Så här håller du din poinsettia växt blomstrande året runt | BurnbrightLove.com

Så här håller du din poinsettia växt blomstrande året runt

Så här håller du din poinsettia växt blomstrande året runt

När du tänker "julstjärna växt," du tror jul. Ärligt talat, men när var sista gången du såg en julstjärna införlivas våren eller sommaren inredning? Vi ska ta en vild gissning och säga aldrig. Men vi lovar vackra julstjärnor är inte bara för vintern längre.

Ja, de är en stor häftklammer när det gäller semesterperioden, men med lite TLC kan dina julstjärnor se vacker året runt. Istället för att ge din stackars anläggningen gamla heave-ho i år efter jul, varför inte hålla festen? Inte bara kommer det få lite året runt färg till ditt utrymme, men det kommer också att spara lite pengar nästa semester säsongen när det blir dags att köpa nya blommor.

load...

Hur du håller din julgran Fresh & Doftande Genom Holidays

Här är några tips för att hålla din julstjärna växt frisk bortom nyårs.

Julstjärna behandlingsschema

Om du undrar hur sjutton du får din julstjärna att åter blomma nästa år, bör du känna till uppgiften är inte en enkel en - men om du älskar trädgårdsarbete och vårda en krukväxt, hittar du julstjärnan att vara värt ansträngningen. Ungefär som att lära dig nya danssteg. För att göra processen enklare, har jag skapat en månatlig schema för att hjälpa dig att veta vad man ska göra och när, förhoppningsvis lindra någon frustration så att du kan helt enkelt njuta av processen. (Och sedan skadeglada när andra frågar var du fick din anläggning nästa år!)

load...

Januari till mars

Helt enkelt fortsätta att vattna julstjärnan som du skulle alla växter, aldrig låta jorden till helt torr. Om du behöver något att dricka så gör din julstjärna.

April

Nu måste övervintra lite. Så för att hjälpa det gå vilande, med början den 1 april gradvis minska vatten, vilket gör att marken för att få torka mellan vattning. Var försiktig stammen inte börjar vissna. Om detta skulle hända din anläggning avvisar era ansträngningar, vilket minskar snabbt och utan tvekan snart kommer att göra det i papperskorgen. Efter ett par veckor kommer anläggningen ha fått användning för denna torkningsprocess, så att du kan flytta den till en trevlig coldish plats som håller cirka 60 grader F (som en källare eller en ugn rum, i en lägenhet, kontrollera temperaturen som mycket du kan -. Din bästa insats kan vara mot en yttervägg, och definitivt inte i direkt solljus) vatten väldigt lite, aldrig blötläggning eller låter det sitta i vatten.

Maj

En månad efter att du flyttat in den svalare plats - mitten av maj - klippa alla stjälkar tillbaka till fingerlängd för att vara redo för anläggningens slutliga tillväxt spurt, ta tid att plantera julstjärnan i en något större behållare (ca 4 inches.). Om det fortfarande är i plastkruka, jag byta den till något mer dekorativa också. Ta din tid och vatten väl att vakna upp. Nu kan du ta tillbaka till den soligaste platsen du har i ditt hem, kommer detta att hålla den vid en temperatur på upp till 75 grader F under sommaren och in i september, även när du har din AC på. Fortsätt vattna på ett regelbundet schema. Du bör snart börjar märka vissa regeneration - stjälkar, groddar eller blad - ett tecken på att du är halvvägs där. Detta är den bästa tiden att börja gödsling också. Gödsla ett par gånger i månaden med en bra komplett gödselmedel - helt enkelt använda en vanlig krukväxt gödselmedel blandas vid halv styrka.

load...

Upp nästa: Att ta hand om dig julstjärna i juni

En av 2Tagged i

Relaterade nyheter


Post Hem och trädgårdsarbete

11 sätt att hålla ditt hus från att bli täppt och illaluktande under kalla månader

Post Hem och trädgårdsarbete

Dessa människor kommer att övertyga dig om att spendera 85 EUR på en rock för jul

Post Hem och trädgårdsarbete

9 home makeover frågor besvarade av gör det själv drottningen Monica mangin

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur slutar du få alla dessa irriterande kataloger i posten

Post Hem och trädgårdsarbete

5 skäl att bli upphetsad på hgtvs nya show, min flippins vänner

Post Hem och trädgårdsarbete

6 bästa heminredningstrender av 2018

Post Hem och trädgårdsarbete

5 gör det själv dekorera idéer för att få ditt matbord redo för kalkon dag

Post Hem och trädgårdsarbete

8 romantiska sovrum idéer precis i tid för valentins dag

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur bryr du dig om din amaryllis så det fortsätter att blomma efter semestern

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur man gör dina egna ljus (och spara massor av pengar)

Post Hem och trädgårdsarbete

6 webbplatser som låter dig köpa och sälja möbler som inte är craigslist

Post Hem och trädgårdsarbete

7 gör det själv tecknar för att lägga till några fallsmak till dina väggar