Hur man prep ditt hem för semestern utan att använda giftiga produkter | BurnbrightLove.com

Hur man prep ditt hem för semestern utan att använda giftiga produkter

Hur man prep ditt hem för semestern utan att använda giftiga produkter

Vintern är knappast hem förbättring säsongen, men vi ofta befinner oss slutar upp våra sommarprojekt vid den här tiden som vi förbereder våra hem för fester. Från måla väggar till djupa rengörings mattor och reparations golv och möbler, det finns gott om inomhus projekt som fortfarande kan fyllas i kallare månaderna. Problemet är, kallt väder gör det svårare att slutföra dessa projekt med dörrar och fönster öppna för luft. Detta innebär att vi är mer benägna att fånga rök från potentiellt farliga kemikalier i rengörings- och hem förbättring produkter i våra hem.

8 hacka att säga farväl till den långsamma internet som är förstör dina Netflix planer

Om du har upptäckt att ditt hem behöver lite arbete innan semesterperioden närmar sig, finns det flera naturliga alternativ till vanliga rengörings- och hem förbättring produkter som du kan använda för att se till att ditt hem är säkert för dig själv, din familj och dina husdjur medan du arbetar.

load...

Jag har några rekommendationer från min egen som jag plockade upp under min snabbkurs i miljövänlig hem förbättring efter att bli en ny husägare höstas. Förhoppningsvis dessa kommer att hjälpa dig när du gör hemma förbättringar inomhus i år!

Alternativa lutprodukter

Så mycket som vi skulle vilja undvika lutprodukter alla tillsammans, kan det vara svårt att förneka deras otroliga kraft när det börjar bli dags att avsluta tuffa jobb som rengöring envisa fläckar i vita handfat eller badkar. Den goda nyheten är att det finns alternativa lutprodukter kan du antingen göra på egen hand, eller köpa att lysa upp ditt kök och badrum utan fånga blekmedel rök i ditt hem.

load...

Att ownalternative blekmedel endast kräver citronsaft, bakpulver, vinäger och citronsyra. Om du hellre köpa en säkrare blekmedel produkt, leta efter klorfria alternativ som Gröna Works eller PC Grön blekmedel.

Giftfri färg

VOC, eller flyktiga organiska föreningar, används i de flesta färger. Experter saythat VOC tunga färger innehåller ofta giftiga material som toluen, xylen, metylenklorid, klorid, och formaldehyd som kan sätta dig och ditt hem på omedelbar risk efter att du har öppnat en burk. Lyckligtvis finns det låga och noll VOC färg alternativ att måla lite säkrare för husägare.

För vintern projekt som huvudsakligen kommer att innebära arbete inomhus, rekommenderar jag att arbeta med en nolla VOC färg - dessa innehåller inga mätbara VOC.

Om du inte redan har arbetat med giftfria noll VOC färg, kolla in Treehugger s guideto noll VOC färg typer och märken för att hitta ett alternativ som bäst passar ditt projekt och individuella behov.

Ultraljuds Skadedjursbekämpning

Om du har tog hjälp av en vanlig exterminator men fortfarande tycker att du har problem att göra sig av med säsongens skadedjur som Boxelder buggar och bladlöss, kan du frestas att använda hårda medel mellan behandlingarna.

En miljövänlig pest motbjudande lösning som jag har visat sig vara mycket användbar i mitt hem utöver ordinarie skadedjursbekämpning tjänsten är ultraljuds Skadedjursbekämpning. Jag gjorde min forskning och fann plugin Skadedjursbekämpning med bra recensioner och betyg efter att jag märkt en boisea trivittata problem mot slutet av sommaren.

load...

Jag köpte Crave Greens plugins från Amazon och har inte haft problem med boisea trivittata eftersom jag inkopplad dem. Jag rekommenderar att checka ut recensioner och läsa beskrivningar noggrant för olika märken och anordningar för att se till att du får den mest effektiva plugin för specifika behov.

Miljövänliga trä fläckar

En miljövänlig, vattenbaserade bets kan ge samma kvalitet platt yta som standard fläck utan att exponera ditt hem till starka kemikalier som de hittade i VOC-heavy formler. Naturlig bets alternativ använder saker som soja eller återvassleprotein för att effektivt färga möbler, golv, uteplatser och andra träkonstruktioner säkert.

Miljövänliga fläckar kan vara lite svårare att hitta än andra miljövänliga produkter hem förbättring, men det är definitivt värt att göra din forskning och hitta en som passar ditt projekt att skona ditt hem från starka kemiska ångor som du arbetar på ditt hem den här säsongen.

Om du behöver lite hjälp med att identifiera miljövänliga fläck alternativ skapade Apartment Therapyhas en lista med några utmärkta fläckar för miljömedvetna husägare.

5 hållbara material för att hjälpa dig att gå grönt hemma

Naturlig oljebaserad möbelpolish

Grön rengöring proffs saythat konventionell möbelpolish innehåller starka kemikalier som skulle kunna orsaka skadliga effekter på människors hälsa och omgivande miljö med långtidsexponering, även om exponeringen består endast av små mängder. Detta beror på att kolväten som formaldehyd som kan orsaka allvarlig skada för människor och miljö används ofta i standardpolermedel.

För att undvika överexponering för de kemikalier som finns i de flesta polermedel, använda en naturlig oljebaserad formel som bygger främst på de konditione befogenheter en olja - som kokosnötolja eller jojobaolja - att rengöra och glans ytor.

Vardagliga Rootshas en artikel som ger steg-för-steg-instruktioner för att göra din egen ved polska och tätningsmedel av saker som olivolja och bivax. Samma guide rekommenderar också att använda vanlig kokosolja att polera dina möbler om du inte har tid att göra din egen.

Förbered ditt hem för semester är aldrig en enkel uppgift. Lägga på sig ansvaret att hitta och köpa produkter som inte kommer att utsätta ditt hem för att skadliga gifter verkligen inte gör det lättare. Förhoppningsvis denna guide sparar lite tid genom att ge dig den information du behöver för att göra processen för att köpa och / eller skapa säkra produkter så enkla som möjligt.

Bara vända ett hem trygghetssystemet på inte kommer att hålla dig säker

Relaterade nyheter


Post Hem och trädgårdsarbete

Spray-måla dina möbler och omvandla det helt på några minuter

Post Hem och trädgårdsarbete

En titt på utvecklingen av Joanna gaines design

Post Hem och trädgårdsarbete

Rengöring av hackor har du inte redan hört tusen gånger

Post Hem och trädgårdsarbete

13 sätt ättika kan förvandla hur du rengör ditt hem

Post Hem och trädgårdsarbete

8 saker som din mormor visste om städning som fortfarande är så sant idag

Post Hem och trädgårdsarbete

30 svart fredag erbjudanden för ditt hem som är värda att gå ut ur sängen för

Post Hem och trädgårdsarbete

6 skyltar du är redo att köpa ditt första hem

Post Hem och trädgårdsarbete

32 använder sig av diskmedel som du förmodligen inte har tänkt på

Post Hem och trädgårdsarbete

Hemlagad halloween dekorationer

Post Hem och trädgårdsarbete

Vad är svensk dödsrengöring, och varför blir det så populärt?

Post Hem och trädgårdsarbete

9 saker som din gäst badrum behöver - inga ursäkter

Post Hem och trädgårdsarbete

Ikea testar ut möbler uthyrning och återköp