7 tips för att hitta husdjursvänliga lägenheter | BurnbrightLove.com

7 tips för att hitta husdjursvänliga lägenheter

7 tips för att hitta husdjursvänliga lägenheter

Brist på djurvänliga bostäder är en viktig orsak till husdjur avstående - i själva verket är avsaknaden av djurvänliga bostäder för nr 1 anledning husdjur är gett upp enligt American SPCA, med 43 procent av hyresgäster hävdar avstående berodde på hyresvärden frågor.

Vad värre är, inte alla husdjur-tillåtna bostäder är densamma - en del kan endast tillåta små hundar eller katter eller har restriktioner för vissa raser. Flytta med husdjur kan vara svårt och dyrt, så se till att ge dig själv gott om tid att förbereda, gör din forskning och spara.

Som sagt, som en nästan livslång hyresgästen med flera husdjur, finns det några knep jag har plockat upp längs vägen som gör att hitta djurvänligt hus lättare. (Så kolla in dessa 7 tips för att göra ditt hem känns säkert för dina dogand tips för att införa din katt till en ny plats.)

load...

Leaky Gut Syndrome är inte bara förekommer i människor - din hund påverkas Too

1. Starta tidigt

Sällan har vi att plocka upp och röra sig utan mycket varsel. Ge dig själv mer än en månad i förväg för att flytta att göra din forskning och spara pengar om du har extra kostnader, till exempel en återbetalningsbar husdjur insättning.

2. Gör din forskning

Webbplatser som Craigslist, Realtor.com, PeoplewithPets.com, etc. Kan ge dig ett bra ställe att börja. Du kan även hitta lokala Facebookgrupper tillägnad uthyrning / hyresvärden information. Humane Society i USA ger listor över husdjursvänlig lägenheter i hela stater, som kan vara ett bra ställe att börja.

load...

3. Fråga runt

Du skulle bli förvånad över hur mycket information din cirkel har om du ställa de rätta frågorna. Vänner och sällskapsdjur personal kan ha tips om vem som är djurvänliga hyresvärdar. Dr. Christie Long, chef veterinär PetCoach, påminner oss ”veterinärer och deras personal tenderar att alltid ha husdjur och ofta flera husdjur! Så det är självklart att de skulle ha personliga erfarenheter med att bo i platser som var eller inte var djurvänliga.”Chansen är din veterinär vill att du ska hålla föräldraskap Fido, så plocka sina hjärnor för förslag och idéer.

Humane Society rekommenderar att du ”kontakta humant samhälle eller djurvård och kontroll byrå betjänar området i vilket du flyttar; byrån kanske kan ge dig en lista över lägenhet samhällen som tillåter husdjur. Om du känner någon fastighetsmäklare, hyra agenter eller bosatta chefer som äger husdjur själva eller som delar din kärlek till djur, be dem om potentiella kunder.”

9 av dina mest angelägna hund hälsa Frågor och svar

4. Pitch ditt husdjur

Nej, inte som det. Vi vill att du ska hålla föräldraskap din älskade husdjur! Kom bara ihåg, hyresvärdar är människor också och kan vara på staketet om husdjur - det är mer sannolikt med individuella eller kopplade hyresvärdar, medan större lägenhetskomplex kan vara mindre benägna att bryta eller böja en regel för en hyresgäst. Om du har en potentiell hyresvärd på staketet om husdjur, låt dem veta hur har en enhet djurvänligt faktiskt gynnar dem, särskilt där det räknas - i banken.

FIREPAW, Inc. Gjorde en intressant nationell studie om husdjursvänlig uthyrning och upptäckte, i genomsnitt en jättestor $ 2731 i genomsnitt nettovinst per enhet tillåter husdjur. Kolla in hela studie härför idéer om hur det kan gynna den specifika värden du förhandlar med.

load...

5. Visa dig själv att vara ansvarig

En del av en effektiv planen kommer att omfatta du bevisa själv ett ansvarsfullt husdjur förälder. Lång säger att hon har skrivit brev på uppdrag av hennes patienter tidigare. ”Om en hyresgäst kan utgöra en redogörelse för hälsa från en veterinär eller ett brev från veterinären om att husdjur är väl omhändertagna, som skulle kunna svänga en hyresvärd att hyra ut till en djurägare. Det kan dock inte försegla affären i alla fall, särskilt på nära håll som flerbostadshus, där hyresvärdar sannolikt mer bekymrade över buller från skällande än de är från potentiella smittspridning.”

