Pinterests nya verktyg gör att du lättare kan dekorera ditt hem - och mer beroendeframkallande | BurnbrightLove.com

Pinterests nya verktyg gör att du lättare kan dekorera ditt hem - och mer beroendeframkallande

Pinterests nya verktyg gör att du lättare kan dekorera ditt hem - och mer beroendeframkallande

Pinterest är alltid en favorit plats att omfattningen nya hem design och inredningsidéer, men deras nya verktyg är på väg att göra det hela mycket enklare. Från en sorts omvänd Pinterestimage sökningen till en köpoption som förmodligen kommer att göra en betydande dent i min plånbok under de kommande månaderna, dessa tre nya toolssound som de är på väg att göra området ännu mer intuitivt än det är nu.

6 webbplatser som låter dig köpa och sälja möbler som inte är Craigslist

Lensis en ny omvänd bild sökverktyg som är rulla ut i beta under de närmaste veckorna och kommer att finnas tillgänglig på Pinterest appen på iPhone och Android-telefoner. Här fungerar det: Du tar en bild av ett objekt med Pinterest app kameran och Pinterest kommer att visa dig liknande poster. Till exempel, om du tar en bild av en kall stol du kommer Pinterest erbjuda bilder av liknande stolar, från produktutveckling inlägg till bilder av rum som innehåller liknande stolar. Det kan vara till hjälp när du ser ett objekt du älskar, men är inte säker på var att köpa eller hur man stil det - bara knäppa en bild i appen och se hur andra har gjort liknande föremål arbeta i sina utrymmen.

load...

Handla på Lookis ett nytt verktyg som är nu tillgängligt på iPhone, Android-telefoner och webben och gör shopping på Pinterest farligt lätt. På mode och inrikes stift kommer en blå bubbla visas över produkter som du kan köpa antingen genom Pinterest eller ett varumärke. Du kan också peka på en produkt och se stift som rör objektet, vilket ger dig idéer om hur du kan stil det (eller vad du ska köpa för att gå med det - EEK). Företag som CB2, Wayfair, Target och andra återförsäljare kommer att ha shoppable stift på webbplatsen. För mig och andra kunder, kan detta vara ett tveeggat svärd. Naturligtvis vill jag se mer vackra kasta filtar som skulle kunna göra mitt vardagsrum mysigare. Nej, jag vet faktiskt inte Needmore kasta filtar. Men nu när jag lätt kan köpa perfekt utformade saker jag eftertraktar från Pinterest, det ska göra det så mycket svårare att motstå avtryckaren trycks in.

load...

8 romantiska sovrummet Idéer Lagom till Alla hjärtans dag

Direkt Ideasis ett nytt alternativ, finns nu, som gör det enkelt att uppdatera Pinterest hem feed med idéer som liknar dem du letar efter i realtid. Surfar vardagsrum layouter så att du kan räkna ut hur man arrangerar dina möbler? Tryck på cirkeln i det nedre högra hörnet av ett stift och flödet kommer omedelbart att uppdateras med liknande sådana. Det är så mycket lättare än att behöva göra en separat ökning eller ogräsrensning genom zillioner katten memes ditt en konstig faster insisterar på fastlåsning som ständigt röran ditt hem foder.

Alla tre nya verktyg är ganska intuitiva och Lens funktion gör verkligen ett fall för att använda Pinterest appen på telefonen i stället för att bara gå till platsen på din dator. Även om jag är lite nervös om vad Shop Look kunde göra till mitt bankkonto, jag erkänna att jag är ännu mer entusiastiska över vad det kunde göra för mitt hem. Kolla in verktygen för dig själv och se om de får dig ännu mer hooked på Pinterest än du var innan.

19 DIY Desk idéer för att inspirera en Home Office Makeover

Relaterade nyheter


Post Hem och trädgårdsarbete

10 gör det själv valentins dag dekor idéer att älska upp ditt hem

Post Hem och trädgårdsarbete

30 svart fredag erbjudanden för ditt hem som är värda att gå ut ur sängen för

Post Hem och trädgårdsarbete

Rengöring av hackor har du inte redan hört tusen gånger

Post Hem och trädgårdsarbete

7 gör det själv tecknar för att lägga till några fallsmak till dina väggar

Post Hem och trädgårdsarbete

Spray-måla dina möbler och omvandla det helt på några minuter

Post Hem och trädgårdsarbete

Så här håller du din poinsettia växt blomstrande året runt

Post Hem och trädgårdsarbete

5 gör det själv dekorera idéer för att få ditt matbord redo för kalkon dag

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur man rensar gamla bildramar som du skulle kasta ut

Post Hem och trädgårdsarbete

Vårrengöring är så 2018! vi handlar om höstrening i år

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur man skapar den danska känslan av hygge runt semestern

Post Hem och trädgårdsarbete

8 romantiska sovrum idéer precis i tid för valentins dag

Post Hem och trädgårdsarbete

11 verkliga Disney Princess hus du kan hyra