Vårrengöring är så 2018! vi handlar om höstrening i år | BurnbrightLove.com

Vårrengöring är så 2018! vi handlar om höstrening i år

Vårrengöring är så 2018! vi handlar om höstrening i år

Hösten är här och glömma pumpa krydda lattes - det jag är mest glada för äntligen sätta på en tröja, inslagning själv i en stor dunfilt och lösa in genom den öppna spisen. Men innan det händer? Du måste bli av med hela sommaren röran som fortfarande kvardröjande i ditt hem.

Ja, du läste rätt. De flesta människor tänker på våren när tiden för säsongs rengöring, men efter några månader att spåra i smuts från utomhusaktiviteter, som handlar om fukt och ta dina badlakan, skyddsglasögon och flip-flops av lagring, ditt hem behöver antagligen hjälp.

Var aldrig rädd för! Håll koll på dessa viktiga falla rengörande uppgifter, gör ett par varje vecka innan det kalla vädret verkligen sätter in. När den gör det kommer du vara beredd på en ren och mysig säsongen inomhus.

load...

10 Största Fall 2017 inredning Trends

1. Tvätta kuddar och filtar

Det är dags att få din soffa redo för snuggles! Tvätta kuddar och överväga att ändra ut täcket till något mer säsongsbetonade. Du kommer också vill tvätta alla kasta filtar du håller på din soffa och fåtölj så nästa gång du nå för en på en kylig höstkväll, du omgiven av mysiga fräschör.

2. Tvätta och ändra dina gardiner

Vissa människor inser inte att gardinerna i själva verket behöver tvättas. Speciellt efter en säsong av insupa fuktig sommarluften, gardiner är särskilt benägna att fånga smuts och damm och inte släppa taget. I slutet av säsongen, tvätta dina gardiner. Ännu bättre? När du tvättar dem, lagra dem och sätta upp tyngre gardiner som kommer att hjälpa isolera ditt hem mot kyla.

load...

3. Bli av sandstrand

Om du har gått till stranden hela sommaren, är chansen att det finns sand dolda överallt. Om du har mattor, kommer du definitivt vill att noggrant dammsuga det, flytta alla möbler så att du verkligen kan komma under allt. Om du har trägolv, nu är det dags att vakuum i stället för svep - sug kommer att bidra till att ta bort sand från mellanrummen mellan golvbrädorna. Se till att du dammsuger område mattor och under dem också - de kan fånga en förvånande mängd sandstrand. Och glöm inte din dörrmatta - vakuum eller rengöra mattan själv och sopa upp smuts och sand som döljer under den så att den inte trackas in i ditt hem.

4. Lagra dina sommarkläder och tillbehör

Det är dags att rensa ut lite utrymme så att du har en plats att hålla din varma vinterkläder, hattar, handskar och rockar. Stuva undan dina baddräkter, badhanddukar, pool tillbehör etc - i grund och botten, något du kommer inte att använda när väderomslag. Tvätta och torka några kläder och sängkläder innan du lagrar dem, och se till att märka alla behållarna så att du enkelt kan hitta dina sommar varor när du behöver nästa år.

10 sätt att vända faller löv i chic inredning

5. Få dina kallt väder linne klar

Efter en lång säsong i lager, kan dina kallt väder linne lukta smaklös och dammiga. Det är dags att göra en belastning - rengöra alla dina lakan, täcken och filtar och luft ut dina duntäcken genom att hänga dem ute i solen för en dag (se till att det finns någon chans att tidig höst regn). Nu är också ett bra tillfälle att vända madrassen - ge båda sidor en bra dammsugning med en klädsel fäste för att bli av med eventuella ackumulerade damm och smuts.

6. Rengör kylskåpet

Matlagning och bakning är en av de bästa delarna av hösten, men du behöver för att göra plats för alla dina kulinariska skapelser. Gå igenom ditt kylskåp, gungade eventuella utgångna artiklar, torka ned hyllorna och rengöring av skarpare lådor.

load...

7. Förbered eldstaden

Om du har en öppen spis, du behöver för att få det klart för de kalla månaderna. Har en professionell skorsten renare komma in för att inspektera skorstenen och ta bort brännbart uppbyggd. Kontrollera din skorsten och eldstad för eventuella sprickor eller lösa stenar, kontrollera spjället att se till att den kan öppnas och stängas och se till att trimma tillbaka alla grenar utanför som är för nära din skorsten.

8. Förbered farstun

Med kallare väder kommer massor av ytterkläder. Ta dig tid att organisera och skapa utrymme för dina rockar, vantar, hattar, stövlar och paraplyer nu innan du börjar använda dem. På så sätt kommer du slippa ett virrvarr av kläder och skor höger innanför dörren en gång kallt väder träffar.

9. Damm din uppvärmning ventiler

Dina uppvärmnings ventiler har varit utanför hela sommaren, och chansen att de är täckta med damm och smuts. Nu är det dags att rensa ut dem så när värmaren slås på för första gången hela året, behöver du inte befinner dig kvävning på damm i luften. Använda en mjuk dammtrasa på båda elektriska värmeelement och på Varmlufts ventiler, bryter ut vakuumet och dess olika fästen för något som verkar speciellt envis.

När det kalla vädret slutligen anländer, kommer du att vara helt förberedd - och redo att krypa ner i gnistrande rent hem.

Detta inlägg sponsrades av Canopy Air.

Relaterade nyheter


Post Hem och trädgårdsarbete

8 saker som din mormor visste om städning som fortfarande är så sant idag

Post Hem och trädgårdsarbete

7 semester dekoration tips som inte kommer att blåsa din budget till smithereens

Post Hem och trädgårdsarbete

Washi tejp är nödvändigheten din gör det själv arsenalen saknas

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur bryr du dig om din amaryllis så det fortsätter att blomma efter semestern

Post Hem och trädgårdsarbete

Spray-måla dina möbler och omvandla det helt på några minuter

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur man gör dina egna ljus (och spara massor av pengar)

Post Hem och trädgårdsarbete

Den skrämmande sak som de flesta människor inte vet om kolmonoxiddetektorer

Post Hem och trädgårdsarbete

6 webbplatser som låter dig köpa och sälja möbler som inte är craigslist

Post Hem och trädgårdsarbete

Dessa människor kommer att övertyga dig om att spendera 85 EUR på en rock för jul

Post Hem och trädgårdsarbete

Inne i den drömmande italienska villaen som presenteras kallas mig med ditt namn

Post Hem och trädgårdsarbete

6 skyltar du är redo att köpa ditt första hem

Post Hem och trädgårdsarbete

5 skäl att bli upphetsad på hgtvs nya show, min flippins vänner