7 sätt att skära ner på vårdgivaren utan att äventyra ditt husdjurs hälsa | BurnbrightLove.com

7 sätt att skära ner på vårdgivaren utan att äventyra ditt husdjurs hälsa

7 sätt att skära ner på vårdgivaren utan att äventyra ditt husdjurs hälsa

Jag gifte sig med en veterinär student som kommer förmodligen vara en fullfjädrad veterinär en av dessa dagar. Vid den magiska tidpunkt kommer veterinärräkningar avdunsta (ersatt med studielån) och jag kommer aldrig behöver oroa sig för att betala fullt pris för ett besök i veterinarianagain.

Fram till dess veterinär räkningar är en av de saker som kan tömma mitt bankkonto vid släpp av en hatt.

Här är sju sätt du kan skära ner på veterinärvård utan att kompromissa din pet'shealth.

1. Gå till veterinären

Jag vet, du tänker jag ljög bara till dig, men en av de bästa sätten att spara pengar på veterinärvård är att fånga ett problem innan det blir dyrt. Att hålla ditt husdjur uppdaterade på vaccin och förebyggande behandling kommer att bespara er en bit av förändringen fram. Låt mig utveckla.

load...

Har min hund verkligen behöver tillskott?

Trött på att betala för hjärtmask förebyggande? Försök att betala för hjärtmask behandling. Lita på mig. Din plånbok kommer att hata dig, och så kommer din hund. Samma sak gäller för behandling av fästingburna sjukdomar och livshotande sjukdomar som valpsjuka. Förebyggande kommer att spara lotof pengar och eventuellt ditt husdjur liv.

2. Vård

Borsta hunden regelbundet kanske inte verkar som om det kommer att spara pengar, men regelbunden pälsvård är rätt där uppe med förebyggande sänka kostnaderna. Inte bara kommer ditt husdjur päls ser frisk, men du kommer också att märka några förändringar i deras päls, skinn eller organ, som kommer att hålla dig ett steg före sjukdomar och infektioner.

load...

Min hund torr hud visade sig vara ett allvarligt medicinskt tillstånd

3. Tänder borsta

Borsta hundens tänder kommer att spara en massa pengar på tandläkarbehandlingar. Detta gäller särskilt för mindre hundar och hundar som inte tugga. Dessutom kommer det att hålla andan fräsch och skära ned på risken för tandsjukdomar.

Livet med en hund behöver inte inkludera dålig doggy andedräkt

4. Träna ditt husdjur

Vi vet alla att motion är bra för vår hälsa, livslängd och känslomässiga välbefinnande. Detsamma gäller för sällskapsdjur. Att hålla ditt husdjur fysiskt aktiv minskar risken för fetma och fetmarelaterade sjukdomar som diabetes och ledbesvär och spara pengar på veterinär besök och mediciner.

Fruktade akut veterinär besök - här är hur mycket de egentligen kostnad

5. Mata en kvalitet diet

Det finns platser att slarva på kostnad och sällskapsdjur är inte en av dem. Du behöver inte mata en dyr premie diet, men du bör mata en anständig varumärke i lämpliga delar. Tänk på vad som skulle hända om du levde på cheeseburgare och Ramen.

6. Lär dig grundläggande djur första hjälpen

Att veta grundläggande första hjälpen för ditt husdjur kan hjälpa dig att hantera mindre repor och värk. Prata med din veterinär om vad du kan göra för mindre sjukdomar eller olyckor och har en termometer till hands så att du kan avgöra om ditt husdjur har feber. Åh, och fråga din veterinär om hur man på ett säkert sätt ta den temperaturen också, annars ditt husdjur får aldrig förlåta dig.

7. Prata med din veterinär om finansiella oro

load...

Människor har denna idé som veterinärer måste vara i det för pengarna. Detta kunde inte vara längre från sanningen. Din veterinär vill hjälpa ditt husdjur, och de vill hjälpa dig att hjälpa ditt husdjur till bästa förmåga.

Var upfront om din ekonomiska problem och prata med din veterinär om betalning planer om ditt husdjur kräver omsorg utanför din prisklass och kontoret ger dem. Din veterinär kommer inte att ge dig fri vård, men de kommer att hjälpa dig att komma med en rad olika alternativ för att hjälpa dig att göra mest val.

Relaterade nyheter


Post Husdjur

8 kattungefakta som alla Kitty-ägare behöver veta

Post Husdjur

Här är hur mycket det verkligen kostar att sätta en hund ner

Post Husdjur

Varför ben buljong är en hälsosam kost val för vissa hundar

Post Husdjur

Blir våra husdjur arg på oss? vi bad ett husdjur psykiskt att ta reda på

Post Husdjur

Vad ser katter faktiskt ut? vi har svaret

Post Husdjur

10 kattraser som har de absolut bästa personligheterna

Post Husdjur

9 av dina mest pressande katthälsoproblem besvaras

Post Husdjur

Varför rullar hundar i poop?

Post Husdjur

Ska katter tillåtas utanför? viktiga punkter från båda sidor av debatten

Post Husdjur

Hur bryr du sig om hundens tänder när som helst

Post Husdjur

6 saker som din veterinär önskar att du visste

Post Husdjur

10 tips som hjälper dig att hitta en ansedd tysk herde uppfödare