig andedräkt förutom att vara en mycket älskad behandla.

Ingredienser:

 • 2 koppar låg salthalt, ekologisk kyckling buljong
 • 1/2 kopp osötat, organisk äppelsås
 • 1/4 kopp marken linfrön
 • En burk ekologisk kyckling och ris barnmat (eller smak av ditt val)
 • 1/4 tsk vitlökspulver
 • 1/2 kopp hackad färsk mynta

Förnödenheter som behövs:

load...
 • Popsicle mögel eller istärningslåda
 • 6 ryckiga sällskapsdjur behandlas
 • Blandare

Vägbeskrivning:

 1. Blanda ingredienserna i en mixer eller matberedare tills kombineras. Häll i en isbit fack eller mögel och hålla fast en ryckig pinne i varje Popsicle.
 2. Frys tills fast och sedan fungera som behövs.

Relaterade nyheter


Post Husdjur

Ja, din hund skäller totalt på ett osynligt spöke i hörnet

Post Husdjur

Behöver du oroa dig för BPA nivåer i din hund?

Post Husdjur

12 giftiga växter som kattägare inte borde hålla i sitt hem

Post Husdjur

5 steg för att uppfylla ditt husdjur öde som modell

Post Husdjur

Seaworld är absolut skyldigt för tilikums död

Post Husdjur

4 örter för naturlig hunds smärtlindring

Post Husdjur

10 tips som hjälper dig att hitta en ansedd tysk herde uppfödare

Post Husdjur

Hoppar blir hotade (och eventuellt utrotade) är sämre än du trodde

Post Husdjur

Här är varför din hund skäller hela natten - och hur man stoppar det

Post Husdjur

100 namn för svarta hundar perfekt för din nya valp

Post Husdjur

Vattenälskande hundar som är den perfekta följeslagaren för strandbommar

Post Husdjur

10 katter mot julgran gifs för att få dig i semestern