Montering av din Ikea-möbler är på väg att bli mycket lättare | BurnbrightLove.com

Montering av din Ikea-möbler är på väg att bli mycket lättare

Montering av din Ikea-möbler är på väg att bli mycket lättare

De flesta av oss njuta av tandvård eller göra våra skatter mer än montering Ikea möbler. Erkänn: Du har svurit som en sjöman minst en gång under din livstid samtidigt som man försöker att sätta ihop ett Klippan eller Fjällbo med en teensy-tiny insexnyckel som håller glider ur dina svettiga fingrar. Tja, vi har några goda nyheter för dig. Inredning ditt hem billigt - och zippily - med skandinavisk stil blev just en hel del enklare.

Idag är den dag du har väntat på hela ditt vuxna liv. Ikea rullar ut TaskRabbit at-home monterings service. Det innebär att din DIY-utmanas själv kan äntligen vara fri från fumla med konstiga små skruvar och muttrar och förvirrande diagram med inga ord. Ja, vänner, en annan, mer begåvade människa - en kvalificerad TaskRabbit tasker - tar på jobbet med att bygga en ny vardagsrum TV stativ eller ett köksskåp med en outtalbara namnet.

load...

IKEA gör maten ur Bugs & Alger

Ikea förvärvade TaskRabbit förra året, och det är nu rulla ut monterings service till några av sina amerikanska butiker - börjar med New York City och San Francisco marknader. Men inte panik. Ikea planerar att utöka tjänsten till andra butiker och andra städer i 2018 (Los Angeles, Boston, Washington, DC, och Houston är upp nästa). Det är också tillgängliga på nätet (torv i TaskRabbit).

”Vi letar alltid efter nya sätt vi kan förnya sig och hjälpa till att göra våra kunders liv hemma enklare”, säger Jackie Dechamps, operativ chef och vice VD för Ikea USA via pressmeddelande. ”Vi är mycket glada över att delta i on-demand, dela ekonomin och ge våra kunder tillgång till en flexibel, bekväm och prisvärd servicelösning med den nya TaskRabbit At-Home Assembly service.”

load...

Ikea testar ut Möbler Rentals & Återköp

Stacy Brown-Philpot, VD för TaskRabbit, hade följande att säga om samarbetet: ”Med bara några klick, erbjuder TaskRabbit en verkligt sömlös upplevelse för kunder som nu kan köpa IKEA heminredningsprodukter i dag och få dem monterade i sina hem så snart som i morgon. Vi älskar att förbättra människors hem och deras liv, och vi vet den här tjänsten kommer att hjälpa ännu fler kunder få saker gjorda.”

Fan rak, kommer det. Hur fungerar det? Tja, här är borren: Ikea hyr taskers från TaskRabbit. När du köper en del skrämmande komplicerat bokhylla, du bara erkänna dina djupt rotade monterings rädsla till Ikea, och din fina mäklare kommer att boka dig en tid hos din valda tasker, möjligen så snart som nästa dag. Inte illa, va?

TaskRabbit montering av din Ikea produkt börjar på $ 36 - det finns ett schablonbelopp baserat på varje objekt. Ikea kommer fortfarande också erbjuda sina egna oberoende entreprenörer att göra din smutsiga arbetet, men den vägen kommer att kosta dig lite mer. Det börjar på ett grundpris på $ 89and går upp på grundval av biljettpriset på din Ikea objekt.

Hursomhelst, du bara betalar när Glogverfen eller Flöofferlållen (OK, så vi gjorde de upp) är färdigmonterad.

All information du behöver för att dekorera sanely kan hittas på www.TaskRabbit.com/Ikea. Ikea USA också uppdaterat sina websiteso användare kan se om den nya TaskRabbit tjänsten är tillgänglig för dem (beroende på läge och objektet) när de handlar på nätet.

Och för att sockra hela KANIN- affären meddelade Ikea några andra nya förmåner, såsom lägre pris frakt och leverans börjar på $ 29 beroende på avstånd och efterfrågan från närmaste IKEA varuhus. Det spelar ingen roll hur många Kiviks du köper - avgiften förblir densamma. Ljuv! Och om du beställer en liten punkt på nätet, kommer Ikea skicka den till dig på en ny schablonbelopp på $ 9. Vi likey. Ikea lanserar också en multi-brand belöningar kreditkort som du kan använda för din nästa matbordet liksom för andra livsstilsbehov, såsom livsmedel, verktyg och gas för din Volvo. Eftersom, egentligen, om du är en hardcore Ikea fan, behöver du förmodligen en Volvo, eller hur? Och vissa svenska köttbullar att njuta av medan du tittar på din hyrda TaskRabbit Tasker träna.

load...

Relaterade nyheter


Post Hem och trädgårdsarbete

10 tips för att ställa in ett instagram-värdigt matbord

Post Hem och trädgårdsarbete

32 använder sig av diskmedel som du förmodligen inte har tänkt på

Post Hem och trädgårdsarbete

15 halloween veranda dekorera idéer som är spöklika och söta - men inte ostliknande

Post Hem och trädgårdsarbete

Se: Joanna & chip får en ny påskinspirerad samling på mål

Post Hem och trädgårdsarbete

7 gör det själv tecknar för att lägga till några fallsmak till dina väggar

Post Hem och trädgårdsarbete

Dessa människor kommer att övertyga dig om att spendera 85 EUR på en rock för jul

Post Hem och trädgårdsarbete

6 bästa heminredningstrender av 2018

Post Hem och trädgårdsarbete

3 party-hosting hackar varje värdinna förtjänar att veta

Post Hem och trädgårdsarbete

5 skäl att bli upphetsad på hgtvs nya show, min flippins vänner

Post Hem och trädgårdsarbete

8 romantiska sovrum idéer precis i tid för valentins dag

Post Hem och trädgårdsarbete

7 semester dekoration tips som inte kommer att blåsa din budget till smithereens

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur bryr du dig om din amaryllis så det fortsätter att blomma efter semestern