Washi tejp är nödvändigheten din gör det själv arsenalen saknas | BurnbrightLove.com

Washi tejp är nödvändigheten din gör det själv arsenalen saknas

Washi tejp är nödvändigheten din gör det själv arsenalen saknas

Låt oss vara verkligt. När du vada genom Pinterest idéer på jakt efter nästa stora projekt, kommer du över en hel del skit. Denna olyckliga situation gör det ibland svårt att dechiffrera vilken DIYs är ett slöseri med tid och vilka som är äkta - och leder dig att hoppa över några pinnar som kan vara cool. Till exempel, hur många gånger har du slätade över washi tape hantverk bara för att du inte var riktigt säker på vad washi band även är?

Men vi är här för att berätta att washi band är super-kul och inte att missa. Vänligen blanda inte ihop det med maskeringstejp - tro oss när vi säger att det är oändligt överlägsen. Washi band är faktiskt vanligen tillverkade av naturfibrer (som bambu eller hampa) eller barken av träd infödda till Japan såsom mulberry, Mitsumata buske eller gampi trädet. Även texturen kan något härma maskeringstejpen är washi tape mycket bättre på grund av dess vackra mönster och stark, hållbar mångsidighet.

load...

Jag behöver lite nu! Säg mig var du kan få den

Bild: Wishy Washi Tape

Eftersom washi band har blåst upp under de senaste åren, det verkar som varje båttillverkaren och Etsy butiken införliva sina konstruktioner i ett washi tape linje. Du kan även få bra erbjudanden på washi band på Amazon. Kostnaden för en rulle av washi kommer att variera beroende på dess kvalitet och design, men i allmänhet kommer en rulle Washi köra runt $ 5. Wishy Washi Tapecarries tiotal sorter av washi band, bland annat förpackningar av fasta färger (35 $), som är ett bra sätt att få din washi samling startas.

Denna DIY luftballong Mobile är perfekt för en Barnkammaren

load...

Naturligtvis har washi tape drabbat Etsy liksom, och som ni kan föreställa er, är några Etsy säljare tar washi tape ganska allvarligt. Etsy butik MechaKucha808is annat roligt sätt att lägga till din arsenal.

Söt Tapeis annan online-återförsäljare som säljer hundratals washi tape alternativ. Dessa dagar av veckan Washi Tape ($ 4 per rulle) är populära för scrapbooking projekt eller ens göra en DIY kalender för ditt hem! Och under $ 5 vardera, kan du enkelt plocka upp alla tre färger utan att bryta banken.

Dina barn kommer att gå galet för detta DIY utbrott Rainbow

Vad kan jag göra med den?

OK, så du har din washi band i handen. Men nu, vad du ska göra med den? För farkosten utmanade, föreslår vi att du går till Pinterestand aldrig se tillbaka. Ange "Washi Tape" i sökfältet och du kommer att blåsas bort på alla projekt människor har använt washi tape för.

För att komma igång, här är några av våra favorit idéer:

Linda en gåva på ett enkelt omslagspapper - vitt eller brunt kraftpapper fungerar bra - och sedan gå till stan med hjälp av washi band i samma sätt som du skulle använda bandet. Var inte rädd för att blanda och matcha olika band, bredder och mönster!

Låt washi band hjälper till att hålla dig organiserad - lägga den att arbeta i din kalender eller filofax på samma sätt som du skulle använda en överstrykningspenna! Många Washi band är ganska öppet, så att du kan använda en liten tagg av tejp för att fästa uppmärksamheten på viktiga datum. Försök att sätta ner en bit av washi, sedan använda en permanent penna för att skriva på toppen av det. Din kalender kommer att se vacker!

Om du är en scrapbooker är washi band kommer att bli din nya besatthet, och vi har knappast berätta för dig hur du kan sätta det att fungera när du gör böcker att hålla minnen. De flesta Washi band är syrafria, vilket gör dem klippbok säkert!

load...

Relaterade nyheter


Post Hem och trädgårdsarbete

Spray-måla dina möbler och omvandla det helt på några minuter

Post Hem och trädgårdsarbete

Rengöring av hackor har du inte redan hört tusen gånger

Post Hem och trädgårdsarbete

Dessa människor kommer att övertyga dig om att spendera 85 EUR på en rock för jul

Post Hem och trädgårdsarbete

6 webbplatser som låter dig köpa och sälja möbler som inte är craigslist

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur man gör dina egna ljus (och spara massor av pengar)

Post Hem och trädgårdsarbete

7 gör det själv tecknar för att lägga till några fallsmak till dina väggar

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur slutar du få alla dessa irriterande kataloger i posten

Post Hem och trädgårdsarbete

11 sätt att hålla ditt hus från att bli täppt och illaluktande under kalla månader

Post Hem och trädgårdsarbete

8 romantiska sovrum idéer precis i tid för valentins dag

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur man skapar den danska känslan av hygge runt semestern

Post Hem och trädgårdsarbete

9 home makeover frågor besvarade av gör det själv drottningen Monica mangin

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur bryr du dig om din amaryllis så det fortsätter att blomma efter semestern