12 överraskande (och ibland skumma) tecken, din katt hatar faktiskt inte dig | BurnbrightLove.com

12 överraskande (och ibland skumma) tecken, din katt hatar faktiskt inte dig

12 överraskande (och ibland skumma) tecken, din katt hatar faktiskt inte dig

Katter. Det går inte att leva med dem; kan inte leva utan dem - eller hur?

En stor del av tiden de är loners som vill ha något mer från dig än att matas. Ibland vill de bara tillräckligt med uppmärksamhet för att ge dem möjlighet att strimla skiten ur dina armar. Men sedan finns det gånger de är så gulliga, det ger en strimma av hopp om att de egentligen inte hatar dina tarmar.

Däremot kan din katt faktiskt visar tons tillgivenhet utan att du ens veta om det - du måste bara veta skyltarna.

Bild: Becci Collins / SheKnows

1. Vård

Katter älskar sina kattungar. Katter brudgummen sina kattungar. Om din katt brudgummar dig, du har officiellt antagits i kattfamiljen.

Hur ser världen ut till Cats? Nu Vi vet

2. Huvud-stångas

load...

Allt som huvud-stångas och gnugga upp mot dig är inte avsedd bara gips dina rena kläder med katthår. Nej, det är faktiskt ett annat sätt din katt hävdar dig som hennes Ownby förmedla sin doft på din kropp. Bara vara tacksam din hankatt har inte besprutas dig.

3. "Love Bites"

Dessa tilltugg är inte avsedda att dra blod. Åtminstone avsiktligt. Snarare de hark tillbaka till de dagar när din katt var en pissa kattunge, spela och löste på hans syskon. Det är en tillgiven form av playthat avsedda att säga: "Du är en del av min besättning. Låt oss ha kul."

4. Peeing på sängen

Förhoppningsvis detta inte bli en vana, men om din katt kissar din säng, tolka det inte som en trotsig slag i ansiktet, men som ett annat sätt din katt anspråk på youas hans favorit människa. Det är verkligen inte en rolig form av ömhet, men hey, nu kanske du vara lite mindre arg nästa gång det händer. Nej?

load...

25 Slumpmässig Cat Behaviors Slutligen Förklarat

5. Hon ger dig död "gåvor"

Det finns inget som att ha en död mus, fågel eller insekt föll på fötterna. När din katt ger dig ett erbjudande, det är egentligen bara ett tecken på att hon vill dela sin frikostighet med dig som en uppskattad medlem av hennes familj. Tack henne nådigt innan räkna ut hur att befria ditt hus av den olyckliga närvarande.

6. Cuddling och spinnande

Katter spinna för massor av skäl, men de sparar de djupa, mullrande spinner för när de är avslappnad och glad. Om din katt kelar upp på bröstet och låter spinn påbörjas, kan du känna ganska säker på att det beror på att din katt älskar och litar på dig.

7. Navel upp

Djur inte blotta deras magar i naturen om de känner sig trygga. När din katt rullar över och visar sin mage, är det ett tecken på att han inte orolig för att du är på väg att göra en måltid ur honom. Det kanske inte verkar så stor som en skywritten "Jag älskar dig", men när du slutar anthropomorphizing ditt husdjur, kommer du att inse att det är riktigt lika bra.

8. Stäng sovande

När man tänker grundläggande djur instinkt, de timmar sova är de mest utsatta tider på dygnet. Det är viktigt för katter att sova där de känner sig trygga, så om din katt sover på eller runt dig, det är ett bombsäkert tecken hon inte ser dig som ett hot. Och som en förlängning, din katt älskar dig.

8 Cat Tungan fakta som All Kitty Ägare behöver veta

9. Paw knådning

Det vackra knådning av låren är egentligen bara din katts sätt att försöka få dig att producera mer mjölk.

Ungefär.

Kattungar knåda sin mamma katt medan de sjuksköterska som ett sätt att stimulera mjölkproduktionen. En teori till varför vuxna katter knåda sin humansis att de förknippar knådning action med svunnen lycka omvårdnad. Så om din katt är glada och nöjda, kan han börja knåda dig. Konstig.

load...

10. Långsamt blinkande

Långsamt blinkande motsvarar en kyss i katt termer. Det är inte nödvändigtvis blink i sig som gör det, men katten vilja att stirra djupt in dina eyesas han delar hans innersta katt känslor. En lång blick, långsam blinkning och lång stare bevisa din katt litar och älskar dig. Det är mer än rätt att du kommer tillbaka stare.

11. Tail ryckning

Liksom hundar, katter kommunicerar mycket genom kroppsspråk, särskilt hur de håller eller flytta sina svansar. Om din katt närmar dig med sin svans upprätt med en liten twitchat spetsen eller ett frågetecken-formad kurva som rör sig från den ena sidan till den andra, anser att detta "Happy svans." Din katt är stolta över att se dig.

12. Creepy skugga

Katter är ensamlevande djur, perfekt innehåll för att tillbringa sina dagar ensam. Om din katt frivilligt följer dig runt, även om det är på distans, kan du känna säker på att det beror på att hon älskar dig.

Relaterade nyheter


Post Husdjur

Hur många gånger om dagen borde en hund faktiskt äta?

Post Husdjur

10 tips som hjälper dig att hitta en ansedd tysk herde uppfödare

Post Husdjur

Den kompletta guiden till kattens kroppsspråk

Post Husdjur

9 av dina mest pressande katthälsoproblem besvaras

Post Husdjur

Hur man hjälper din hund att undvika torr, kliande hud i vinter

Post Husdjur

Vilken coprophagia är och hur man stoppar din hund från att göra det

Post Husdjur

Varför hundkognitiv dysfunktion stiger och vad du kan göra åt det

Post Husdjur

Tänk på att anta en katt? Det finns ingen bättre tid än kattensäsongen

Post Husdjur

Vad ska du göra om din husdrivna hund börjar kissa inomhus

Post Husdjur

Möt den caucasian ovcharka - den fantastiska hundrasen som hämtar från bergen

Post Husdjur

8 tips för att hålla din hund lugn under årets 4 juli fyrverkerier

Post Husdjur

Så får du hunden att älska när du måste vara borta mycket