7 tips för att ta den perfekta doggie-bilden | BurnbrightLove.com

7 tips för att ta den perfekta doggie-bilden

7 tips för att ta den perfekta doggie-bilden

När du har barn, du tar en och en halv miljon bilder av dem. Varje dag. OK, inte riktigt, men det är bara en slightexaggeration. Och gör inga misstag, detta absolut gäller päls barn också. Om du har en hund, oddsen är bra att du spendera några fasta minuter dagligen försöker fånga din valp i all sin gullighet.

Vad betyder det faktiskt när din hund får en Random explosion av energi

Endast hundar förstår inte alltid att allt vi knyta göra är att knäppa varenda värdefulla de gör, som varje sekund de gör det. (För att inte tala om att få en super-cute skott för våra Insta foder.) Det är inte för mycket begärt, eller hur?

Tyvärr kan fotografera din bästa päls kompis vara en utmaning. Just när du tror att du har den perfekta ramen uppradade i ditt objektiv, rör din valp. Han kanske såg en ekorre. Kanske han började jaga sin svans. Hur som helst, man hamnar med bara en oskärpa.

load...

Så nästa gång du bestämmer dig för att ta bilder av din vovve käraste, hålla dessa pro tips i åtanke för att få bästa resultat.

1. Spela upp djurets personlighet

"Det är bäst att försöka fånga din katt eller hund i ett ögonblick där de visar upp sin personlighet", säger New York-baserade fotografen Jason Checkla. Tänk på din hunds unika personlighet. Skulle inte du värde en bild oerhört mer om det fångade kärnan i din valp? För att göra detta, hitta något din hund älskar att göra - som hämtning tennisbollar, till exempel - och börja där.

2. Använd naturligt ljus

Det finns en anledning fotografer älskar dagsljus. Det är allmänt smickrande! Dessutom, när du arbetar med hundar, en ljus blixt kan både skrämma din valp och leda till fruktade röda ögon. Försök istället att hitta ett stort fönster för att fotografera din hund nära eller huvudet utanför. Om det är mitt på dagen och solen är för hård overhead, leta efter en skuggig skytte plats utomhus.

load...

3. Ge inte upp

Även pro fotografer inte få det bedårande vovve pic i ett skott. Snarare tar det gott om tålamod. "Förvänta dig inte att få den perfekta bilden på första försöket, bara hålla fotograferingen tills du vet att du har", säger Checkla. "Om du inte får skottet, inte bli avskräckt. Försök igen senare."

Alla de fashionabla Summer hundhalsband din hund behöver definitivt

4. Inspire med handling

Om du vill att din hund att bli animerade nog att ge dig bra skott, kan du behöva sätta dig in i din vovve tassar. "Ibland spelar jag med sällskapsdjur själv samtidigt som bilder, typiskt med ett vidvinkelobjektiv. Jag är som en stor grabb skytte, springa och hoppa med djuret. Resultatet är bilder med energi", Gary Parker föreslog Populära Fotografi.

5. Fånga dem på sängen

Inte gå att dra en gurka-bakom-your-cat typ av upptåg på din hund eller något, men det är inte en dålig idé att få din valp uppmärksamhet på ett sätt som de inte förväntar. Om du har någon kallar dem från ett annat rum eller göra ett ljud precis högt nog för din hund att höra, är chansen att du kommer att kunna fånga en bild där din valp ser alert och redo.

6. Få låg

Enligt Checkla, är detta en av de viktigaste aspekterna av att ta en ideal vovve pic - få på din valp nivå. Som i, slog i marken! "De flesta av mina favoritdjur fotografi porträtt har tagits när jag bokstavligen om på marken", säger han. "Detta sätter du på deras nivå och ger dig och din tittaren mer av en perspektiv i hur det är att faktiskt vara en hund eller katt."

load...

Det verkliga skälet din valp vaknar dig på natten

7. Invest i god växel

Om du menar allvar med att få toppklass bilder på din hund, kan du behöva våga utanför din iPhone eller tio år gammal point-and-shoot. "Jag gillar Canon EOS 5D Mark III bättre än min Canon EOS-1D Mark IV eftersom 5D är lättare. Ofta, men hamnar jag upp med 1D Mark IV för sin 10 fps inramning takt", förklarade Parker. Men du kan få en anständig (och prisvärd!) DSLR från de flesta stora rutan butiken dessa dagar som kommer att göra fint också.

Relaterade nyheter


Post Husdjur

Min hunds torra hud visade sig vara ett allvarligt medicinskt tillstånd

Post Husdjur

100 namn för svarta hundar perfekt för din nya valp

Post Husdjur

Dessa 13 kattraser uppför sig faktiskt som hundar

Post Husdjur

9 av dina mest pressande hund hälsa frågor besvaras

Post Husdjur

8 tecken på att din hund är stressad

Post Husdjur

Jag betalade 400 euro för min hund, och jag skulle göra det igen i ett hjärtslag

Post Husdjur

Varför ben buljong är en hälsosam kost val för vissa hundar

Post Husdjur

Allt du behöver veta om den nya bullerangstmedicinen för hundar

Post Husdjur

12 giftiga växter som kattägare inte borde hålla i sitt hem

Post Husdjur

10 hundraser som är super söta, men notoriskt svåra att träna

Post Husdjur

Dreaded nödläkarbesök - här är hur mycket de verkligen kostar

Post Husdjur

Tänk på att anta en katt? Det finns ingen bättre tid än kattensäsongen