Så stilar du ditt sovrum för en god natts sömn | BurnbrightLove.com

Så stilar du ditt sovrum för en god natts sömn

Så stilar du ditt sovrum för en god natts sömn

Vi har alla fawned över en vacker, mysig sovrum innan. Skarpa vita blad, den perfekta mängden ljus, täcken så behagligt att du är ganska säker på att du aldrig skulle vilja lämna. Men en välkomnande sovrum handlar om mer än att vara snygg. Så många som en av tre adultsaren't få tillräckligt med sömn enligt CDC. Oavsett om det beror på att vi någonsin fäst till våra elektroniska apparater eller på grund av våra alltmer hektiska arbetsscheman, det finns många skäl att vi inte sover så bra som vi borde. Och med tanke på den fysiska vägtull en brist på sömn tar på vår psykiska och fysiska hälsa, med en brist på sömn även leder till en nästan full nivå på nedskrivningsbehov, att hitta en lösning är avgörande för vårt välbefinnande.

Att se våra sovrum är en inbjudande plats att lägga våra trötta huvuden är ett litet steg vi kan ta mot en bättre nattsömn. Del stil, en del praktisk design, här är hur man gör ditt sovrum en mysig fristad.

1. Gå till en blå färgschema

Älskar den blå look! Följ oss för mer sovrum inspiration! - - - - - #home #dreamhome #bedroom #bedroomgoals #luxallday #architecture #Design #architect #interiordesign #interiors #interior #luxury #decor #homedecor #furniture #goals #inspiration #housegoals #interiordesigner #gorgeoushome #realestate #lifegoals # bedgoals #livingroom #industrial #loft #myhome #modernhome #moderndesign #cozyhome

load...

Välj kalla färger för ditt sovrum, särskilt blått. En studie genomförd av Trave upptäckte dem som sov i ett rum med en blå färg schemegot den bästa nattsömn. Gul och grön också lett till fast shut-eye.

20 Liten men underbara sovrum som kommer att inspirera några stora idéer

2. Tillsätt ljus-blockerande fönster behandlingar

Ja! Följ oss för sovrum inspiration! - - - - - #home #dreamhome #bedroom #bedroomgoals #luxallday #architecture #Design #architect #interiordesign #interiors #interior #luxury #decor #homedecor #furniture #goals #inspiration #housegoals #interiordesigner #gorgeoushome #realestate #lifegoals # bedgoals #livingroom #industrial #loft #myhome #modernhome #moderndesign #cozyhome

load...

Vi vet att ljuset har en vana att vakna oss upp. Oavsett om det är en bra uppsättning av persienner eller tjocka gardiner, se till att du har möjlighet att göra ditt rum trevlig och mörka natten. Alternativt, anser en sovande mask för att hålla ljuset ur ögonen.

3. Ha en sängram och huvudgavel

#parkslope designen presenterade @ruemagazine Se länken i profilen. #RoomOfTheDay #bedroom #winterwhite #photography genom @seanlitchfield #homewithrue

Feng shui principer föreslår sängram och huvudgavel så att du känner stöd och säker. Trä sänggavlar är ett bra alternativ här, som är starka stoppade sänggavlar.

Minimalism Är Out & Modern Victorian Är In - Så här Få Look

4. Lämna gott om utrymme under din säng

En annan princip feng shui, hålla din säng upp från marken med utrymme under tillåter energiflöde. Undvik att använda området för lagring.

5. Placera din säng på lämpligt

Du vill inte ha din säng direkt i linje med dörren enligt feng shui, men du vill kunna se dörren medan i sängen.

6. Style med dimmer ljus

#bed #bedroom #bedroomdesign #Design #home #sleep #good #awesome #cozy #happy #instagood #instamood #insta #instahome #instasleep #instaroom #instabed #instafollow #tagsforlikes #photo

Undvik starkt ljus i sovrummet och välja lägre wattal lökar, twinkle ljus eller levande ljus på kvällarna.

21 soffor som kommer att se fantastisk i ett litet utrymme

7. Lägg anläggningar till rummet

Växter bidra till att förbättra luftkvaliteten och lägga till en lugn del till ett rum. Vattna dem kan också bli en del av din morgon eller kväll rutin, och rutiner hjälper till att berätta din hjärna är det dags för sömn.

load...

8. Minska röran

Precis som överallt annars, har röran en vana att göra oss att känna den exakta motsatsen till vilsam. En studie av Society for Personality och socialpsykologi fann att röran kan höja din kortisolnivåer - ni vet, stresshormonet.

9. Försök addering av brus

Vitt brus, är det - eller rosa brus eller naturljud - som alla är en viss frekvens av ljud som hjälper vissa människor sover. Många av dessa ljud alternativ är tillgängliga online gratis, så allt du egentligen behöver är en elegant Bluetooth-högtalare. Var noga med att se till att det fungerar för dig, men eftersom ljud som är vilsam för en person kan göra en annan person mer alert.

10. Vakna försiktigt

Det handlar inte bara om hur du går till sängs, det handlar också om hur du vaknar. Försök milda wake-ups som en soluppgång alarmthat efterliknar naturliga morgonljuset och en larminställning som använder tysta ljud som växer starkare så att de inte skrämma dig vaken.

Relaterade nyheter


Post Hem och trädgårdsarbete

Din rengöring rutin kommer att ta en drastisk tur när du har barn

Post Hem och trädgårdsarbete

Se: Joanna & chip får en ny påskinspirerad samling på mål

Post Hem och trädgårdsarbete

Washi tejp är nödvändigheten din gör det själv arsenalen saknas

Post Hem och trädgårdsarbete

6 bästa heminredningstrender av 2018

Post Hem och trädgårdsarbete

5 gör det själv dekorera idéer för att få ditt matbord redo för kalkon dag

Post Hem och trädgårdsarbete

Spray-måla dina möbler och omvandla det helt på några minuter

Post Hem och trädgårdsarbete

Den skrämmande sak som de flesta människor inte vet om kolmonoxiddetektorer

Post Hem och trädgårdsarbete

32 använder sig av diskmedel som du förmodligen inte har tänkt på

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur slutar du få alla dessa irriterande kataloger i posten

Post Hem och trädgårdsarbete

Dessa människor kommer att övertyga dig om att spendera 85 EUR på en rock för jul

Post Hem och trädgårdsarbete

5 skäl att bli upphetsad på hgtvs nya show, min flippins vänner

Post Hem och trädgårdsarbete

3 party-hosting hackar varje värdinna förtjänar att veta