Är din inomhus katt blir tjock? här är hur du får dem att flytta | BurnbrightLove.com

Är din inomhus katt blir tjock? här är hur du får dem att flytta

Är din inomhus katt blir tjock? här är hur du får dem att flytta

Det är ett enkelt faktum: Chubby katter är ganska mycket de sötaste saker på jorden. Det enda problemet är katt fetma är ganska mycket en epidemic- och övervikt utgör ett allvarligt hot mot hälsan för ditt husdjur.

På grund av begränsat utrymme (och det faktum att man inte exakt kan kasta Furball på ett löpband), att få din inomhus kitty i striderna form är inte lätt. Men det är möjligt med några kreativa taktik. Vi har kommit fram till sex enkla tips som kommer att få din katt i form på nolltid.

1. Skär tillbaka på ätbara behandlar

Om du försöker att piska din katt i form, behöver du förmodligen att skära ner på godis. Men det betyder inte att du fortfarande inte kan visa din kisse lite kärlek! Köp roliga leksaker i stället för mat. Fokus på objekt som verkligen kommer att få din katt rörelse, som ett stränginstrument fjäder på en stolpe som din katt kommer aldrig att tröttna på banka på.

load...

Cat nysar är bedårande, men de kan också att du behöver ringa veterinären

2. Få en laserpekare

Dr. Justine Lee, veterinär specialist och författare Det är en hund liv. Men det är ditt Carpetand Det är en katt värld. Du bor bara i Itrecommends få en laserpekare att använda med din katt. Studsande ljus får även de mest fastsittande av kattdjur upp till tass på det.

3. Skapa vertikalt utrymme

Se till att det finns säkra vertikala utrymmen i ditt hem för din katt att hoppa på, Jean Hofveholistic veterinär och författare till The Complete Guide to Holistic Cat Care: An Illustrated handbok föreslår. Detta kan vara en fönsterbräda, en uppsättning av tomma hyllor eller en katt träd. På så sätt, även när du inte är hemma att leka med din kisse, har han fortfarande en möjlighet att bränna lite energi genom att hoppa.

load...

4. Vatten & mat träning

Om du har en super-lat katt som gör ingenting men äter, göra det arbete för dig, Lindsay Stordahl, ägare av köra den Muttand bloggare på ThatMutt.comsuggests. Separera hans vatten och mat så att helt enkelt flytta från en till en annan brännskador några kalorier. Att hålla mat och vatten skålar på olika våningar skulle vara perfekt.

5. Maten flytta

Denna taktik från Dr. Ernie Ward, grundare av Föreningen för Pet Obesity Preventionand författare Chow Hounds: Varför Våra hundar blir fetare, spelar på samma idé som Stordahl förslag, men innebär lite mer arbete på din sida. Flytta din katts mat under matdags från en mot golvet och tillbaka igen, tvingar din katt att hoppa runt under äta. Gör det ett spel för din katt med massor av snuggling belöningar när de gör hoppet.

Varför är katter så besatt Boxes?

6. Utnyttja billiga icke-leksaker

Vad katten inte älskar en kartong eller en balled upp papper? Lee rekommenderar också lämna roliga icke-leksaker om runt så att din katt kan få lite improviserad träningspass i. Låt dessa poster runt huset i höga platser där din katt på ett säkert sätt kan hoppa till amp upp kitty cardio.

Relaterade nyheter


Post Husdjur

Varför ben buljong är en hälsosam kost val för vissa hundar

Post Husdjur

Ska du använda äppelcidervinäger på dina hundar?

Post Husdjur

Skäm bort din äldre hund med dessa hemlagade mjuka hundmatrasser

Post Husdjur

Vilken coprophagia är och hur man stoppar din hund från att göra det

Post Husdjur

Hundar kan spela en nyckelroll i en cancerpatientens återhämtning

Post Husdjur

En steg-för-steg guide för att rengöra hundens öron på ett säkert sätt

Post Husdjur

8 tips för att hålla din hund lugn under årets 4 juli fyrverkerier

Post Husdjur

Varje enda skyddskatt i New York City ligger i karantän

Post Husdjur

Kan din hund lida av klinisk depression?

Post Husdjur

De 14 bästa hundraserna - för alla älskar en knäpphund

Post Husdjur

Är din hunds mikrochip orsakad av mer skada än bra?

Post Husdjur

9 viktiga tips för att ta hand om din nya fisk