Cesar Millan ger oss några av hans mest överraskande och effektiva hundträningstips | BurnbrightLove.com

Cesar Millan ger oss några av hans mest överraskande och effektiva hundträningstips

Cesar Millan ger oss några av hans mest överraskande och effektiva hundträningstips

Låt oss vara verkligt. Cesar Millanhas den magiska Touch. Det verkar nästan fel att kalla honom bara en "hund beteendevetare" eller "pet trainer" eftersom killen är allvarligt på en annan nivå - och hans rykte som Dog Whisperer är välförtjänt. Det räcker med att säga, om Millan ger dig tips om hur man kan piska din hunds dåliga vanor i form, skulle du bättre ta hans råd till hjärtat.

Vi chattade med Cesar Millan att fråga honom några av våra mest akuta hundutbildningsfrågor, och hans svar levererat några goda råd.

Hundägare gör tränings misstag

SheKnows: Vad är det största misstaget att djurägare gör med sina hundar?

Cesar Millan: Det vanligaste misstaget jag ser inte följer vad jag kallar uppfyllandet formel - det vill säga, motion, disciplin sedan tillgivenhet. Vi tenderar att ge ömhet, ömhet, ömhet och detta skapar instabila hundar och dåligt uppförande för då har du problem att tjäna din hund förtroende, respekt och lojalitet.

load...

Dog utbildning formel: motion, disciplin och tillgivenhet

SK: Hur kan ägare ingjuta disciplin i sina hundar, annat än den vanliga "sit" och "stanna" kommandon?

CM: Det handlar om ledarskap och energi. De flesta utbildning syftar till att lära hundar hur man lyda kommandon, medan min filosofi är mer om rehabilitering genom motion, disciplin och tillgivenhet. En hund kan vara mycket välutbildad och fortfarande vara obalanserade, precis som en balanserad hund inte kan tränas. Vi måste börja med de principer innan vi kan komma till tekniker (träningsmetoder) och det är hur vi uppnår ett positivt resultat (gott uppförande).

Led din hund med gott exempel

SK: Vad händer om en hund får ett eller två promenader om dagen och fortfarande missköter sig?

load...

CM: Vandringen är motion och det är bra - men det är bara en del av formeln. Hundar behöver disciplin också - det är där regler, gränser och begränsningar finns i Ledarskap handlar om att visa hundarna -. Genom dina handlingar och energi - vad du förväntar dig av dem. Kom ihåg att du måste vara konsekvent. Om du bryter mot reglerna, kommer de också!

Hur ta hand om hundens tänder på alla åldrar

Vara en stark flockledare

SK: Och vad händer om en hund ständigt förstöra huset?

CM: Hunden försöker berätta något! Antingen han inte får tillräckligt med motion för att dränera sin energi, han uttråkad och understimulerad, eller om du inte är så lugn och självsäker en flockledare som du behöver för att vara. Verkligheten är att de flesta människor har att gå till jobbet och lämna sina hundar ensamma under flera timmar om dagen. Så du behöver för att få hunden, redan från puppyhood, som används för att denna verklighet så att hunden vänjer sig vara ensam utan att utöva frustration.

Walk hundar i lugn

SK: Vad kan hundägare göra för att minska sannolikheten för deras hundar kommer missköter när hundarna lämnas ensamma i huset?

CM: Det bidrar till att börja dagen med en bra, snabb promenad. Och det är inte en promenad där hunden kissar på varje träd och skällande vid varje annan hund på gatan... Som bara kommer att sätta honom i ett exciterat tillstånd. Sedan när du låser upp honom inne i huset med den typen av energi, han är mer sannolikt att vara destruktiv. Du vill ha honom i en lugn, undergiven tillstånd och en rask promenad, springa eller cykeltur är det bästa sättet att uppnå detta.

Också hitta aktiviteter som stimulerar hans sinne och utmana honom, som sök-och räddningsverksamhet. Prova en behandling boll eller en Kong leksak, har han bära en ryggsäck på vandringen, gå för ett paket promenad med dina grannar och deras hundar, eller spela ett spel med honom, även i 10 minuter innan du lämnar huset, utmanar honom att att använda sin näsa.

load...

Det är väldigt viktigt att analysera dina egna känslor. Försöker du komma bort från något? Hur tycker du om dina relationer? Kom ihåg att hundar är en återspegling av oss, så när vi arbetar med dem, arbetar vi också på oss själva.

Härnäst: Hundar är medelvärdet - eller är de?

En av 2Tagged i

Relaterade nyheter


Post Husdjur

7 tips för att hålla ditt husdjur oroligt lågt under semestern

Post Husdjur

Din katt som sover i lådan kan vara tecken på ett allvarligt problem

Post Husdjur

Så här vet du när din hund behöver medicinsk hjälp för deras allergier

Post Husdjur

De 14 bästa hundraserna - för alla älskar en knäpphund

Post Husdjur

Ska katter tillåtas utanför? viktiga punkter från båda sidor av debatten

Post Husdjur

Hur man hanterar en hund som är en kräsen äter

Post Husdjur

Är din hunds mikrochip orsakad av mer skada än bra?

Post Husdjur

11 hundcancer symptom du bör veta

Post Husdjur

7 gånger när kvalitet sällskapsdjur är värt vartenda öre

Post Husdjur

Varför verkar inte hundar ha navelknappar?

Post Husdjur

10 kattraser som har de absolut bästa personligheterna

Post Husdjur

Hata inte oss när du blir helt beroende av dessa bedårande husdjursbloggar