Många hyresvärdar be om sällskapsdjur referenser när man överväger att hyra egendom till en person eller familj med husdjur. En skriftlig referens från din veterinär kan gå långt. ”Människor som rutinmässigt bryr sig om sina djur [med regelbundna kontroller, grooming, etc.] tenderar att vara mer uppmärksam djurägare,” Long fortsätter, ”och jag tror mer benägna att ge den typ av uppmärksamhet på sina husdjur som skulle minska risken att husdjur skulle vara en olägenhet eller göra skada till hyresvärden egendom.”

En no-pet politik kunde ha genomförts efter en dålig erfarenhet med ett husdjur förälder. Om du befinner dig med en sådan hyresvärd, visa dem du är ansvarig och ditt husdjur är en stor djur kan gå långt i gungande hyresvärden att gå djurvänligt gång.

6. Vara villiga att betala en återbetalningsbar husdjur insättning

Det finns ingen väg runt det. Husdjur kan orsaka skador på hyresfastigheter och hyresvärdar har ansvaret (och höger) för att säkerställa att de kan täcka eventuella skador när du flyttar ut. Depositionen ger dem en känsla av trygghet, så vara villiga att betala eftersom de flesta sannolikt, måste du. Den goda nyheten är att det är oftast återbetalas. Alla (eller någon) kommer förmodligen att komma tillbaka din väg.

7. Prata med din veterinär

Det finns rättsliga skyldigheter om att flytta med ditt husdjur över statsgränserna. ”Det är en USDA krav på att alla djur som korsar statsgränser måste ha ett intyg från en veterinär att det är 1.) friska och 2.) vaccinerats mot rabies. Samma krav omfattar internationella resor också, men kraven skiljer sig åt beroende på vilket land pet reser till / från,”Long stater. I huvudsak måste den nya staten att veta att det inte finns någon smittsam sjukdom och rabies är up-to-date. (Läs mer om att resa med din hund.)

Och när du är med din veterinär, skulle det vara en bra tid att diskutera eventuella stress på ditt husdjur under flytten. Du vill vara väl informerade så att du kan övervaka beteende noga under denna övergång.

Äger du behöver oroa dig för BPA nivåer hos hundar?

Vad ska jag göra när jag i min nya plats?

Du har arbetat hårt för att hitta en bra nytt hem, så du vill vara säker på att du får på rätt fot. Lär känna dina grannar när du flyttar in. Att vara öppen och se ”de förstår att du vill veta om de upplever några problem med att ha ditt husdjur i närheten så att du kan ta itu med sina problem innan de eskalerar,” så länge antyder är absolut nödvändigt att skapa en hälsosam nytt hem för alla inblandade. Blivit en modell hyresgäst - minimera skäller, plocka upp Fido är bajs, rengöra kattlådan ofta. Detta kan gå långt i att skapa en mottaglig gemenskap som erbjuder mer djurvänligt hus i ditt närområde.

Har du en fråga om att flytta med husdjur? Fråga experterna på PetCoachbelow.

Taggad i

Relaterade nyheter


Post Husdjur

Djurägande påverkar dina barn på flera sätt positivt än ett

Post Husdjur

6 tips för att göra ditt liv som hundförälder mindre stressigt

Post Husdjur

Vad ska du göra om din husdrivna hund börjar kissa inomhus

Post Husdjur

Katt nyser är bedårande, men de kan också betyda att du behöver ringa till veterinären

Post Husdjur

Håller rakningen på hundens kappa dem verkligen svalare?

Post Husdjur

7 hundar som ser ut som en verklig scooby doo

Post Husdjur

Kan din hund lida av klinisk depression?

Post Husdjur

Det är dags att sluta skrämma din katt med gurkor

Post Husdjur

Om du vill ha en lojal hund som älskar att simma, kolla in den portugisiska vattenhunden

Post Husdjur

Jag betalade 400 euro för min hund, och jag skulle göra det igen i ett hjärtslag

Post Husdjur

Lukar din hund dåligt? det kan signalera en allvarlig hälsofråga

Post Husdjur

Så här vet du när din hund behöver medicinsk hjälp för deras allergier