Köksredskapstrender som inte går bort när som helst snart | BurnbrightLove.com

Köksredskapstrender som inte går bort när som helst snart

Köksredskapstrender som inte går bort när som helst snart

Det är ett nytt år, vilket innebär en mängd nya trender infiltrera våra flöden. Om du är mitt i ett kök redesign eller ens överväger att göra små förändringar, kan det vara svårt att veta om den trenden du har äntligen kommit runt till apprecierande är på väg att göra en exit eller inte. Ska du gå till gården diskhon eller låta det gå? Köp mönstrade kakel du har kollat ​​på en kakel eller vänta?

Vi nådde ut till Andrea Rosewall, en inredningsarkitekt i Glendale, Arizona, för att ta reda på vilka populära kökstrender kommer att stanna kvar fram till 2018.

1. Mönstrad kakel

Något om att ta allt ner efter jul och starta en ny Year.feels så bra. Vad är ditt hem projekt för 2018? Vi har 3 mindre uppdateringar ~ tapeter, lägga till fler bilder till våra väggar och ett barn badrum dusch ombyggnadsarbete. Våra stora blir landskaps några bra referenser ?! #patterntile #soapstone #outdoorliving #remodel # 2018goals #clean #tpremodelinginc

load...

Om du älskar mönstrade kakel, frukta inte: Det kommer att stanna kvar. ”Några av dessa kan vara naturliga stenar som skärs in i mönstret”, säger Rosewall. Du kan också se fram emot lite mer modern design, ”som utspelar, rena, geometriska mönster.”

2. Marble

Vem kommer att göra black eyed peas i morgon för lycka i det nya året? Detta köket genom @garrowkdesigns är med i den aktuella frågan om @housebeautiful, och det är positivt härlig !! @thefacinator

”Vit marmor som backsplashes som accenter - vissa människor gör det för bänkskivor”, säger Rosewall. Det är en trend som kommer att fortsätta. Och med tanke på att det inte är den mest hållbara eller köket vänliga material, kanske du undrar varför. Tja, bortom det är vacker, säger Rosewall, ”det är i princip att pengar nicka, nicka mot det faktum att du har råd att sätta marmor i.”

load...

Så om du inte är rullande i degen, kan du förmodligen bara hålla sig till fönstershoppa marmor utvecklingen på Instagram.

3. Integrering metaller

Räkna ner är på !!!!! Barnen är tillbaka till skolan snart. Jag funderar på att ta itu med mina köksskåp Jag har alltid ogillade färgen. Men tanken på att göra det är överväldigande. Och vad som kan gå fel rätt? Detta 2 tone kök håller fånga min. Loving denna blå. Tror jag skulle göra en läder loop hårdvara och lägga till några nödställda trä. Jag måste säga att denna matta är ett måste #styleanewkitchen #twotonekitchen #kitchendecor #dyikitchen #eclecticstyle #harperharlowco #blueandwhitekitchen #designyourownhome

”Vare sig den används i armaturer eller dörr drar eller handtag, du kommer att se en hel del av mässing, en hel del koppar, en hel del ökade guld”, säger Rosewall. Mestadels, sade hon, eftersom det ser super-chic. ”Det är ungefär som när du sätter ihop en outfit och du lager smycke på tyget du redan bär. Det tillför en annan nivå.”

Hur Styla ditt sovrum för en god natts sömn

4. Vitt på vitt

Det var 16 minusgrader när vi vaknade på Vermont igår och det är 7 minusgrader i morse tillbaka i Chicago. Framsteg! Denna Sag Harbor köket har jag drömma om varmare sommarmorgnar! Hoppas du hålla värmen. @lonnymag

Denna trend kommer att stanna kvar främst eftersom det är så lätt att åstadkomma och har en enorm inverkan. ”Det gör alla kök ser större än vad det är”, säger Rosewall. ”Oavsett om du gör Ikea eller pre-box skåp från Home Depot eller om du betalar för anpassade skåp, det är något som alla kan åstadkomma när de göra om köket.” Även personer som inte vill köpa nya skåp kan måla sina nuvarande som vita för ett nytt utseende, sade hon.

