Hur man skapar ett utrymme som gör balans mellan arbete och liv lätt | BurnbrightLove.com

Hur man skapar ett utrymme som gör balans mellan arbete och liv lätt

Hur man skapar ett utrymme som gör balans mellan arbete och liv lätt

Som en heltidsanställd professionella som arbetar hemifrån, vilket skapar ett utrymme där jag trivs ändå kan vara riktigt produktiv är ingen lätt uppgift. Jag vill att min arbetsområdet för att vara ganska och mysiga, men jag vill också att det ska kännas skiljer sig från resten av mitt hus så jag genast byta till arbetsläge när jag sitter ner vid mitt skrivbord. Att arbeta hemifrån är ganska vanligt nu, och företagens kontorsutrymmen är modernare och avslappnad och mindre traditionell än de någonsin har varit - så hur kan vi göra något utrymme fungerar väl för både våra personliga och professionella liv?

7 sätt att göra dig faktiskt arbetar i ditt hemmakontor

Inredningsarkitekt James Tabbof Laurel & Wolfgave mig exempel på hur han hjälpte konstnären Carly Kuhn och mat bloggare Joy Wilson skapa funktionella, trendiga arbetsplatser i sina hem. Ta en närmare titt på hur han uppnått balans i livet nedan, så ta en titt bildspel med massor av hemmakontor inspiration.

1. Arbets Konstnärer loft i West Hollywood, Kalifornien

load...

Bild: Laurel & Wolf

Artist Carly Kuhnneeded ett utrymme som skulle tillåta henne att fokusera på sin konst och har mer utrymme för inspiration. "När du arbetar hemifrån och organisationen är inte rätt, slutar upp igensättning din kreativa process", säger hon. "Jag är en generation som gör allt på en skärm - dating, beställa mat, att hitta en hantlangare - så det var meningsfullt för mig att utforma mitt hem på det sättet också."

Resultatet: ett galleri liknande utrymme inspiration från Kuhn s monokromatiska bitar och föra färg med California-inspirerade växter, inklusive kaktusar, andra suckulenter och en banan lövträd. Kuhn är nu fri från distraktioner och har mer utrymme - både bokstavligt och bildligt - för inspiration.

load...

Skapa en lugnande arbetsstation

2. En livsmedels bloggare Bakeshop i New Orleans, Louisiana

Bild: Laurel & Wolf

När bagare, bloggare och kokboksförfattare Joy Wilsonbought hennes hus i New Orleans, visste hon att hon ville att införliva en plats för henne att testa recept undervisa klasser och underhålla. Men att fylla så mycket utrymme visade sig vara överväldigande. "Jag har levt ett sådant livsmedels fokuserat liv som jag har låtit min designen komma bort från mig", säger hon. "Jag vet saker som jag gillar, men jag vet inte hur man sätter ihop dem."

"Joy stil är överallt på bästa möjliga sätt", Tabb säger. "Man kan säga att hon rest en hel del, och hon samlat så många vackra saker. Så jag ville blanda dessa objekt med texturer, mönster och färger som passar hur ljus, varm och rolig hon är."

Joys nöjd med resultatet, som är både funktionell och vacker. "Jag äntligen har förtroende och spänning för att välkomna människor i mitt hem. Jag kan inte vänta med att ha folk över!" hon säger.

Vill du ha mer inspiration för att slå den perfekta balans i livet i hemmet eller på kontoret? Kolla slideshowfull idéer nedan.

Pinterest är nytt verktyg gör att dekorera ditt hem enklare - och mer beroendeframkallande

Relaterade nyheter


Post Hem och trädgårdsarbete

9 saker som din gäst badrum behöver - inga ursäkter

Post Hem och trädgårdsarbete

6 webbplatser som låter dig köpa och sälja möbler som inte är craigslist

Post Hem och trädgårdsarbete

5 gör det själv dekorera idéer för att få ditt matbord redo för kalkon dag

Post Hem och trädgårdsarbete

52 enkla sätt att gå grönt hemma utan att gå sönder

Post Hem och trädgårdsarbete

Spray-måla dina möbler och omvandla det helt på några minuter

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur man rensar gamla bildramar som du skulle kasta ut

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur man prep ditt hem för semestern utan att använda giftiga produkter

Post Hem och trädgårdsarbete

10 saker som din renaste vän vet om hushållning som du inte gör

Post Hem och trädgårdsarbete

Washi tejp är nödvändigheten din gör det själv arsenalen saknas

Post Hem och trädgårdsarbete

Montering av din Ikea-möbler är på väg att bli mycket lättare

Post Hem och trädgårdsarbete

10 tips för att ställa in ett instagram-värdigt matbord

Post Hem och trädgårdsarbete

8 Små hem du kan köpa på Amazon