9 skäl att anta en katt är det absolut bästa | BurnbrightLove.com

9 skäl att anta en katt är det absolut bästa

9 skäl att anta en katt är det absolut bästa

Jag är en stor förespråkare för husdjur adoption från vägen tillbaka. Växer upp, min familj hade massor av husdjur, och alla av dem (utom hamstrar) var från skyddsrum. Inget kan jämföras med känslan man får från att föra en övergiven djur i en kärleksfullt hem och ge det en chans till ett bättre liv.

Jag kan prata med rädda katter i synnerhet eftersom de är de första djuren jag har antagits som en fullfjädrad vuxen. Jag hade velat ha en katt på ett tag men alltid skjuta upp att få en av en eller annan anledning. Slutligen fick jag en rumskompis som var i fullt stöd för antagandet, och vi bestämde oss för att bara gå för det. Erfarenheten var livsförändrande på bästa sätt, och jag kommer aldrig att glömma alla detaljer som gjorde det häftigt.

load...

Här är nio skäl till varför det är underbart att anta en katt.

1. Du kommer att ha så många att välja på

Bild: Giphy

Om du är obeslutsam, jag antar att detta kan vara skrämmande - men om du älskar bedårande kattdjur i alla former och storlekar, varje husrum du går in kommer att vara en dröm. Kattungar är oftast vanligast i vårmånad, men kom ihåg, äldre katter är lika söt och muchcalmer.

Nu Vi vet varför katter verkligen Whiskers

2. De är billigare

Åtminstone i början, om du väljer en särskilt gammal katt eller en som är skadad. Ansedda skyddsrum brukar ta hand om alla preliminära skott, spay eller kastrera dem, klara upp några stora medicinska frågor och infoga ett mikrochip innan du skickar dem hem med nya ägare, och alla för en låg adoption avgift. Om du köper från en uppfödare, kan du få allt detta tillsammans med en genomsnittlig prislapp i tusental.

load...

3. Shelter personal och frivilliga är den trevligaste

Bild: Giphy

Låt oss bara säga att de inte gör jobbet för betydande 401K. Dessa människor älskar djur till det yttersta och vill bara se dem gå hem med någon kärleksfull och underbar som du. De kommer att svara på alla frågor du kan ha, och hjälpa dig att känna supersäker på att starta ett liv med din nya lurviga vän.

4. När du rädda en katt, du hjälpa alla de andra djuren i skydd också

Bild: Giphy

Din adoption avgift, och alla donationer du tycker passar för att ge när du antar går att hålla skydd öppet så att det kan ta hand om fler egensinniga husdjur som söker hem. Det är en ganska stort lyft för egot!

5. Katter är riktigt bra på att ta hand om sig själva (för det mesta)

Bild: Giphy

Vi älskar hundar, men katter är några av de enklaste husdjur du kan ha. De rena sig själva, behöver inte gå utanför för motion och även lära sig hur man ska gå på toaletten. Ja, du behöver rengöra sagt badrum - men om du fylla på premium luktabsorberande kattsand som Blue Buffalo Naturligtvis Fresh® är det på allvar ingen big deal. Kasta ut lite mat och vatten varje dag, och du är bra att gå.

6. De gör det bästa soffa kompisar

Bild: Giphy

Oavsett om du är Netflix hetsätning, läsa eller bara tupplur, oddsen är att du kommer att sluta med din fluffiga vän uppkrupen i skrymsle. Det enda problemet är att det kommer att vara svårt att få upp och använda badrummet eftersom du inte vill störa den.

load...

7. Du kommer att spara ett liv

Bild: Giphy

Det är alltid svårt för mig att tänka vad som kan ha hänt med mina kattungar hade de inte blivit räddade av Kings Highway i Brooklyn. Om du rädda din katt från en kill tak över huvudet, kommer du att spara den från mötet sitt slut i den byggnaden. Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att skapa en livslång vänskap.

8. Katter döda oönskade creepy sökrobotar

Hunters av naturen, det är deras jobb att ta ner något mindre än dem som rör sig. Så du kan säga adjö till din spindel problem.

Kan du verkligen Lämna din katt ensam hemma medan du går på semester?

9. De gör dig friskare

Bild: Giphy

Bortsett från att förbättra din emotionella hälsa, att äga en katt är känd för att sänka stressnivåer och blodtryck. Dessutom är spinnande terapeutiska och kan även hjälpa till att läka ben. I huvudsak katter är magiska varelser.

Detta inlägg är sponsrad av Blue Buffalo.

Relaterade nyheter


Post Husdjur

Om din hund slumpmässigt blir aggressiv kan vi veta varför

Post Husdjur

Att vara rädd för ditt husdjur gör mig inte hemsk människa

Post Husdjur

9 viktiga tips för att ta hand om din nya fisk

Post Husdjur

Så får du hunden att älska när du måste vara borta mycket

Post Husdjur

8 tecken på att din hund är stressad

Post Husdjur

Kan du verkligen lämna din katt hemma ensam medan du går på semester?

Post Husdjur

Allt du behöver veta om wolf-hund hybrider

Post Husdjur

Varför hundkognitiv dysfunktion stiger och vad du kan göra åt det

Post Husdjur

Den mänskliga mat som är säker för hundar

Post Husdjur

12 giftiga växter som kattägare inte borde hålla i sitt hem

Post Husdjur

Varför sparkar hundarna sina fötter efter att de hackat?

Post Husdjur

Är din inomhus katt blir tjock? här är hur du får dem att flytta