Spray-måla dina möbler och omvandla det helt på några minuter | BurnbrightLove.com

Spray-måla dina möbler och omvandla det helt på några minuter

Spray-måla dina möbler och omvandla det helt på några minuter

Sprutmålning möbler - i stället för att gå den traditionella pensel vägen - är inte så konstigt som det låter, speciellt när man vill spara tid på ett kommande projekt. Sprutmålning får jobbet gjort riktigt snabbt, ofta på under 10 minuter. Och jämfört med vanlig färg torkar det snabbt, och du kommer inte att göra med någon kontrollampa penseldrag märken.

När du behärskar konsten att sprutmålning, kan du vända alla objekt, och du kan göra det utan att bryta mot banken. Secondhandbutiker och loppisar är överfyllda med välgjorda möbler med stora linjer som bara behöver lite TLC. Dessutom kan en del av dina egna äldre bitar bli favoriter med ett nytt skikt av färg. En burk färg och en pensel kan tyckas rätt väg att gå, men du kommer att sluta med penseldrag och sannolikt fastnat göra flera lager. Låt inte sprayfärg skrämma dig - det är lättare att få en jämn yta än du tror.

load...

Hur man väljer den perfekta lacken varje gång

Steg 1: Shop

Fylla på alla tillbehör du behöver för att se till att du kan slutföra jobbet snabbt utan en annan resa till affären. Du behöver en mask, sandpapper, primer, sprej paintand en sealer, beroende på projektet. Inte frestas att köpa billiga eller generiska märken av färg. Varumärken som Krylon eller Rost Oleum kan kosta en slant eller två men det kommer att vara värt det i slutändan.

Ungefär som andra färg, sprayfärg har flera olika avsluta alternativ, från platt till hög glans. Var noga med att välja mål för att passa dina behov; för möbler, desto högre glans, desto lättare blir det att rengöra. Om det är en hög användning stycke, undvika matt färg - satin eller glans finish fungerar bäst för de flesta projekt. Om du har ett stort projekt på dina händer, gör dig själv en tjänst och investera i en sprayfärg handtag - det kan rädda fingret från värk och smärta och göra för en snabbare jobb. De är bara några tior på de flesta järnaffärer.

load...

Steg 2: Rengör och prep

Var noga med dina möbler pjäs är ren och fri från lösa bitar eller sprickor. Dra åt alla lösa skruvar och åtgärda eventuella strukturella problem så pjäsen är robust. För bästa resultat, slipning dina möbler första är viktigt. Beroende på finish, kommer du förmodligen behöver en medelhög till hög slippapper. Sand pjäsen ordentligt, betala särskild uppmärksamhet på eventuella inkonsekvenser i den ursprungliga finish eller någon grov områden. Alltid sand i riktning mot träfibrerna. Om du målar över en möbel med en slät glansig yta - liksom de flesta plagg som är tillverkade av spånskivor eller MDF - du behöver för att få det avsluta så gott du kan. När den slipas, torka den med en fuktig trasa för att avlägsna allt damm från pjäsen.

15 snygga sätt att inkludera våren pasteller i din heminredning

Steg 3: Hitta en plats

Du bör endast spray-färg i ett väl ventilerat utrymme och alltid bära en mask. Helst kommer du att vara utomhus, så välj en dag när vädret är varken för kallt eller för varmt, eftersom det kan påverka torktider och skapa en bubblig finish. Dessutom undviker målning på en blåsig dag. Inte bara kommer en hel del av din färg blåsa bort i vinden, men du riskerar att ha dammpartiklar slag på din våta projekt. Var noga med att täcka alla ytor som du inte vill få måla på, även om du inte tror att du är nära nog för att någon roll. Sprayfärg kan resa.

Nästa upp: Steg 4: Prime

En av 2Tagged i

Relaterade nyheter


Post Hem och trädgårdsarbete

Hur bryr du dig om din amaryllis så det fortsätter att blomma efter semestern

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur man skapar den danska känslan av hygge runt semestern

Post Hem och trädgårdsarbete

8 romantiska sovrum idéer precis i tid för valentins dag

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur slutar du få alla dessa irriterande kataloger i posten

Post Hem och trädgårdsarbete

8 saker som din mormor visste om städning som fortfarande är så sant idag

Post Hem och trädgårdsarbete

De bästa golvrenare

Post Hem och trädgårdsarbete

9 home makeover frågor besvarade av gör det själv drottningen Monica mangin

Post Hem och trädgårdsarbete

6 bästa heminredningstrender av 2018

Post Hem och trädgårdsarbete

5 gör det själv dekorera idéer för att få ditt matbord redo för kalkon dag

Post Hem och trädgårdsarbete

Se: Joanna & chip får en ny påskinspirerad samling på mål

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur man gör dina egna ljus (och spara massor av pengar)

Post Hem och trädgårdsarbete

11 sätt att hålla ditt hus från att bli täppt och illaluktande under kalla månader