17 saker bara Yorkshire Terrier ägare förstår | BurnbrightLove.com

17 saker bara Yorkshire Terrier ägare förstår

17 saker bara Yorkshire Terrier ägare förstår

Det finns en anledning #YorkieLife har en nästan 300.000 inlägg på Instagram just nu - det beror på att Yorkshire terrier är galnaste, roligaste, smartaste och sötaste lilla hunden att någonsin grace planeten.

Titta, vi vet att Yorkies inte är perfekta. De kan Yap de ibland har en attityd, och de helt tror att de är smartare än vi är (och de kan vara). Men vi skulle inte byta våra #YorkieProblems (som har 21,485 inlägg på Insta, BTW) för vad som helst i världen.

En Yorkie är inte bara en ras, det är ett sätt att leva. Och om du är Yorkie stolt, du helt förstå följande.

1. Accessorizing

load...

Skyll på liten hund loverslike Jessica Simpson och Paris Hilton, men alla vet att Yorkies hör hemma i en matchande väska - en del av tiden i alla fall. Hur annars ska du bära din valp runt och visa den för alla dina vänner?

Endast 11 saker Border Collie Ägare Förstå

2. Attityd

Små hundar måste ha beslutat detta i sin hemliga små hund samhället, men din Yorkie kommer att förvänta sig att bäras. Överallt. Särskilt uppför trappan i huset.

3. De bågar

Vad handlar det om adorably silkeslen valp hår som gör att man vill borsta det och sätta en båge i den? Yorkie mamas vet att det enda sättet att hålla håret ur en valp ögon är med en elegant klipp.

load...

4. Catlike reflexer

Söta Yorkies är lättare på fötterna än du har letts att tro. BoConceptemployee Iris Tok, ägare av New York möbelaffär inofficiella maskot Max säger att Yorkies ofta agera som katter. "Max älskar att gå i slow motion, jägare-cat stil" Tok förklarar.

5. Doggie ler

Om du inte tror att en hund kan le, då du inte har träffat en glad liten Yorkie ännu. Tok tillägger: "Max kan le! Han hälsar kunder med en unik leende."

6. Mode

Låtsas inte du har inte shopping för små hund kläder på nätet vid 2 på morgonen som alla andra Yorkie ägare där ute. Yorkies är den bästa typ av liten hund att ha för att de älskar att klä upp, och de ser bra ut gör det.

7. Rädsla

Tänk på att leva med någon en hundra gånger din storlek som av misstag skulle kunna krossa dig när som helst, och då frossa liten hund stereotyp plötsligt vettigt.

8. Hängande tunga

Titta lite närmare på den älskvärda Yorkie leende, och du kan se något som hänger ut ur sin mun. Nyong Atkins säger de flesta människor inte inser att Yorkies är kända för att ha dåliga tänder. Det flinande valp stack ut tungan på dig förmodligen bara glömt att sätta i sina proteser.

Varför My Dog Act So Crazy efter ett bad?

9. Gömmer

Teeny kommer små hundar alltid slå dig på en omgång hide-and-söka, så att inte ens försöka vinna. En hund tillräckligt liten för att passa i ett vattenglas kan försvinna och kan inte komma ut i timmar.

10. Skämt

Är det en Yorkie eller en Ewok? Enkelt, mördare! Du kunde inte hitta en mindre hund? Förbered dig på att höra minst en miljon kliché Yorkie skämt under ditt första år av ägande, och glöm inte att öva din falska skratt.
load...

11. Läppning

Om det finns en sak små hundar är bra för, förutom att leva ett liv i gullighet, det curling upp som en het liten cirkel i knät. Cherish dessa snuggles eller använda din valp för värme på en kall dag - det är i alla fall att din pooch.

12. Utbrott

Sov som en baby i 22 timmar om dagen och får utföras vart du än går, och du är skyldig att arbeta upp lite energi. Bli inte förvånad när din Yorkie tårar genom huset och löper i cirklar, bara för att gå tillbaka till sängen.

13. Populariteten

Försök att ta en av de sötaste hundar någonsin uppfödda ut på gatan utan att någon stoppar klappa den - jag vågar du. Om du kör ärenden med din Yorkie i släptåg, att minst 20 extra minuter för paparazzi.

14. Den sovande

Om du aldrig har känt ditt hjärta brast när du tittar på en verklig uppstoppade djur sömn, då du inte har ägt en Yorkie.

15. Leksaks besatthet

Här är den första sak att komma ihåg när du tar en Yorkie valp hem för första gången: Dessa oskyldiga utseende pooches är ganska territoriella och kommer aldrig att låta sina favoritleksaker ur deras åsyn.

16. Våt hund överraskning

Första gången du ser din hund i badet utan att ludd runt det, du kommer att undra om du av misstag köpt en kloak råtta i stället.

17. Gläfsande

Yorkies kallas "yappy, lappy" hundar av en anledning. Bra de är uppfödda så liten eftersom även deras gällt skäller låter söt att ett otränat öra.

Relaterade nyheter


Post Husdjur

Skulle kvicksilver i behandlar vara skadliga för min katt?

Post Husdjur

Din katt som sover i lådan kan vara tecken på ett allvarligt problem

Post Husdjur

10 kattraser som har de absolut bästa personligheterna

Post Husdjur

7 hundar som ser ut som en verklig scooby doo

Post Husdjur

Vetenskapen har visat att barn hellre skulle umgås med husdjur än syskon

Post Husdjur

Hur mycket kostar det faktiskt att äga en katt?

Post Husdjur

Hur ofta ska du tvätta din hund?

Post Husdjur

Det är dags att sluta skrämma din katt med gurkor

Post Husdjur

Dessa 15 tillgivna hundraser är dina drömmars kramkompisar

Post Husdjur

10 unika husdjur du kommer älska lika mycket som en katt eller hund

Post Husdjur

Hur många hundar är för många?

Post Husdjur

Varför är katter så darrade noga över maten?