Hur man gör sängen till den mest bekväma platsen på jorden | BurnbrightLove.com

Hur man gör sängen till den mest bekväma platsen på jorden

Hur man gör sängen till den mest bekväma platsen på jorden

Ja, skulle vi alla älskar att köpa en ny madrass flyta iväg på vid släpp av en hatt, men de är så dang dyrt det är inte alltid möjligt. Den goda nyheten är, om du har en semi-decent madrass och box våren, kan du göra några små investeringar och tweaks för att öka din säng nivå fluffig komfort.

1. Det handlar om lager

Även om du har en tryckavlastande, inte bara kasta en enda skum pad på över madrass och förväntar din säng att dela upp den bästa sovande erfarenhet någonsin. För en lyxig och super bekväm säng, måste du lager på extra och tillsätt några andra godsaker för att skapa den perfekta kombinationen för dig.

Saker att tänka på när man köper en ny säng

load...

Ta ett minne skum bäddmadrass, till exempel. De finns i olika storlekar, men vi föreslår att gå för en som är 1-1 / 2 till 2 inches tjock. Du får nytta av fantastiska dämpning, men kudden är inte så stor att du inte har utrymme för andra typer av stoppning.

2. Mer stoppning

Memory foam är en bra start, men nästa måste du dubbla med en eggcrate bäddmadrass. Ja, de ser lite galen, men de är också otroligt bekväm. Få en tillräckligt stor för att täcka hela ovansidan av din säng och placera den nära översta lagren av extramaterial (på toppen av din minne skum, till exempel), strax under en tunnare topper som är direkt under din påslakan.

3. Att få ner

load...

Bild: Giphy

Om du inte är allergisk mot fjäder produkter kan ner sängkläder vara ett underbart fluffig tillägg till din säng. Leta efter dunkuddar, bäddmadrasser och täcken. Men kvalitetsfrågor här, folks - om du köper en billig duntäcke eller kudde, du kommer att vara ständigt nålas till döds med taggiga ändar fjädrarna gräva genom tyget barriären.

4. Om du inte ner

Oavsett om du är allergisk, inte vill köpa animaliska produkter eller bara do not feel like dela ut degen för ner, det är syntetiska ersättning / ned alternativ för fjäder sängar.

DIY trä sänggavel gör ditt sovrum direkt bonde-chic

Om du letar efter en bra valuta för pengarna, det Chezmoi Collection gåsdun alternativ Aren är en stjäla på $ 55 på Sears, och du kan inte slå Natural Comfort super varm och mysig ner alternativecomforter på $ 42 på Amazon.

5. Aren komfort

På tal om täcken, är det viktigt att uppmärksamma säsonger och klimatet du bor i medan shopping för en. The Natural Comfort ner alternativ som nämns ovan är bra för vintern, men för sommaren du vill söka något lite ljusare. Det finns också en hel kategori av alla-säsongen täcken för att hålla till hands för att få kroppstemperaturen precis lagom.

Täcken kommer också i en mängd olika vikter - så om du är klaustrofobisk eller lugnas av en betydande tung beläggning under sömnen, är vikt definitivt något du vill ta hänsyn till.

Nästa upp: Få stora blad

En av 2Tagged i

Relaterade nyheter


Post Hem och trädgårdsarbete

Rengöring av hackor har du inte redan hört tusen gånger

Post Hem och trädgårdsarbete

10 tips för att ställa in ett instagram-värdigt matbord

Post Hem och trädgårdsarbete

5 gör det själv dekorera idéer för att få ditt matbord redo för kalkon dag

Post Hem och trädgårdsarbete

5 skäl att bli upphetsad på hgtvs nya show, min flippins vänner

Post Hem och trädgårdsarbete

Köksredskapstrender som inte går bort när som helst snart

Post Hem och trädgårdsarbete

Montering av din Ikea-möbler är på väg att bli mycket lättare

Post Hem och trädgårdsarbete

Sommarbadet mått trender du behöver på din radar

Post Hem och trädgårdsarbete

7 gör det själv tecknar för att lägga till några fallsmak till dina väggar

Post Hem och trädgårdsarbete

10 gör det själv tips som vi lärde oss av att titta på veckans säsong 3

Post Hem och trädgårdsarbete

6 webbplatser som låter dig köpa och sälja möbler som inte är craigslist

Post Hem och trädgårdsarbete

Se: Joanna & chip får en ny påskinspirerad samling på mål

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur bryr du dig om din amaryllis så det fortsätter att blomma efter semestern