4. Öppna hyllor

load...

Tuesday.can du berättar fredag ​​att skynda redan.. #kitchens #kitchendecor #openshelving #openshelves #kitchenopenshelves #planter #plants #modernfarmhousestyle #modernfarmhousekitchen #farmhousestylekitchen #NewToYouDecor #CkasHome

Trots att något opraktiskt ”öppna hyllor gjord av trä och metall kommer att fortsätta att vara en stor sak att folk vill”, säger Rosewall.

10 tips för Inställning av en Instagram-värdig matsalsbord

5. Färgade skåp

Ooooo denna färg från @benjaminmoore är på

För människor som är lite mer vågad med deras kök inredning, är en trend stiger över dem alla: färgade skåp. ”Vi växte upp med det körsbärsträ, bokskogen... Det var inte någon färg”, sade hon. ”Folk gör greener, grå, blues [i mer permanenta fixturer] och det kommer att fortsätta att vara en trend.”

6. Unika armaturer

Min fästman gungar det !! JAG ÄLSKAR min nya ljus !! #ogjagd #junk #collanderlight #hubbyrocks #newhouse #pioneerwoman #reedrummond

Använda hängande belysning som en hoppande-off, människor kommer att fortsätta att göra slumpmässiga föremål i ljus. ”Du kommer att se att vända vintage durkslag i armaturer, gamla vispar i armaturer, med kök objekt och använder dem som hängande armaturer”, säger Andrea. Det är ett bra sätt att lägga till en känsla av personlighet till ett utrymme, tillägger hon.

16 Trendy Hem Artiklar om Farm inte är din stil

7. Apron-front sänkor

Vi älskar de två tonen skåp på vår # 84thstreet projekt för ökad karaktär // Och du kan inte gå fel med en stor öppen gård diskbänk: @mikesmallphotog // #esbuildersaz #esbuilders #kitchen #kitchendesign #kitchenremodel #renovation #renovations #luxuryhomes #luxurydesign #houseandhome #homesweethome #contractorsofinsta #instaconstruction #buildersofig #buildersofinsta #contractor #contractors #homebuilder #customhomes #custombuilt #phoenix #scottsdale #arizona #mccormickranch #farmsink #kitchencabinets #supportsmallbusiness

En trend som är fortfarande en stöttepelare som Rosewall inte älskar är förkläde-front sänkor, eller gårds sänkor. ”Jag vet inte personligen se överklagandet eftersom du måste skära i ditt skåp eller köpa en ny skåp, och de är dyra och porslin, vilket innebär att de är lätt brytas, men en hel del människor är bara att gräva att Förklädet front diskbänk ”, sade hon. Det finns alternativ gjorda av koppar, nickel och andra metaller om du letar efter mer hållbara alternativ.

Taggad i

Relaterade nyheter


Post Hem och trädgårdsarbete

Rengöring av hackor har du inte redan hört tusen gånger

Post Hem och trädgårdsarbete

Så stilar du ditt sovrum för en god natts sömn

Post Hem och trädgårdsarbete

Sommarbadet mått trender du behöver på din radar

Post Hem och trädgårdsarbete

6 bästa heminredningstrender av 2018

Post Hem och trädgårdsarbete

Din rengöring rutin kommer att ta en drastisk tur när du har barn

Post Hem och trädgårdsarbete

8 saker som din mormor visste om städning som fortfarande är så sant idag

Post Hem och trädgårdsarbete

11 verkliga Disney Princess hus du kan hyra

Post Hem och trädgårdsarbete

Spray-måla dina möbler och omvandla det helt på några minuter

Post Hem och trädgårdsarbete

3 party-hosting hackar varje värdinna förtjänar att veta

Post Hem och trädgårdsarbete

Se: Joanna & chip får en ny påskinspirerad samling på mål

Post Hem och trädgårdsarbete

10 tips för att ställa in ett instagram-värdigt matbord

Post Hem och trädgårdsarbete

11 sätt att hålla ditt hus från att bli täppt och illaluktande under kalla månader